Almgaard (illustrasjon)
Moldbakkane , 4276 VEDAVÅGEN

Vea- Går du med byggeplaner? Her kan du bygge dette flotte herskapelige huset med 5 soverom. Drømmebolig for en familie!

Pris

kr 6 990 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    233 m2
  • Soverom
    5
Ferdigstillelse
Etter avtale
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Eksterne lenker:

Moldbakkane
4276 VEDAVÅGEN

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Går du meg byggeplaner, drømmen om å skape ditt eget hjem? I I Moldbakkane på Vea, like ved friområdet og nær skole, barnehage og butikk, har vi for salg en nydelig tomt. Her kan du bygge dette flotte huset!
Dette er ett forslag til hus men kjøper kan også velge hustype selv, tomten selges da med byggeklausul til BoligPartner.

Om boligen

Lukk øynene. Se for deg opplevelsen av å komme inn i vakre Almgaard. Her venter den majestetiske hallen på deg med over fem meters takhøyde. Videre ledes du inn i selve hjertet i huset – stueområdet på tilsammen nær 60 kvadratmeter og det flotte kjøkkenet. Her er plass nok til å samle venner rundt langbordet mens den myke kveldssola kaster et varmt lys inn gjennom vinduene. Husets første etasje har også en avdeling med gjestesoverom med walk-in closet, bad, wc, vaskerom og bod.

Almgaard er et flott hus for flat tomt som kjennetegnes av mansardtaket. I inngangshallen faller blikket raskt mot den nydelige trappa som glir inn som et herskapelig møbel i rommet, og inviterer deg opp til galleriet i 2. etasje. Her oppe venter smarte løsninger med egen foreldreavdeling bestående av soverom walk-in closet og et romslig bad. I den andre fløyen av etasjen finner du barnas egen avdeling med tv-stue og to soverom med ett bad i mellom. I tillegg er det gjort plass til et hjemmekontor/ekstra soverom hvis det er behov for det.

Beliggenhet

Flott beliggenhet i rolige omgivelser på nyere boligfelt i Veavågen. Barnevennlig område med gåavstand til fritidsaktiviteter, skoler, og barnehager. Det er også kort vei til idrettsanlegg, og sentrum med dens fasiliteter. Eiendommene ligger like ved friluftsområde mot vest. Her kan man nyte naturen hele året.

Parkering

På egen grunn.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Eiendommen skal deles i to tomter, det tas forbehold at kommunen gir godkjenning til deling av eiendommen. Deling skal være i orden før penger innbetales. Tomtearealene er kun estimerte arealer og vil avvike ved oppmåling på plassen. Det vil foreligge matrikkelbrev fra kommunen før overtakelse.

Oppvarming

Vedovn, varmekabler på bad. Balansert ventilasjon.

Overtakelse

Etter avtale.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.