Stor eiendom på Braut med mange muligheter

Jærvegen 452 A, 4352 KLEPPE

Pris

kr 7 390 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 7 390 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 185 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 5

Gå til salgskontor

BoligPartner Bryne
4340 Bryne
bryne@boligpartner.no
Tlf: 517 71 960

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Peis/Ildsted, Utsikt

Beliggenhet

Eiendommen ligger på en liten høyde med utsikt mot Orrevannet og havet i vest. Vi kaller eiendommen Braut Panorama. Balkong, stuevindu og hage er sørvest vendt, mens gardsrom og parkering er i nordøst.

Beskrivelse av boligen

Ancona er en moderne familiebolig med det lille ekstra. Med rette linjer, store vindusflater og herlige overbygde uteplasser er dette et drømmehus. Her ønskes du velkommen inn i en hall hvor du møtes av lyset som flommer inn via stuevinduene. Boligen har fem soverom og to bad. I hver etasje utgjør en luftig stue et naturlig samlingspunkt for både store og små. Selve inngangspartiet til huset er overbygget, med separat adkomst til innvendig bod og sportsbod.

Innhold

Underetasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

1. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

2. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

Adkomst

Når en kommer til rundkjøringen på Braut (både når en kommer fra Bryne eller Sandnes/Stavanger/Sola) kjører en 150 meter på den gamle veien til Klepp sentrum før en tar til venstre. Deretter er det andre innkjørsel til venstre for så å kjøre rett frem.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomten er skrå og beregnet for inngang på hovedplan og underetasje. Tomten er ikke opparbeidet per nå. I den oppgitte prisen er dette inkludert. Ta kontakt med selger for detaljer.

Kort om eiendommen

Eiendommen er på hele 810m2, noe som er sjelden i dag. Her er det mange muligheter.

Regulering

To etasjers enebolig (hovedetasje og underetasje i sokkel) med flatt tak.

Parkering

Gode parkeringsforhold på egen tomt. Mulighet for dobbel garasje.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Jærvegen 452 A, 4352 KLEPPE

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger