Oversiktsbilde av nabolaget.

Ole I Bores veg 159, 4352 KLEPPE

Kleppe | Spennende eneboliger med takterrasse

Pris

kr 4 590 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    130 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Ole I Bores veg 159
4352 KLEPPE

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Spennende eneboliger med garasje/carport og takterrasse.

Boligen leveres klar for sparkling, maling og parkett (bad er komplett). Bolig kan leveres komplett mot tillegg kr. 200 000


Husbankfinansiering:
Dette huset har husbankfinansiering på 80% av kjøpesummen. Flyttende rente er pr. okt 2019 1,64%
Dette gir meget lave kostnader.

BoligPartner har søkt og fått innvilget prosjektlån fra Husbanken . Kunder som ønsker denne type finansiering må bli godkjent av husbanken ,noe vi er behjelpelig med å få på plass.

Alle kan søke om husbanklån. For å få lån må du ha fast inntekt og tilstrekkelig betjeningsevne. Betjeningsevne vurderes ut fra gjeldende SIFO satser.

Innhold

Moderne og stilrene eneboliger med et totalt bruksareal på 130 kvadratmeter. Hovedplanet er det naturlige oppholdsstedet og rommer entré med plass til garderobe, innvendig bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til uteplass. Ønsker du fire soverom kan dette bygges i den ene delen av stuen.
Andre etasje er soveroms avdeling - bestående av stue med utgang til en koselig takterrasse på hele 24 kvadratmeter, tre soverom og bad. Boligene leveres klar for sparkling, maling og parkett. Bad leveres komplett. En carportplass med bod.

Standard

Generelle forhold:

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beliggenhet

Verdalen/Sporafjell er et populært boligområde som ligger i naturskjønne omgivelser i Klepp kommune.

Boligområdet ligger sentralt med nærhet til skole, barnehager, butikker og flotte idrettsanlegg. Idrettsanleggene består av fotballbaner, volleyballbane, basketballbane og skateboardpark. Det er gangavstand matbutikk.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.