Frøylands Hage - 4 nøkkelferdige hus med private takterrasser og egen lettstelt hage.

Frøylands Hage - 4 nøkkelferdige hus med private takterrasser og egen lettstelt hage.

Skudebergvegen 36, 4355 KVERNALAND

Pris fra

kr 5 590 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 4
  • Boligtype KjedetEnebolig
  • Bruksareal (BRA) 192 - 208 m2
  • Eierform Fast
  • Energimerking B
  • Soverom 3 - 5

Gå til salgskontor

BoligPartner Bryne
4340 Bryne
bryne@boligpartner.no
Tlf: 517 71 960

Last ned

Nabolagsprofil Skudebergvegen 36 4355 KVERNALAND Leveransebeskrivelse Prisliste

Fasiliteter

Garasje/P-plass , Hage , Peis/Ildsted , Balkong/Terrasse , Sentralt

Beskrivelse av boligen

4 nøkkelklare hus med private takterrasser på hele 45m2. Boligene holder høy standard både utvendig og innvendig.

Bestill gjerne et prospekt her: http://froylandshage.no

Beliggenhet

Hektiske hverdager? Mye du skal rekke i løpet av korte ettermiddagstimer? Fra din nye bolig i Skudebergvegen på Kvernaland er det kort vei til både matbutikken, skolen, barnehagen og de mange forskjellige idrettsaktivitetene i området. Praktisk og veldig lettvint for både barna og de voksne. Det er også kun ti minutter å kjøre til både Bryne og Sandnes. Og med nærheten til både buss og tog er det meste du kan tenke deg kun en liten tur unna. Og bo på Kvernaland gir deg en behagelig, praktisk og innholdsrik hverdag!

Generelle forhold

Stor fleksibilitet: Din stil - Ditt valg.

Planløsningene i husene er smarte og fleksible. Her er det enkelt å gjøre endringer slik at du får huset akkurat slik du ønsker. Kanskje trenger du et ekstra soverom, treningsrom eller drømmer du om walk in closet? Vi hjelper deg. Her har du også muligheten til å sette ditt eget preg på det nye hjemmet ditt. Det er ulike frister for tilvalg på bad, kjøkken og interiør. Dersom du ønsker muligheten til å gjøre dine tilvalg her, kan det være lurt å ikke vente så lenge med å kjøpe.

Beskrivelse

Dører

Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu

I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert.

Vegger / tak og himling

Alle himlinger leveres med sparklet og hvitmalte gipsplater. Vegger i tørre rom leveres med sparklet og malte gipsplater. Overgang fra vegg til tak i tørre rom leveres listefritt.

Gulv

I stue, kjøkken, gang og soverom levers 1-stavs hvit mattlakk eikeparkett. Gulvbelegg i boder og fliser på bad og vaskerom.

Listverk

Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og gulv. I våtrom vil det og være taklister. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper

Hagen Treindustrier leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. Trappen er hvitmalt og trinn er i eik.

Kjøkken

Norema og Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger – du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best.

Bad

På bad leveres fliser på både gulv og vegger. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, vegghengte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Til bad i underetasje og første etasje leveres dusjvegg i herdet glass. Til bad i underetasje leveres hvit slett innredning på 1200mm med heldekkende servant, speil og 300mm overskap.

Elektrisk

Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Belysning

Det leveres utelampe ved hovedinngangsdør, balkongdør, terrassedør i underetasje og dør til takterrasse. I innvendige boder, utvendig bod og i carport leveres lysarmatur i tak.

Telefon / tv / bredbånd

Det leveres opplegg for fiber. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon

Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming

Det leveres varmekabler i bad/vask i underetasje og til bad i første etasje. I tillegg leveres skorstein i stål og vedovn av type Westfire 15.

Isolasjon

Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Diverse

Uteområde

• Felles atkomst, gjesteparkering, innkjørsel carport og golv i carport asfalteres. • I gårdsrom foran hovedinngang monteres grå belegningsstein i betong. • Langs ytterkant av atkomst, gjesteparkering, rundt/ langs bed ved inngang monteres betongkantstein. • Gjesteparkeringsplasser merkes. • Det lages plass for renovasjon og postkassestativ. Stativ og postkasser er inkludert. • Lekeplass opparbeides etter egen godkjent plan. • Nivåforskjeller mellom tomt 2 og 3, samt mellom lekeplass og tomt 3 og 4, opptas med steinrekke eller ensidig mur i naturstein. På topp monteres nødvendig grønnfarget flettverksgjerde. • Hageareal leveres med maskinplanert stedlig masse i henhold til utomhusplan/ terrenglinjer. • Areal foran soverom i underetasje leveres med singel.

Garderobe

Hvit slett med slagdører, hylle, stang, delevegg og hyller. Høyde 2100 mm. 1 stk. 1000 mm skap pr. sengeplass.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.


Skudebergvegen 36, 4355 KVERNALAND

Loading map...
Les mer om nabolaget
Bestill Prospekt
Dette feltet er påkrevd