Oversiktsbilde av tomten. Tomtens grenser er markert omtrentlig.
Greiestadvegen 13, 4344 BRYNE

Bryne | Tomt i barnevennlige omgivelser med kort vei til sentrum

Pris

kr 2 150 000,-

  • Boligtype
    Boligtomt
  • Tomteareal
    480 m2
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Greiestadvegen 13
4344 BRYNE

Loading map...

Om tomta

I Greiestadvegen har vi for salg en fin hjørnetomt med Byggeklausul til BoligPartner AS. Tomtens størrelse og utforming gjør at her er det mange muligheter for å få tilpasset bolig.

BoligPartners arkitekter er klar for å innfri din boligdrøm. Enten med å få tilpasset en av våre mange flotte modeller, eller starte fra bunn av.

Ta kontakt med selger for gjennomgang av muligheter, priser og løsninger.

Vi har og lagt ut et boligeksempel på denne eiendommen. Dette finner du på finn-kode: 167842369

Beliggenhet

Fra eiendommen er det ca 1,5 km til sentrum med Bryne torg, Fritz Røed skulpturpark og turområde i Sandtangen.

Det er kort avstand til kollektivtransport med gode buss- og togforbindelser og ikke minst effektiv transport til Sola Flyplass med Jærlines. Nærmeste dagligvarebutikk er Rema 1000 på Håland.

Gode skole- og barnehagetilbud i umiddelbar nærhet med blant annet Trollongane- og Eivindsholen FUS barnehage, Bryne Skule, Bryne Ungdomsskule og Bryne Vidaregåande skule.

Sport- og fritidsaktiviteter er lett tilgjengelig med alt fra treningssenter (Sats nærmest) til fotball, håndball og friidrett. Bryne sentrum har kjøpesenteret M44, dagligvarebutikker, apotek og ett godt utvalg av spisesteder.

Parkering

På egen tomt.

Adkomst

For veibeskrivelse henvises det til vedlagte kart i annonsen.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Relativt flat tomt. Tomten er ikke fraskilt fra hovedbruket enda slik at oppgitt tomtestørrelse er omtrentlig 480m2. Endelig matrikkelbrev vil foreligge ved overtakelse av eiendommen.

Regulering

Ta kontakt med selger for gjennomgang av mulighentene på eiendommen. Eldre reguleringsbestemmelser, en må derfor se til oppdatert kommuneplan.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.