Flotte eneboliger i rekke på Eikelund/Førland. Bynært men allikevel på landet!

Eikelund, 5570 AKSDAL

Pris fra

kr 2 995 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 4
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 127 m2
  • Eierform Fast
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Haugesund
5542 Karmsund
haugesund@boligpartner.no
Tlf: 902 788 88

Ferdigstillelse

Etter avtale, kontakt selger

Fremdrift

Gravearbeid er igangsatt.

Fasiliteter

Takterrasse, Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Balansert ventilasjon, Turterreng, Utsikt

Beliggenhet

Eikelund ligger flott til i enden av Førlandsfjorden. I frodig Rogalandsnatur åpner Eikelundfeltet seg, med en nydelig utsikt mot fjorden. Feltet er utbygd med infrastruktur som gatelys og sykkel- og gangstier. En flott plass å vokse opp! 10 minutters kjøretur unna ligger Aksdal der det er både kjøpesenter og Tysværtunet som inneholder bl.a. kino, badeanlegg, kulturhus og idrettshall.

Innhold

Hver bolig inneholder 3 soverom, bad, stor åpen kjøkken/stue løsning, innvendig bod og en fantastisk stor og solrik terrasse.
Carport og utvendig bod er også integrert i huskroppen til hver enkelt bolig.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres slette hvitmalte fra kloppen trevare. Karm i MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
3-lags vinduer med energispareglass med argon og varmtspacer fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger i hvitbehandlet MDF.

Tak og vegger:
Tak har 60x120 cm hvitmalte takplater. Vegger i alle tørre rom leveres med faspanel 3-bord som standard. Se egen beskrivelse for våtrom. Carport og sportsbod leveres uisolert og uten vegg- og takplater.

Gulv:
Bad og entré leveres med 30x60 cm fliser på gulv. Bad med tilhørende mosaikkflis i dusjsone og sokkelflis. Bod/teknisk leveres med våtromsbelegg og øvrige rom leveres med flott 3-stav eikeparkett, hvitlasert. Carport og sportsbod leveres med ubehandla betonggulv.

Listverk:
Til boligrom leveres lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv i hvitmalt utførelse. Gulvlist og gerikt i utførelsen 12x58. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes. Terskellister til innvendige dører leveres i lakkert eik.

Trapper:
Trapp leveres iht. tegning type Horisont fra Stryntrappa. Trappevanger, håndrekke og spiler leveres hvitmalt. Trinn i hvitlasert furu med barnesikring.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Moderne kjøkkeninnredning fra Norema med god skapplass ihht. egen kjøkkentegning. Mange muligheter i forskjellige fronter og benkeplater.

Bad:
Vegger leveres med baderomsplater med flismønster type Fortissimo 2094-F01 white som standard. Baderomsseksjon med to skuffer og speil med lys. Vegghengt toalett. Dusj med rette dusjvegger, blandebatteri, stang og dusjhode. Opplegg for vaskemaskin.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. På skillevegg mellom boenheter leveres utenpåliggende anlegg. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400-2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for bredbånd og TV type cat.5/6 i stue. Kjøper står selv for bestilling og tilkopling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene.

Oppvarming:
Boligene blir tilknyttet gassanlegget som ligger i feltet og det monteres gulvstående gassovn i stue/kjøkken. Det er pliktig tilkobling til nettet og kjøper betaler tilkoblingsavgift, årsabonnement og forbruk av gass etter medgått mengde.

Varmekabler i entré og på bad.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull og yttertak isoleres med 400 mm mineralull.

Uteområde:
Gårdsrom og felles adkomstveg opparbeides med asfalt.
Grøntarealer leveres med maskinplanert stedlig/tilkjørt jord.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Eikelund, 5570 AKSDAL

Loading map...
Les mer om nabolaget