Lyefjell | Vertikaltdelt tomannsbolig

Lyefjell | Vertikaltdelt tomannsbolig

Lerkevegen 16, 4347 LYE

Pris fra

kr 3 390 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Boligtype Tomannsbolig
  • Bruksareal (BRA) 106 m2
  • Eierform Fast
  • Energimerking B
  • Soverom 4

Gå til salgskontor

BoligPartner Bryne
4340 Bryne
bryne@boligpartner.no
Tlf: 517 71 960

Fasiliteter

Garasje/P-plass , Hage , Peis/Ildsted , Balkong/Terrasse , Kabel TV , Bredbåndstilknytning , Aircondition/ventilasjon , Turterreng , Utsikt

Beskrivelse av boligen

I etablert boligområde på Lyefjell får vi for salg 2 flotte familieboliger. Tomta grenser til friområder som gir skjermede uteområder. Det er kort, trygg veg til både barne og ungdomsskole, barnehage, og flott moderne idrettsanlegg.

Ungdomsskole 90m
Barnehage 150m
Barneskole 200m
Stadion 200m
Idrettshall 250m

Beliggenhet

Lyefjell er et etablert boligområde i Time kommune som ligger 5 km fra Bryne sentrum. Det er gode bussforbindelser som korresponderer med togavgangene på Jærbanen.

Generelle forhold

Kommer for salg - meld deres interesse i dag.
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100 tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beskrivelse

Innvendige overflater

Dører

Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I prosjektboliger leveres døra ”Hvit glatt, prosjekt”.

Vindu

I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert.

Vegger / tak og himling

I prosjektboliger leveres det hvitmalte trefiberplater i himlinger og ferdigmalte trefiberplater på veggene i alle tørre rom. I baderom leveres baderomsplater av typen Fortissimo 3091 F-01 HG Denver white. Se ellers eget romskjema.

Gulv

Gulv i stue/kjøkken og gang leveres med Boen 3-stavs hvit eikeparkett. Bad leveres med våtromsbelegg. Se ellers romskjema.

Listverk

Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper

Trapp leveres hvitmalt som type Harmoni med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. Inntrinn i laminert lakkert eik.

Garderobe

Hvit slett med slagdører, hylle, stang, delevegg og hyller. Høyde 2100 mm. 1 stk. 1000 mm skap pr. sengeplass.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken

Kjøkken leveres iht egen tegning fra Norema

Bad/vaskerom

Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, gulvstående toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr, dusjvegger og baderomsinnredning med speil. Opplegg for vaskemaskin med kran og avløp i bad/vask u. etg.

Vannutkaster

Utvendig vannkrane ved entre.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk

Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2010 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Elektriske varmekabler i alle bad. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker. Utelamper ved inngangsdør, terrassedør og takterrassedør. Lysarmatur i innvendig bod, garasje og sportsbod.

Telefon / tv / bredbånd

Det leveres opplegg for fiber til sikringsskap. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon

Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Oppvarming

Det leveres stålpipe avsluttet i himling, eventuell vedovn som tilvalg. I tillegg er det varmekabler i bad/vaskerom.

Grunn og betongarbeider

Uteområder

Gårdsrom og adkomstveg gruses. Hagerarealer leveres med maskinplanert stedlig masse.

Betongarbeider

Isolert ringmur, kjerneisolert grunnmur, isolert betonggulv med radonsperre i boliger. Uisolert betonggolv og ringmur i sportsbod.

Parkering

Overbygd parkering ved inngang. Ellers er det gjesteparkeringsplass.

Skattejakt

3 = N

Utvendig

Kledning

Kledning grunnet 1 strøk.

Yttertak

Tak tekkes med takfolie.

Terrasse/balkong

Balkong leveres tett med spaltegolv i trykkimpregnert virke. Rekkverk iht fasadetegning.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.


Lerkevegen 16, 4347 LYE

Loading map...
Les mer om nabolaget
Bestill Prospekt
Dette feltet er påkrevd