SJEKK UT DENNE *RENTE TIL 1,49%

SJEKK UT DENNE *RENTE TIL 1,49%

Ole I Bores veg, 4352 KLEPPE

Pris fra

kr 4 490 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 4
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 130 m2
  • Eierform Selveier
  • Energimerking B
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Bryne
4340 Bryne
bryne@boligpartner.no
Tlf: 517 71 960

Last ned

Romskjema Eneboliger 29 01 2018

Fremdrift

Etter avtale

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Turterreng, Hage, Takterrasse

Prosjektbeskrivelse

3 spennende eneboliger med garasje/carport og takterrase.

Husbankfinansiering:
Husbanklånet har gunstige betingelser og passer for deg som er opptatt av miljø, lavt energibehov og en bolig som er brukbar i alle livsfaser.

BoligPartner har søkt og fått innvilget prosjektlån fra Husbanken . Kunder som ønsker denne type finansiering må bli godkjent av husbanken ,noe vi er behjelpelig med å få på plass.

Alle kan søke om husbanklån. For å få lån må du ha fast inntekt og tilstrekkelig betjeningsevne. Betjeningsevne vurderes ut fra gjeldende SIFO satser.

Husbanklånet kan velges med flytende rente eller fastrente. Det er også mulig å ha avdragsfrihet i inntil 8 år. Gjeldende rentevilkår pr Juli er:

----------------Fast----Fast----Fast----Fast----Flytende
Terminforfall---3 år----5år-----10år----20år---rente*
Månedlig------1,716--2,070---2,540---2,833--1,490
Kvartalsvis-----1,716--2,074---2,546---2,840--1,492
Halvårlig-------1,723--2,079---2,554---2,850--1,494
*Flytende rente gjelder fram til 31.oktober 2018.


Vi er nå i gang med byggingen!

Beliggenhet

Verdalen/Sporafjell er et populært boligområde som ligger i naturskjønne omgivelser i Klepp kommune.

Boligområdet ligger sentralt med nærhet til skole, barnehager, butikker og flotte idrettsanlegg. Idrettsanleggene består av fotballbaner, volleyballbane, basketballbane og skateboardpark. Det er gangavstand matbutikk.

Det er lett og ta seg frem i boligfeltet på gangstier som forbinder hele området slik at barn trygt kan gå til og fra aktiviteter og skole. Felles lekeplasser og aktivitetsflater blir lagt inn i det grønne boligfeltet og det er kort vei til flotte friluftsmuligheter både på sommer og vinterstid med skogstier og stranda i nærheten.

På Klepp ligger også et stort kjøpesenter (Jærhagen) med bl.a. dagligvarebutikker, interiørbutikk, matbutikker, bank, apotek, treningssenter, isbanen, og flere butikker til.

Klepp sentrum ligger en kort kjøretur unna med alle fasiliteter som, daglivsvarebutikker, legekontor, servicetilbud, treningssenter og et bredt utvalg av spisesteder.

Fra boligfeltet er det kort avstand til arbeidsplasser i Hå, Time, Klepp, Sandnes, Sola og Stavanger

Gode bussforbindelser til Klepp, Bryne og Sandnes. Kjøreavstander med bil til Klepp 3 min, til Bryne 10 min. til Sola flystasjon og Sandnes 20 min. til Stavanger 35 min.
Det er egen togstasjon på Klepp, med gode parkeringsmuligheter for bil.

Tilbud Varmepumpe

Tilbud til de som skriver kontrakt før 15 sept. 2018.

BoligPartner leverer et komplett klimaanlegg fra Fujitsu. Anlegget som har et moderne design, er utviklet for det nordiske klimaet og fabrikkgodkjent for drift ned til -25°C.

Du får du et komplett klimaanlegg som er konstruert for å fungere under nordiske vinterfor­hold. Modellen er inver­ter styrt og er konstruert for å fungere meget godt også ved lave ute-temperaturer. Varmepum­pen har ekstra stor radiator på utedel for å gi bedre vinter ytelse og er fabrikk godkjent for drift ned til -25°C.

Beskrivelse

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare type "Visjon 1". Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:
Vegger og himlinger leveres med gipsplater klar for maler.

Gulv:
Tørre gulv leveres klar for montering av parkett, laminat etc.

Listverk:
Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper:
Stryntrappa leverer kvalitetstrapper til våre boliger. Trapp er av typen "Horisont" og leveres med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. Vanger og håndrekke er hvitmalt, spiler i stål og åpne trinn i laminert eik.

Kjøkken, bad, vaskerom og teknisk rom

Kjøkken:
Norema kjøkken etter egne tegninger.

Bad:
På bad leveres det Fibo Fortissimo 3091 HG veggpanel og våtromsbelegg på gulv. Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, gulvmonterte toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr. I tillegg levers dusjvegg (90x90cm) i herdet glass med lukkedør og 120cm baderomsinnredning med 2stk overskap, speil og speiltopp med lys og stikkontakt.

Vaskerom:
På vaskerom leveres Fibo Legato slett baderomspanel og våtromsbelegg på gulv. Sluk og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Teknisk rom:
Himling og vegger leveres klar for sparkling og maling. Våtromsbelegg på gulv med sluk. Varmtvannsbereder, ventilasjonsanlegg og sentralstøvsuger leveres i dette rommet.

Elektrisk, ventilasjon og oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Det leveres lamper til boder, carport og ved inngangsdør.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres rør for fiber til sikringsskap. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø.

Oppvarming:
Det leveres varmekabler i gulv på bad og vaskerom. Stålpipe og vedovn av type Westfire 15.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Uteområder

Gårdsrom/carport:
Gårdsrom og interne gangveger gruses. Gulv i carport og sportsbod leveres med støpt gulv.

Hage:
Areal nevnt som "planert hageareal" leveres med planerte stedlige masser. Areal vist som terrasser på mark, leveres med singel klar for legging av terrasse. Steinrekker og terrengtrapper i betong/tre leveres iht uteomhusplan datert 28.06.2017

Generelle forhold

Moderne og stilrene eneboliger med et totalt bruksareal på 130 kvadratmeter. Hovedplanet er det naturlige oppholdsstedet og rommer entré med plass til garderobe, innvendig bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til uteplass. Ønsker du fire soverom kan dette bygges i den ene delen av stuen.
Andre etasje er soveroms avdeling - bestående av stue med utgang til en koselig takterrasse på hele 24 kvadratmeter, tre soverom og bad. Boligene leveres klar for sparkling, maling og parkett. Bad leveres komplett. En carportplass med bod.


Ole I Bores veg, 4352 KLEPPE

Loading map...
Les mer om nabolaget