Hus Troia Eksterior Flattomt Hage
Moldbakkane, 4276 VEDAVÅGEN

Vea - Går du med byggeplaner? Her kan du bygge moderne hus med 4 soverom, stor overbygd uteplass og integrert garasje!

Pris

kr 5 790 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    152 m2
Ferdigstillelse
Etter avtale
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Moldbakkane
4276 VEDAVÅGEN

Loading map...

Om boligen

Her har arkitekten samlet alle rom og funksjoner som en familie ønsker seg i et nytt hjem. Det er fire soverom i samme etasje, walk-in garderobe, to bad, eget vaskerom med dør ut, en lys og luftig sosial sone med åpen kjøkken- og stueløsning, ekstra tv-stue, godt med boder/skapplass og ikke minst egen garasje. Garasjen integreres med huset via en overbygd passasje.

Når man i tillegg får en stor, overbygd uteplass samt ekstra balkong i 2. etasje, er husdrømmen komplett for mange av våre kunder som ønsker seg et moderne hjem med mange, store vinduer og saltak.

Beliggenhet

Flott beliggenhet i rolige omgivelser på nyere boligfelt i Veavågen. Barnevennlig område med gåavstand til fritidsaktiviteter, skoler, og barnehager. Det er også kort vei til idrettsanlegg, og sentrum med dens fasiliteter. Eiendommene ligger like ved friluftsområde mot vest. Her kan man nyte naturen hele året.

Parkering

På egen grunn og i garasje.

Adkomst

Ta av fra Vestre Karmøyveg 547 ned Austre Veaveg. Kjør ca 1 kilometer. Deretter ta av opp mot vestre, det står et skilt med Moldbakkane. Følg veien rett fram og tomtene er til venstre.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Eiendommen skal deles i to tomter, det tas forbehold at kommunen gir godkjenning til deling av eiendommen. Deling skal være i orden før penger innbetales. Tomtearealene er kun estimerte arealer og vil avvike ved oppmåling på plassen. Det vil foreligge matrikkelbrev fra kommunen før overtakelse.

Oppvarming

Vedovn, varmekabler på bad. Balansert ventilasjon.

Overtakelse

Etter avtale.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.