Pris fra 3.590.000,- Rossåstoppen, Figgjo - 6 Moderne rekkehus med utsikt og solrik uteplass.

Granliveien, 4332 FIGGJO

Pris fra

kr 3 590 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 6
  • Bruksareal (BRA) 147 - 163 m2
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

Boligpartner Stavanger
4313 Sandnes
stavanger@boligpartner.no
Tlf: 481 11 700

Prosjektbeskrivelse

Velkommen til Rossåstoppen! Her får du mye bolig for pengene i et nytt boligfelt med flott beliggenhet. Her skal BoligPartner bygge rekkehus og eneboliger i rekke med topp moderne standard for deg som ønsker å bo moderne, sentralt, naturnært og barnevennlig.

Ta kontakt for avtale om visning i vårt salgskontor på tomten!

Prisen forutsetter noe egeninnsats (maling og parkett)

Beliggenhet

IDYLLISKE OMGIVELSER OG FLOTTE TUROMRÅDER
Fra stuevinduet ditt på Rossåstoppen har du utsikt mot frodige og vakre Kongeparken og rett utenfor inngangsdøren din venter flotte turområder med utallige nuter å bestige sammen med milevis av stier og herlige bademuligheter i både Øygardsvatnet og Edlandsvatnet. For deg som lengter etter å fange selveste storlaksen, innbyr elva Figgjo til fiske med gode sjanser for gode fiskehistorier.

ENKEL HVERDAG MED ALT INNEN REKKEVIDDE
Enten dere er en familie med små og store eller lever sammen som voksne, er Rossåstoppen et flott boligstrøk å kalle for hjemme. Dette er et nyere boligfelt på toppen av Rossåsen som både byr på god soltilgang, luftige omgivelser og kort vei til hverdagens fasiliteter som skole, barnehage, turområder, fritidstilbud, kollektivtrafikk, badeplasser, kafeer og butikker.

LEKEPLASSER OG FRIOMRÅDER
Godt med plass til å være liten er like viktig utendørs som innendørs. Her på Rossåsen har også barna vært et naturlig og viktig fokus i planleggingen. Her skal det være trygt å være liten og det skal være sikkert å ferdes blant boliger og på fellesområder. Derfor er deler av områdene bilfrie og alle felles lekeområder er universelt opparbeidet.

Innhold

REKKEHUS 1-2-3, BKS 5
Dette er en moderne og spennende tre-mannsbolig med smarte planløsninger og mange muligheter. Hver enhet i dette huset består av underetasjeplan og hovedplan. Hovedplanet ønsker deg velkommen inn i hjemmets hjerte, en åpen stue- og kjøkkenløsning som virkelig gir en god og luftig romfølelse og et godt utgangspunkt for familiens sosiale sone. To av soverommene ligger her på dette planet, sammen med et bad og en romslig gang. Herfra har du også tilgang på en god og solrik uteplass. Underetasjeplanet er praktisk oppbygget med integrert åpen garasje, sports-bod, bi-inngang til vaskerom med sluse og bad nummer to. Her finner du også soverom nummer tre.

REKKEHUS 4-5-6, BKS5
Enhetene i denne moderne og attraktive tre-mannsboligen er de største i prosjektet, med hovedplan, etasjeplan 2 og underetasjeplan. Hovedplanet i 1. etasje består av en meget romslig og åpen stue- og kjøkkenløsning som skaper en sosial sone med en herlig åpen romfølelse. Fra dette rommet har du også utgang til en solrik uteplass som tar vare på de ekstra fine dagene. På dette planet finner du også sportsboden. Alle tre soverom i enhetene er samlet i etasjeplan 2, hvorav det ene er direkte tilknyttet et walk-in closet. En romslig gang forener soverom og bad. Det praktiske underetasjeplanet inneholder integrert åpen garasje, vaskerom med kombinert bod og enhetens andre bad.

Standard

Bestill prospekt for prosjektbeskrivelse.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Granliveien, 4332 FIGGJO

Loading map...
Les mer om nabolaget