Kvernaland - 3 eneboliger med nydelig utsikt - 2 av 3 solgt

Kvernaland - 3 eneboliger med nydelig utsikt - 2 av 3 solgt

Topas- & Juvelvegen, 4355 KVERNALAND

Pris fra

kr 4 690 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 3
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA) 152 m2
  • Eierform Fast
  • Energimerking B
  • Soverom 4

Gå til salgskontor

BoligPartner Bryne
4340 Bryne
bryne@boligpartner.no
Tlf: 517 71 960

Fasiliteter

Garasje/P-plass , Hage , Peis/Ildsted , Balkong/Terrasse , Bredbåndstilknytning , Turterreng , Utsikt , Sentralt

Beskrivelse av boligen

Boligene har sitt utgangspunkt i den moderne husmoddelen Toscana fra BoligPartner. Dette er et spennende hus med fire halvplan. Her får du fire soverom og en åpen kjøkken- og stueløsning som er både luftig og attraktiv. Husene rommer også eget vaskerom, stort bad og gjestetoalett. De mange og store vinduene ønsker den herlige utsikten velkommen inn.

Om ønskelig kan BoligPartner besørge sparkling, maling og gulv i tørre rom slik at en for kr 250 000 ekstra har en nøkkelferdig bolig.

Beliggenhet

Hektiske hverdager? Mye du skal rekke i løpet av korte ettermiddagstimer? Fra din nye bolig i Skudebergvegen på Kvernaland er det kort vei til både matbutikken, skolen, barnehagen og de mange forskjellige idrettsaktivitetene i området. Praktisk og veldig lettvint for både barna og de voksne. Det er også kun ti minutter å kjøre til både Bryne og Sandnes. Og med nærheten til både buss og tog er det meste du kan tenke deg kun en liten tur unna. Og bo på Kvernaland gir deg en behagelig, praktisk og innholdsrik hverdag!

Beskrivelse

Innvendige overflater

Dører

Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare type "Visjon 1". Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu

I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling

Vegger og himlinger leveres med gipsplater klar for maler.

Gulv

Tørre gulv leveres klar for montering av parkett, laminat etc.

Listverk

Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper

Stryntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp er av typen "Horisont" og leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. Vanger og håndrekke er hvitmalt, spiler i stål og åpne trinn i laminert eik.

Kjøkken, bad, vaskerom og teknisk rom

Kjøkken

Norema kjøkken etter egne tegninger.

Bad

På bad leveres det Fibo Fortissimo 3091 HG veggpanel og våtromsbelegg på gulv. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. I tillegg levers dusjvegg (90x90cm) i herdet glass med lukkedør og 120cm baderomsinnredning med 2stk overskap, speil og speiltopp med lys og stikkontakt.

Vaskerom

På vaskerom leveres Fibo Legato slett baderomspanel og våtromsbelegg på gulv. Sluk og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Teknisk rom

Himling og vegger leveres klar for sparkling og maling. Våtromsbelegg på gulv med sluk. Varmtvannsbereder, ventilasjonsanlegg og sentralstøvsuger leveres i dette rommet.

Elektrisk, ventilasjon og oppvarming

Elektrisk

Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Det leveres lamper til boder, carport og ved inngangsdør.

Telefon / tv / bredbånd

Det leveres rør for fiber til sikringsskap. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon

Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming

Det leveres varmekabler i gulv på bad og vaskerom. Stålpipe og vedovn av type Westfire 15.

Isolasjon

Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Uteområder

Gårdsrom/carport

Gårdsrom og interne gangveger gruses. Gulv i carport og sportsbod leveres med støpt gulv.

Hage

Areal nevnt som "planert hageareal" leveres med planerte stedlige masser. Areal vist som terrasser på mark, leveres med singel klar for legging av terrasse. Steinrekker og terrengtrapper i betong/tre leveres iht uteomhusplan datert 28.06.2017


Topas- & Juvelvegen, 4355 KVERNALAND

Loading map...
Les mer om nabolaget
Bestill Prospekt
Dette feltet er påkrevd