Illustrasjonen er ment til å vise stil og størrelse. Endelig bolig tilpasses tomt og kjøper
Jærvegen 452 A, 4352 KLEPPE

Stor eiendom på Braut med flott utsikt og mange muligheter

Pris

kr 5 990 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    149 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Jærvegen 452 A
4352 KLEPPE

Loading map...

Om boligen

Tegninger, illustrasjoner og pris i denne annonsen er ment som eksempel på type bolig som kan bygges på denne eiendommen. Tomten er på hele 810m2, så det er mange muligheter for å finne din drømmebolig tilpasset tomten.

Tomtens pris er kr 2 700 000 eks omkostninginger med byggeklausul til BoligPartner. Ta kontakt for å få detaljer på hva som kan bygges her. Sammen kan vi realisere din boligdrøm.

Vist bolig er ment som eksempel på størrelse og stil som kan passe på tomten. Prisene som er oppgitt er tilpasset vist bolig og vil endres etter leveringsomfang.

Prisen på kr 5 990 000 er for boligen inkl tomt, klar for egeninnsats på gulv og maling. Offentlige avgifter til kommune og stat tilkommer. For komplett budsjett se: Økonomisk plan.

Beliggenhet

Eiendommen ligger på en liten høyde med utsikt mot Orrevannet og havet i vest. Vi kaller eiendommen Braut Panorama. Balkong, stuevindu og hage er sørvest vendt, mens gardsrom og parkering er i nordøst.

Parkering

Gode parkeringsforhold på egen tomt. Mulighet for dobbel garasje.

Adkomst

Når en kommer til rundkjøringen på Braut (både når en kommer fra Bryne eller Sandnes/Stavanger/Sola) kjører en 150 meter på den gamle veien til Klepp sentrum før en tar til venstre. Deretter er det andre innkjørsel til venstre for så å kjøre rett frem.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomten er skrå og beregnet for inngang på hovedplan med underetasje. Tomten er ikke opparbeidet per nå. I den oppgitte prisen er dette inkludert. Ta kontakt med selger for detaljer.

Regulering

To etasjers enebolig (hovedetasje og underetasje i sokkel).

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.