Rossåstoppen, Figgjo - 4 Eneboliger i rekke. To stuer, 3/4 soverom, 2 bad++*Kjøkkenkampanje*

Granliveien, 4332 FIGGJO

Pris fra

kr 3 990 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 4
  • Bruksareal (BRA) 158 m2
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

Boligpartner Stavanger
4313 Sandnes
stavanger@boligpartner.no
Tlf: 481 11 700

Fasiliteter

Gjesteparkering, Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng, Utsikt

Prosjektbeskrivelse

Velkommen til Rossåstoppen! Her får du mye bolig for pengene i et nytt boligfelt med flott beliggenhet. Her skal BoligPartner bygge rekkehus og eneboliger i rekke med topp moderne standard for deg som ønsker å bo moderne, sentralt, naturnært og barnevennlig.

*KJØKKENKAMPANJE*
Ekstra kjøkkenpakke til verdi - kr 50.000,- i tillegg til opprinnelig kjøkken.
Gjelder nye kjøpere ved signering av kontrakt innnen 31.12.2019.

Velkommen til visning i vårt salgskontor på tomten etter avtale med Espen på 911 03 100


1 bolig SOLGT - vedtatt oppstart! - kontakt selger for mer info.

Prisen forutsetter egeninnsats (maling og parkett):
Våtrom vil leveres ferdig iht romskjema (eks tak).
Ønskes bolig levert nøkkelferdig med malte tak, vegger og flott hvitlasert 3-stav eikeparkett tilkommer et pristillegg på
Kr 155.000,-

Beliggenhet

IDYLLISKE OMGIVELSER MED FLOTTE TUROMRÅDER
Fra stuevinduet ditt på Rossåstoppen har du utsikt mot frodige og vakre Kongeparken og rett utenfor inngangsdøren din venter flotte turområder med utallige nuter å bestige sammen med milevis av stier og herlige bademuligheter i både Øygardsvatnet og Edlandsvatnet. For deg som lengter etter å fange selveste storlaksen, innbyr elva Figgjo til fiske med gode sjanser for gode fiskehistorier.

ENKEL HVERDAG MED ALT INNEN REKKEVIDDE
Enten dere er en familie med små og store eller lever sammen som voksne, er Rossåstoppen et flott boligstrøk å kalle for hjemme. Dette er et nyere boligfelt på toppen av Rossåsen som både byr på god soltilgang, luftige omgivelser og kort vei til hverdagens fasiliteter som skole, barnehage, turområder, fritidstilbud, kollektivtrafikk, badeplasser, kafeer og butikker.

LEKEPLASSER OG FRIOMRÅDER
Godt med plass til å være liten er like viktig utendørs som innendørs. Her på Rossåsen har også barna vært et naturlig og viktig fokus i planleggingen. Her skal det være trygt å være liten og det skal være sikkert å ferdes blant boliger og på fellesområder. Derfor er deler av områdene bilfrie og alle felles lekeområder er universelt opparbeidet.

Innhold

Disse flotte og stilrene boligene er knyttet sammen via åpne garasjer som skaper godt med avstand og luft mellom deg og naboen. Hovedplanet i 1. etasje ønsker deg velkommen inn i en romslig entré som fører deg videre inn en åpen stue- og kjøkkenløsning med god plass og en luftig, herlig romfølelse. Herfra har du også utgang til en god og solrik uteplass med ettermiddagssol og kveldssol. Utsikten fra dette planet er storslått og imponerende! Her på dette planet finner du også ett av tre soverom og ett av to bad, samt tilgang til en god uteplass.

Underetasjeplanet består av kjellerstue og to soverom, samt bod og hobbyrom/gamingroom/ungdomsrom som du fint kan innrede til et ekstra soverom ved behov. I denne etasjen finner du også et stort kombinert bad og vaskerom.

Standard

Bestill prospekt for prosjektbeskrivelse.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Diverse

Boligen selges til fast pris med gunstige betalingsbetingelser.
Garanti
Lav dokumentavgift - kun av tomteverdi.

Granliveien, 4332 FIGGJO

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra Boligpartner Stavanger