Boligforslag. Bildet er ment som et eksempel. Boligen må tilpasses tomten.
Greiestadvegen 13, 4344 BRYNE

Bryne | Enebolig med 4 soverom, 2 bad og 2 stuer. Barnevennlige omgivelser, trygg skolevei og kort vei til sentrum.

Pris

kr 5 490 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    160 m2
  • Soverom
    4
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Greiestadvegen 13
4344 BRYNE

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Tegninger, illustrasjoner og pris i denne annonsen er ment som eksempel på type bolig som kan bygges på denne eiendommen. Tomten er på omlag 480m2, så det er mange muligheter for å finne din drømmebolig tilpasset tomten.

Tomtens pris er kr 2 150 000 eks omkostninginger med byggeklausul til BoligPartner. Ta kontakt for å få detaljer på hva som kan bygges her. Sammen kan vi realisere din boligdrøm.

Vist bolig er ment som eksempel på størrelse og stil som kan passe på tomten. Prisene som er oppgitt er tilpasset vist bolig og vil endres etter leveringsomfang.

Prisen på kr 5 490 000 er for boligen inkl tomt, klar for egeninnsats på gulv og maling. Offentlige avgifter til kommune og stat tilkommer. For komplett budsjett se: Økonomisk plan.

Innhold

1. etasje:
Entre/trapp, Vaskerom/bi-inngang, bad, 3 soverom og 2 boder

2. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.
Stor stue/kjøkken, 1 soverom, garderobe og bad.

Beliggenhet

Fra eiendommen er det ca 1,5 km til sentrum med Bryne torg, Fritz Røed skulpturpark og turområde i Sandtangen.

Det er kort avstand til kollektivtransport med gode buss- og togforbindelser og ikke minst effektiv transport til Sola Flyplass med Jærlines. Nærmeste dagligvarebutikk er Rema 1000 på Håland.

Gode skole- og barnehagetilbud i umiddelbar nærhet med blant annet Trollongane- og Eivindsholen FUS barnehage, Bryne Skule, Bryne Ungdomsskule og Bryne Vidaregåande skule.

Sport- og fritidsaktiviteter er lett tilgjengelig med alt fra treningssenter (Sats nærmest) til fotball, håndball og friidrett. Bryne sentrum har kjøpesenteret M44, dagligvarebutikker, apotek og ett godt utvalg av spisesteder.

Parkering

På egen tomt

Adkomst

For veibeskrivelse henvises det til vedlagte kart i annonsen.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Relativt flat tomt.

Regulering

Eldre reguleringsbestemmelser se kommuneplan.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra BoligPartner Bryne