LEITESVINGEN - GANDDAL. Familieboliger med flott beliggenhet. 3 SOLGT allerede. BYGGINGEN ER I GANG

Leitesvingen 41-51, 4322 SANDNES

Pris fra

kr 3 890 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 6
  • Bruksareal (BRA) 134 - 144 m2
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

Boligpartner Stavanger
4313 Sandnes
stavanger@boligpartner.no
Tlf: 481 11 700

Fasiliteter

Gjesteparkering, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Bredbåndstilknytning, Turterreng, Utsikt, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Seks attraktive familieboliger i topp standard med 3-4 soverom leveres nøkkelferdige sentralt på Ganddal. Med 1 minutters gange til idrettsanlegget, kort og trygg skolevei og butikk i gangavstand er området perfekt for alle medlemmer i familien. I tillegg ligger Stokkelandsvannet og Sandvedparken, et av byens flotteste turområder, kun en 10 minutters gåtur unna inngangsgdøren.

Beliggenhet

Stillhet, ro og luft preger Leitesvingen, her kan små føtter løpe, danse og plukke markblomster langs trygge veier til både skole, barnehage og fritidsaktiviteter.

Både Ganddal barneskole og Ganddal barnehage ligger en knapp kilometer unna hjemmet ditt her på Leitesvingen, og den store og godt opplyste fotballbanen til Ganddal IL er et populært innslag i nærområdet. Eiendommen ligger i enden av en blindvei og butikker og serveringssteder i umiddelbar nærhet er Kiwi, Rema 1000, bakeriet Jærbakeren, Pizzabakeren og Ganddal helsehus og Apotek.

Naturopplevelsene venter på deg langs Stokkalandsvatnet som
buer seg rundt sørsiden av Ganddal. I tillegg har du idyllen til Sandvedparken like ved, et grøntområde som innbyr til
fine turer på beina og på sykkel. Her kan du legge turen innom lekeplass, sandvolleyballbane og innbydende rasteplasser. Her på Leitesvingen bor du både landig og sentralt, med naturens ro rundt inngangsdøra og bypulsen like ved når du vil å oppsøke den.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Elektrisk og vedovn

Leitesvingen 41-51, 4322 SANDNES

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra Boligpartner Stavanger