Unik stor enebolig med flott utsikt og 810 m² tomt *Illustrasjon vil avvike fra virkeligheten
Jærvegen 452, 4352 KLEPPE

Unik stor enebolig med flott utsikt og 810 m² tomt. Mulighet for leilighet i sokkeletasjen

Pris

kr 8 490 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    242 m2
  • Soverom
    4
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Jærvegen 452
4352 KLEPPE

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Stor og romslig bolig med fantastisk utsikt. Boligen leveres klar for sparkling, maling og parkett eks. dobbel garasje. Maling og parkett kan leveres for kr 280 000.

Innhold

Boligene er spesielt tilpasset tomtene. De har et bruksareal på 242 kvadratmeter fordelt på to plan. Dette er med andre ord et moderne funkis-hus i familievennlig størrelse som innfrir de fleste drømmer og behov.

Bygningen er bygget opp som et midtskip med to sidefløyer. Sidefløyen til høyre på hovedplanet rommer entré med garderobeplass, bad/vaskerom, bod og kontor. Sidefløyen til venstre utgjør en soveromsavdeling, bestående av soverom og bad forbundet med et walk-in closet på 3,8 kvadratmeter. Midtskipet på hovedplanet består av en åpen stue- og kjøkkenløsning. Høystrakte, slanke vinduer på hovedfasaden gir deg en fantastisk utsikt og nydelig, gjennomgående lysforhold. Stuen viser også vei ut til balkong/uteplass.

Underetasjen består av ytterligere to soverom, bad, gang, to innvendige boder og et romslig hobbyrom med mange innredningsmuligheter. Sist men ikke minst, har dette etasjeplanet en stor stue, prydet med den samme vindusfasaden som stuen på hovedplanet. Fra stuen går du ut på den delvis overbyggede terrassen - det perfekte for å nytte flotte sommerdager.

Standard

Boligene blir levert med høy standard.

Beliggenhet

Boligene ligger i landlige omgivelser mellom Kleppe og Bryne.

Parkering

Mulighet for dobbel garasje med leddport og automatisk portåpner.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.