Kleppe sentrum | 2 ledige rekkehus | prosjektet er igangsatt

Kornvegen 146, 4352 KLEPPE

Pris fra

kr 3 790 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 1
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 100000 m2
  • Eierform Selveier
  • Energimerking B
  • Soverom 10000

Gå til salgskontor

BoligPartner Bryne
4340 Bryne
bryne@boligpartner.no
Tlf: 517 71 960

Last ned

Prospekt

Fremdrift

Byggingen er i gang - kort vei til innflytting!

Prosjektbeskrivelse

Sentralt på Kleppe nærmere bestemt Kleppestemmen, har vi 2 kjekke rekkehus for salg. 2 er allerede solgt.

Boligene leveres kan leveres nøkkelferdige og det er mulighet for å sette ditt personlige preg og påvirke hvordan akkurat ditt hjem skal bli.

Med et tillegg på kr 140 000 blir boligen levert med parkett på alle tørre gulv og himlinger og vegger leveres sparklet og malt. Bad leveres ferdig i grunnpakken.
------------------------------------------------------------------------------------------------

Beliggenhet

Kleppestemmen ligger i søndre ende av Klepp sentrum i Klepp kommune og med enkel adkomst til FV44 mot Bryne, Sandnes og Stavanger. Her er det lett å kombinere jobb og fritid.

På Kleppe finner du Jærhagen kjøpesenter, men sentrum byr også på både bakeri, og velrenomert slakterbutikk, restauranter og flere fine nisjebutikker. Kommunen har i tillegg også et mangfoldig tilbud innen kultur og idrett, i tillegg til alt hva Klepp og Jæren kan by på av turmuligheter og storslåtte naturopplevelser.


---------------------------------------------------------------------------------------------

Innhold

Hus nr 1 og 2
I 1. etg kommer du inn i entre og gang. Videre finnere her et stort soverom på over 15m2 med egen utgang til hagen. Ellers er det to boder og bad i denne etasjen.
Fra gangen går enn opp en rett trapp til 2. etasje og med hele 3,6 meter under taket vil stue/kjøkken oppleves både luftig og romslig. Fra stuen finner en utgangen til en romslig takterrasse på hele 20m2. Boligens 2. soverom er og i denne etasjen.

Hus nr 3 har veldig lik 1. etasje som du to første boligene. Mens i 2. etasje finner en 2 soverom, eget wc, stor stue og et romslig kjøkken med utgang til takterrassen. Denne boligen har i tillegg dobbel carport.

Hus nr 4 har større stue og kjøkken en Hus nr 3, samt at den har balkong i stedet for takterrasse. Til gjengjeld har denne boligen større hage.


---------------------------------------------------------------------------------------------

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.


---------------------------------------------------------------------------------------------

Kornvegen 146, 4352 KLEPPE

Loading map...
Les mer om nabolaget

Signér før jul, så spanderer vi flytting og utvask!

For inntil 20.000 kr gir vi deg en behagelig og rimelig flytteprosess dersom du signerer kontrakt på utvalgte boliger innen 2018.