Øyno (Tomt 13 -sjoa)

Øyno (Tomt 13 -sjoa)

Øynoveien (tomt 13) , 4380 HAUGE I DALANE

Pris fra

kr 2 390 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Boligtype Tomannsbolig
  • Bruksareal (BRA) 105 m2
  • Eierform Fast
  • Energimerking C
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Bryne
4340 Bryne
bryne@boligpartner.no
Tlf: 517 71 960

Fasiliteter

Garasje/P-plass , Hage , Peis/Ildsted , Turterreng , Sentralt

Beskrivelse av boligen

Nøkkelklar bolig på Øyno. Boligene ligger i idylliske og landlige omgivelser med kort vei til barnehage, skole, sentrum og lakseelva Sokna. Billigere enn å leie! Ta kontakt for gjennomgang av finansieringsløsning. *Eksempel på lån: Ved en rentesats på 2,2% og nedbetaling over 30 år, så betaler en kun kr 7796 pr mnd (Renter utgjør under kr 2400). (Forutsetter 15% egenkapital)

Beliggenhet

Øyno består både av eksisterende bebyggelse, men mest ny. Sokndal er kjent for vakker natur og kommunens utallige turmuligheter for de friluftsinteresserte.

Generelle forhold

Kommunale avgifter i forbindelse med byggesak, tilknyttingsavgifter ved vann/avløp og elektrisitet er inkludert i kjøpesummen.

Beskrivelse

Innvendige overflater

Dører

Innvendige dører leveres som hvitmalte slette dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu

I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling

I prosjektboliger leveres det hvitmalte trefiberplater i himlinger og ferdigmalte trefiberplater på veggene i alle tørre rom. I baderom leveres baderomsplater av typen Fortissimo 3091 F03 HG Denver white. Se ellers eget romskjema.

Gulv

Gulv i tørre rom leveres med parkett i eik. Bad leveres med våtromsbelegg. Se ellers eget romskjema.

Listverk

Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper

Spiler, håndrekke, vanger og trinn leveres i lakkert Furu.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken

Kjøkken leveres iht egen tegning fra Norema

Bad/vaskerom

Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, gulvstående toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. Opplegg for vaskemaskin med kran og avløp. Dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres mot pristillegg.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk

Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2010 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd

Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon

Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Oppvarming

Det leveres vedovn type Westfire 15 + pipe tillegg er det varmekabler i bad/vaskerom.

Isolasjon

Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Grunn og betongarbeider

Betongarbeider

Isolert ringmur, isolert betonggulv i 1. etg med radonsperre i boliger. Uisolert betonggolv i sportsbod.

Uteområder

Gårdsrom og adkomstveg gruses.Hagerarealer leveres med maskinplanert stedlig masse. Oppgruset felt for 8 m2 terrasse.

Utvendig

Yttertak

Betong takstein.

Kledning

Dobbelfalset kledning grunnet 1 strøk


Øynoveien (tomt 13) , 4380 HAUGE I DALANE

Loading map...
Les mer om nabolaget
Bestill Prospekt
Dette feltet er påkrevd