Illustrasjon av takterrasse. Virkelig leveranse vil avvike fra illustrasjon.
Skudebergvegen 32, 4355 KVERNALAND

Flott enebolig med stor takterrasse i etablert boligområde sentralt på Kvernaland

Pris

kr 6 490 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    169 m2
  • Soverom
    5
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Vedlegg:

Skudebergvegen 32
4355 KVERNALAND

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Skudebergvegen 32 ligger sentralt på Kvernaland med kort vei til skole, idrettsanlegg, barnehager og butikker. Eiendommene er en fornying i et etablert og hyggelig nabolag, så dette passer for både de med småbarn og de mer tilårskomne.

Boligen som er presentert i dette prospektet kan tilpasses, ta kontakt med selger for detaljer.

Buss, tog og sykkelstier. Bryne, Klepp, Sandnes og Ålgård - det er ikke lange turen. Her kan du ganske enkelt oppfylle drømmen og ønsket om å bo på landet - men likevel så sentralt at alt du trenger er i nærheten.

Det som og er verdt å legge merke til når en besøker denne eiendommen er at det er en lun plass. Hager og terrasser er vendt mot sørvest slik at en får utnyttet solen best mulig.

Velkommen til Frøylands Hage.

Tegninger, illustrasjoner og pris i denne annonsen er ment som eksempel på type bolig som kan bygges på denne eiendommen. Tomten er på omlag 400m2, så det er mange muligheter for å finne din drømmebolig tilpasset tomten.

Tomtens pris er kr 1 990 000 eks omkostninginger med byggeklausul til BoligPartner. Ta kontakt for å få detaljer på hva som kan bygges her. Sammen kan vi realisere din boligdrøm.

Vist bolig er ment som eksempel på størrelse og stil som kan passe på tomten. Prisene som er oppgitt er tilpasset vist bolig og vil endres etter leveranseomfang.

Prisen på kr 6 490 000 er for boligen inkl tomt, klar for egeninnsats på gulv og maling. Offentlige avgifter til kommune og stat tilkommer. For komplett budsjett se: Økonomisk plan.

Innhold

Her får du tre plan med stilren design, praktiske planløsninger og flere gode uteplasser i ett og samme hus. Denne funkisinspirerte eneboligen på 163 kvadratmeter oser av tidløs eleganse og arkitektur med et stilig uttrykk. Store vinduer slipper inn lyset og gir liv til ethvert rom.

Hovedplanet i 1. etasje ønsker deg velkommen inn i en åpen og luftig stue- og kjøkkenløsning som blir husets naturlige møteplass, et møterom fore hverdagens små og store begivenheter. På dette planet finner du også ett av husets to bad, innvendig bod og et fleksibelt rom som du kan bruke som kontor, soverom eller som en del av stuen. Fra dette plan har du tilgang til terrasse.

I 2. etasje finner du en hyggelig loftstue og innendørs bod. Herfra har du også tilgang til en stor og solrik takterrasse på nær 50 kvadratmeter. Loftstuen kan og deles i to for et ekstra soverom.

I underetasjen ligger hovedsoverommet tilknytttet walk-in garderobe, og to soverom til. Her er det også et stort kombinert bad og vaskerom, samt bod og romslig trapperom/gang som kan benyttes til lekerom, TV-rom eller annet.

Alle plan har tilgang til gode uteplasser, noe som gjør at du kan gå glede av solen gjennom hele dagen på solrike dager. Egen carport med sportsbod.

i tillegg til egen tomt medfølger og en andel av fellesareal som har gjesteparkering og lekeplass.

Parkering

Gode parkeringsforhold på egen tomt og del av fellesareal.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Regulering

Plan id: 0484.00 Detaljregulering for bustader i Skudebergvegen 36, Kvernaland

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.