Savoia (illustrasjon)
Vea Sjoaveg, 4276 VEDAVÅGEN

Byggeplaner? Flott hus til deg som liker funkis og kubistisk arkitektur! Kan tilpasses. 3 Soverom og 2 bad.

Pris

kr 6 632 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    158 m2
  • Soverom
    3
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Vea Sjoaveg
4276 VEDAVÅGEN

Loading map...

Plantegninger

Om boligen

Savoia har carport og sportsbod integrert i huskroppen. Dette er et funkishus som kan bygges frittstående eller i kjedet bebyggelse.

Savoia er en ideell bolig for deg som liker luft, komfort og luksus. 1. etasje har tre gode soverom, bad, vaskerom og innvendig bod. Så godt som hele 2. etasje er viet kjøkken og stue i en åpen løsning med utgang til en fantastisk terrasse med pergola. Den delvis overbyggede terrasseløsningen gir deg et uterom som kan brukes store deler av året, og er selvsagt det perfekte stedet å nyte varme sommerdager. Herfra har du utsyn i hele tre himmelretninger.

Savoia har carport og sportsbod integrert i bygningskroppen.

Beliggenhet

Flott og sentral beliggenhet på Vea. Ved havn og sjø. Ca ti minutters spasertur til matbutikk, bakeri og take away. Nær sentrum og offentlig transport. Nær barneskole.

Parkering

Parkering må lages på egen grunn.

Adkomst

Ta innover mot Veavågen , og følg veien ca 1,5 km og ta til høyre inn på Vea Sjoarveg. Deretter første til venstre videre innover Vea Sjorarveg. Når veien blir delt, hold dere til venstre. Eiendommene ligger vis a vi fra en gammel nedlagt kiosk.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.


Eiendommen skal deles i to tomter, det tas forbehold at kommunen gir godkjenning til deling av eiendommen. Deling skal være i orden før penger innbetales. Tomtearealene er kun estimerte arealer og vil avvike ved oppmåling på plassen. Det vil foreligge matrikkelbrev fra kommunen før overtakelse.

Overtakelse

Etter avtale

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.