Frøylands Hage - 4 flotte hus med private takterrasser og egen lettstelt hage.

Frøylands Hage - 4 flotte hus med private takterrasser og egen lettstelt hage.

Skudebergvegen 36, 4355 KVERNALAND

Pris fra

kr 5 290 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 4
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 192 m2
  • Eierform Selveier
  • Energimerking C
  • Soverom 3 - 5

Gå til salgskontor

BoligPartner Bryne
4340 Bryne
bryne@boligpartner.no
Tlf: 517 71 960

Eksterne lenker

Meld din interesse

Ferdigstillelse

Ett år etter oppstart

Fremdrift

Forventet oppstart vår 2019

Fasiliteter

Takterrasse, Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Her kommer 4 flotte hus med private takterrasser på hele 45m2.

Boligene ligger i et etablert og fint nabolag. I tillegg til takterrassen har alle boliger private hager på størrelser som er ut over normalen i slike prosjekter. Den minste hagen er på 132m2, mens den største er på hele 259m2.

Til hver bolig tilhører det en egen tomt, Bolig 1 har 425m2, Bolig 2 har 303m2, Bolig 3 har 417m2 og Bolig 4 har 403m2.
I tillegg til den private tomten har en 1/4 av fellesarealet på 504m2 som inneholder en flott lekeplass, gjesteparkeringsplasser mm.

Boligene leveres med ferdige bad med fliser. Parkett og maling kan leveres som tilvalg. Ta kontakt for gjennomgang av mulighetene.

Beliggenhet

Hektiske hverdager? Mye du skal rekke i løpet av korte ettermiddagstimer? Fra din nye bolig i Skudebergvegen på Kvernaland er det kort vei til både matbutikken, skolen, barnehagen og de mange forskjellige idrettsaktivitetene i området. Praktisk og veldig lettvint for både barna og de voksne. Det er også kun ti minutter å kjøre til både Bryne og Sandnes. Og med nærheten til både buss og tog er det meste du kan tenke deg kun en liten tur unna. Og bo på Kvernaland gir deg en behagelig, praktisk og innholdsrik hverdag!

Generelle forhold

Stor fleksibilitet: Din stil - Ditt valg.

Planløsningene i husene er smarte og fleksible. Her er det enkelt å gjøre endringer slik at du får huset akkurat slik du ønsker. Kanskje trenger du et ekstra soverom, treningsrom eller drømmer du om walk in closet? Vi hjelper deg. Her har du også muligheten til å sette ditt eget preg på det nye hjemmet ditt. Det er ulike frister for tilvalg på bad, kjøkken og interiør. Dersom du ønsker muligheten til å gjøre dine tilvalg her, kan det være lurt å ikke vente så lenge med å kjøpe.

Beskrivelse


Generelle forhold

Magisk stemning på takterrassen

Privat takterrasse på hele 45 kvadratmeter. Det innbyr til lange kvelder som kan nytes med venner og familie - eller alene om du vil. Gode samtaler, hyggellige stunder og verdifull stillhet - du finner det på takterrassen. En oase på toppen av huset med din egen "skyline". Det er bare å glede seg til stjerneklare netter.

Fire moderne hus med flott arkitektur. Hvilket ønsker du deg? Tre av husene ligger i rekke, mens det siste står for seg selv. Husene er basert på BoligPartner sitt spennende treplanshus , Savona - en ideell familiebolig med det lille ekstra. Med sine kubitiske former, store vindusflater og 45 kvadratmeters takterrasse, er dette huset som dekker dine boligdrømmer.

Inngangen til boligen er på hovedplanet, som rommer entré med garderobeplass, et romslig bad og en T-formet, åpen kjøkken- og stueløsning. Ta trappen opp til stuen i andre etasje, slå opp terrassedøren til takterrassen og la solstrålene slippe inn. Her kan du ha din egen oase i sommerhalvåret – det perfekte stedet å samle familie og venner til grillmiddager.

Underetasjeplanet er soveromsavdelingen bestående av tre romslige soverom, bad/vaskerom og to innvendige boder. Savoia har også carport integrert i bygningskroppen og sportsbod for optimal lagring av barnevogner, tur- og sportsutstyr.

Skudebergvegen 36, 4355 KVERNALAND

Loading map...
Les mer om nabolaget