Unik stor enebolig med flott utsikt og 810 m² tomt. Mulighet for leilighet i sokkeletasjen

Jærvegen 452, 4352 KLEPPE

Pris

kr 8 490 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 8 490 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 242 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4

Gå til salgskontor

BoligPartner Bryne
4340 Bryne
bryne@boligpartner.no
Tlf: 517 71 960

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bredbåndstilknytning

Beliggenhet

Boligene ligger i landlige omgivelser mellom Kleppe og Bryne.

Beskrivelse av boligen

Stor og romslig bolig med fantastisk utsikt. Boligen leveres klar for sparkling, maling og parkett eks. dobbel garasje. Maling og parkett kan leveres for kr 280 000.

Innhold

Boligene er spesielt tilpasset tomtene. De har et bruksareal på 242 kvadratmeter fordelt på to plan. Dette er med andre ord et moderne funkis-hus i familievennlig størrelse som innfrir de fleste drømmer og behov.

Bygningen er bygget opp som et midtskip med to sidefløyer. Sidefløyen til høyre på hovedplanet rommer entré med garderobeplass, bad/vaskerom, bod og kontor. Sidefløyen til venstre utgjør en soveromsavdeling, bestående av soverom og bad forbundet med et walk-in closet på 3,8 kvadratmeter. Midtskipet på hovedplanet består av en åpen stue- og kjøkkenløsning. Høystrakte, slanke vinduer på hovedfasaden gir deg en fantastisk utsikt og nydelig, gjennomgående lysforhold. Stuen viser også vei ut til balkong/uteplass.

Underetasjen består av ytterligere to soverom, bad, gang, to innvendige boder og et romslig hobbyrom med mange innredningsmuligheter. Sist men ikke minst, har dette etasjeplanet en stor stue, prydet med den samme vindusfasaden som stuen på hovedplanet. Fra stuen går du ut på den delvis overbyggede terrassen - det perfekte for å nytte flotte sommerdager.

Parkeringsforhold

Mulighet for dobbel garasje med leddport og automatisk portåpner.

Jærvegen 452, 4352 KLEPPE

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger