Innholdsrik fritidsbolig med 4 soverom, muligheter for båtplass!

Buardalen 21, 4120 TAU

Pris

kr 3 350 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 350 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 119 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

Boligpartner Stavanger
4313 Sandnes
stavanger@boligpartner.no
Tlf: 481 11 700

Fasiliteter

Beskrivelse av boligen

De store flotte vinduene i stua ønsker naturen utenfor velkommen inn i denne familievennlige hytta fra Birken-serien.
Hytta er 75m2 BRA i første etasje og har et golvareal i hemseetasjen på 44m2.

Her kan hele familien samles og være sammen i det flotte sosiale kjøkken- og stueområdet på nesten 40 kvadratmeter. Hytta har to soverom, bad/vaskerom og praktisk bodplass. Den ene boden har egen inngang utenfra for enkel oppbevaring av sportsutstyr.

I tillegg har hytta en praktisk hems hvor takhøyden er 1.89 meter på det høyeste partiet. Hemsarealet gir en ekstra fleksibilitet og er et perfekt sted hvor barna eller ungdommene i huset kan trekke seg tilbake og ha sin egen sone i hytta.

Standard

OVERFLATER I oppholdsrom får 3-stavs eikeparkett, kostemalte panelplater, 5-bord skygge på vegger og mdf panelbord, kostemalt i tak. Overgang mellom vegg og tak blir listet. På bad/vaskerom blir det flislagte gulv med varmekabler. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett). KJØKKEN Sigdal leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best innenfor en gitt prisklasse. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen. BAD OG VASKEROM Bad får baderomsinnredning med servant, hvite fronter og speil med lys. Dusjvegger i rett utførelse og golvstående WC. Vaskerom gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Eventuelle tilvalg avtales direkte med rørlegger. ELEKTRISK Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker. FASADER Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til salgstegninger. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

Innhold

Prosjektert nøkkelferdig hytte eks hvitevarer

Regulering

Fritidsbolig

Beskrivelse (type bolig)

Fritidsbolig

Oppvarming

Boligene leveres med stålpipe og vedovn type Curve 100. Varmekabler i entre og bad. Forøvrig leveres panelovn på alle soverom, stue og kjøkken. For nærmere beskrivelse henvises til fullstendig prosjektbeskrivelse som kan fåes ved henvendelse til boligselger.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt

Overtakelse

Etter avtale

Buardalen 21, 4120 TAU

Loading map...
Les mer om nabolaget