Ny leilighet med flott og solrik hage
Veslelia 20A og B, 4160 FINNØY

Innflyttingsklar leilighet med 2 sov, vannbåren varme i gulv +++! Kun kr 1.990.000,- Lave omk.! Visning etter avtale!

Pris fra

kr 1 990 000,-

 • Boligtype
  Tomannsbolig
 • Bruksareal (BRA)
  75 - 77 m2
 • Soverom
  2
 • Antall enheter
  2
Ferdigstillelse
Leiligheten er klart til innflytting!
Fremdrift
Leiligheten er klart til innflytting! Selges nøkkelferdig med 2 soverom, moderne bad og med vannbåren varme i gulv. Solrikt og flott hage. Velkommen til visning!
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Boligene

Boligtype
BRA
Soverom
Totalpris
Nøkkelferdig leilighet med 2 soverom. 75 m2 2 kr 1 990 000,-
Tomannsbolig
BRA 75 m2 Soverom 2 Totalpris kr 1 990 000,-

Fasiliteter

Offentlig vann/kloakk, Peis/Ildsted, Turterreng, Balansert ventilasjon, Hage, Sentralt, Bredbåndstilknytning, Innlagt vann

Beskrivelse

Namsen er en horisontaldelt tomannsbolig bestående av to leiligheter med et totalt bruksareal på 87 kvadratmeter per boenhet. Leilighetene har separate inngangspartier. Leilighet A - 1. etasje består av en entrè med garderobeplass, som leder til boligens to soverom. Det ene soverommet er også forbundet med en innvendig bod/teknisk. I tillegg rommer leiligheten et bad/vaskerom og en romslig kjøkken- og stueløsning med utgang til uteplass/hage. Hageareal leveres med ferdig plen og tilrettelagt for terrasse. Gårdsrom/parkering leveres gruslagt. Namsen gir deg allsidige leiligheter med god planløsning som passer i alle bomiljøer.

Kortfattet leveransebeskrivelse

Boligen leveres nøkkelferdig, parkett på gulv, tidsriktig kjøkken fra Sigdal tilrettelagt for integrerte hvitevarer. Bad leveres komplett med fliser på gulv og baderomspanel på vegg, samt baderomsinnredning og dusje vegger. Vannbåren varme i gulv, eksklusiv soverom. Her kan du flytte rett inn!

Adkomst

Parkering på egen tomt med mulighet for fremtidig carport ved sportsbod.

Leilighetsnummer

20A
Leilighet i 2. etg 77 m2 2 Solgt
Tomannsbolig
BRA 77 m2 Soverom 2 Totalpris Solgt

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Peis/Ildsted, Turterreng, Balansert ventilasjon, Hage, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beskrivelse

Namsen er en horisontaldelt tomannsbolig bestående av to leiligheter med et totalt bruksareal på ca. 79 kvadratmeter per boenhet. Leilighetene har separate inngangspartier, og leiligheten i første etasje rommer hall med garderobeplass, bad/vaskerom, innvendig bod, to soverom og en åpen kjøkken-stueløsning. Namsen gir deg allsidige leiligheter med god planløsning som passer i alle bomiljøer.

Leilighetsnummer

20B

Veslelia 20A og B
4160 FINNØY

Loading map...

Om prosjektet

Våren er her og boligen venter på deg som ønsker en ny innflyttingsklar leilighet med 2 soverom(75kvm) og solrik hage/uteplass med god plass til grillkosen.
Leiligheten har god standard - Nå kun kr 1.990.000,-. Ta kontakt Espen på 911 03 100 for visning!
Velkommen til en trygg visning!

I BoligPartner tilrettelegger vi for trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Derfor arrangerer vi ikke fellesvisninger nå, men inviterer deg på privat visning. Vi gleder oss til å møte deg, men denne gangen håndhilser vi ikke. I tillegg holder vi oss på 1,5 meters avstand fra hverandre. Kontakt oss, så finner vi et tidspunkt som passer og løsninger sammen slik at visningen blir en trygg og god opplevelse for oss alle.
Husk at vi gjerne også gjennomfører videomøter med deg slik at du kan snakke med oss direkte fra din egen stue. Du kan også nå oss på telefon, e-post og evt. chat.
Vi er tilgjengelige for deg og skal gjøre alt vi kan for å holde en tilnærmet normal fremdrift gjennom denne krevende tiden.

Innhold

Leiligheten i 1. etg. er nøkkelferdig med vannbåren varme i gulv (ikke soverom). Tidsriktig kjøkkeninnredning fra Sigdal tilrettelagt for integrerte hvitevarer. Parkett på gulv. Åpen stue/kjøkken løsning med store vindu og utgang til opparbeidet flott hage.
Bad leveres komplett med innredning, fliser på gulv og moderne flismønstret baderomsplater på vegg.

Moderne leilighet med god standard.

Standard

Leiligheten er nøkkelferdig med god og moderne standard.
Stor og flott opparbeidet hage med ferdigplen.

Vannbåren varme i gulv (ikke soverom).

Moderne kjøkken fra Sigdal.

Eike parkett på gulv i alle tørre rom. På bad leveres fliser på gulv.

Romslig utvendig bod.

Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse/romskjema går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beliggenhet

Beliggenhet i etablert felt på Nådå-Finnøy. Finnøy er kjent for idyll og nærhet til sjø.
Dersom en ønsker en rusletur, ligger Nådesundet 100- meter unna Veslelia, dette er et av de fineste områdene i Finnøy Kommune.
Feltet ligger lunt til mot sør/øst og har gode solforhold med nydelig utsikt over grønne enger og sjø. Leikvoll ligger like ved, som er Finnøy sitt samlingspunkt for sportslige aktiviteter.
Alt ligger tilrette for gode turopplevelser på Finnøy og området rundt, blant annet Teigen som er et populært område med turstier, treningsløyper i skog og grillplass.
På feltet er det opparbeidet fellesområde og lekeplass som gir mulighet for å nyte fine dager her eller i egen hage.
Vi ønsker deg velkommen til visning.

Ta kontakt med Espen på 911 03 100 for visning!

Oppvarming

Vannbåren varme i gulv.

Parkering

Parkering i gårdsrom

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.

Flere boliger fra Boligpartner Stavanger