Storåsen Karakter. Bildet er en illustrasjon som vil avvike fra virkelig miljø og omgivelser.
Buardalen 9, 4120 TAU

Innholdsrik fritidsbolig med 4 soverom, muligheter for båtplass!

Pris

kr 3 350 000,-

  • Boligtype
    Hytte
  • Soverom
    4
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Buardalen 9
4120 TAU

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Prosjektert hytte beliggende på en høyde i Døvik, Strand kommune. BoligPartner har nå åtte tomter for salg med varierende størrelser og priser. Tomtepriser ligger fra kr 850 000,- til kr 1 200 000,- .Inkludert i tomteprisen er opparbeidet vei til tomtegrense og privat kloakk. Det må bores etter vann, ikke inkl.

Om boligen

Storåsen er et flott valg for den aktive familien som gjerne ønsker å invitere med seg familie og venner til fjells. Selve hjerte i hytta er det flotte kjøkken- og stueområdet på hele 40,2 kvadratmeter. Her er det plass til å samle mange gode venner rundt langbordet.
Hytta er på 78 kvadratmeter og består ellers av to soverom, bad samt praktisk bodplass. I tillegg har hytta en flott hems med en takhøyde på 1,89 meter. Her er det plass til ekstra sengeplasser, noe som er praktisk å ha når du får gjester på hyttebesøk. I tillegg kan hemsen brukes som en god tumleplass for de minste.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 75,8
Gulvareal hems: 45,5
Tilleggsareal utvendig: 1,3
Bruksareal hytte: 75,8
Totalt bruksareal: 77,1
Bebygd areal (BYA): 89,0

Innhold

Prosjektert nøkkelferdig hytte eks hvitevarer

Standard

OVERFLATER I oppholdsrom får 3-stavs eikeparkett, kostemalte panelplater, 5-bord skygge på vegger og mdf panelbord, kostemalt i tak. Overgang mellom vegg og tak blir listet. På bad/vaskerom blir det flislagte gulv med varmekabler. Ta kontakt med hytteselger for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett). KJØKKEN Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best innenfor en gitt prisklasse. Ta kontakt med hytteselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen. BAD OG VASKEROM Bad får baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjvegger i rett utførelse og golvstående WC. Vaskerom gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Eventuelle tilvalg avtales direkte med rørlegger. ELEKTRISK Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker. FASADER Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til salgstegninger. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

Beliggenhet

Ved sjøen

Beskrivelse (type bolig)

Fritidsbolig

Bygningsinformasjon / byggemåte

Tre

Parkering

Parkering på egen tomt

Antall parkeringer

2

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Boligene leveres med stålpipe og vedovn type Curve 100. Varmekabler i entre og bad. Forøvrig leveres panelovn på alle soverom, stue og kjøkken. For nærmere beskrivelse henvises til fullstendig prosjektbeskrivelse som kan fåes ved henvendelse til hytteselger.

Overtakelse

Etter avtale

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.