Eikelund/Førland - To-mannsbolig. BO FOR KUN KR. 1.755,- PR. MND. KUN 1 IGJEN!!

Eikelund, 5570 AKSDAL

Pris fra

kr 2 295 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 78 m2
  • Eierform Selveier
  • Energimerking B
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Haugesund
5542 Karmsund
haugesund@boligpartner.no
Tlf: 902 788 88

Ferdigstillelse

Etter avtale, kontakt selger

Fremdrift

Etter avtale

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse

Prosjektbeskrivelse

Boligpartner bygger nå en moderne og fin to-mannsbolig med alt på ett plan, nydelig plassert på Eikelundfeltet på Førland. Her får du en god og effektiv planløsning som passer for mange.

Med mulighet for 80% Husbankfinansiering kan du sikre deg markedets beste finansiering.

Med rente i Husbanken pr. 01.08.2018 på 1,49 % kan du bo for netto 1.755,- pr. mnd!! (eksempelet forutsetter 5-års avdragsfrihet og er regnet etter skattefradrag).

Beliggenhet

Eikelund ligger flott til i enden av Førlandsfjorden. I frodig Rogalandsnatur åpner Eikelundfeltet seg, med en nydelig utsikt mot Førlandsfjorden. Feltet er utbygd med infrastruktur som gatelys og sykkel- og gangstier. En flott plass å vokse opp! 10 minutters kjøretur unna ligger Aksdal der det er både kjøpesenter og Tysværtunet som inneholder bla. kino, badeanlegg, kulturhus og idrettshall.

Innhold

Leilighetene på 78 kvm inneholder en åpen kjøkken- stueløsning. Her er vinduene store, noe som gir mye lys og en fin kontakt med naturen utenfor. Det er romslig bad og to soverom. Leilighetene har en fleksibel løsning som gjør at du kan velge om det er to eller tre soverom som passer best for deg. Her får du også en koselig uteplass, som er noe tilbaketrukket. Det gjør at du får en lun fin uteplass, med mindre innsyn.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres slette hvitmalte fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
3-lags vinduer med energispareglass med argon og varmkantspacer fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger i hvitbehandlet MDF.

Tak og vegger:
Tak har 60x120cm hvitmalte takplater. Vegger i alle tørre rom leveres med faspanel 3-bord som standard. Se egen beskrivelse for våtrom. Sportsbod leveres uisolert og uten vegg- og takplater.

Gulv:
Bad, bod og entré leveres med 30x60cm fliser på gulv. Bad med tilhørende mosaikkflis i dusjsone og sokkelflis. Øvrige rom leveres med flott 3-stavs eikeparkett, hvitlasert. Sportsbod leveres med ubehandla betonggulv.

Listverk:
Til boligrom leveres lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv i hvitmalt utførelse. Gulvlist og gerikt i utførelsen 12x58. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes. Terskellister til innvendige dører leveres i lakkert eik.

Kjøkken, bad, vaskerom

Kjøkken:
Det leveres kjøkkenpakke fra Norema med verdi kr. 45.000,- inkl. montering hvor kunden selv, sammen med Norema sin kjøkkenkonsulent, kan påvirke utforming, farge- og materialvalg. Da blir kjøkkenet akkurat slik DU ønsker.

Bad:
Vegger leveres med baderomsplater med flisemønster type Fortissimo 2094-F01 S white som standard. Baderomsseksjon med to skuffer og speil med lys. Vegghengt toalett. Dusj med rette dusjvegger, blandebatteri, stang og dusjhode. Opplegg for vaskemaskin.

Generelt

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. På skillevegg mellom boenheter leveres utenpåliggende anlegg. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for bredbånd og TV type cat. 5/6 i stue. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene.

Oppvarming:
Boligene blir tilknyttet gassanlegget som ligger i feltet og det monteres gulvstående gassovn i stue/kjøkken. Det er pliktig tilkobling til nettet og kjøper betaler tilkoblingsavgift, årsabonnement og forbruk av gass etter medgått mengde.

Varmekabler i entré og på bad.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull og yttertak isoleres med 400 mm mineralull.

Uteområde:
Gårdsrom og felles adkomstveg opparbeides med asfalt.
Grøntarealer leveres med maskinplanert stedlig/tilkjørt jord.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Eikelund, 5570 AKSDAL

Loading map...
Les mer om nabolaget