Prato Eksterior Oxi 2017 Original Finn
Lynghaugvegen , 4280 SKUDENESHAVN

Skudesneshavn - Bygge ny enebolig? Sjekk denne innholdsrike eneboligen rett ved barnehage og skole. God standard.

Pris

kr 5 690 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    179 m2
  • Soverom
    4
Ferdigstillelse
Ca 1 år etter byggestart.
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Lynghaugvegen
4280 SKUDENESHAVN

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Går du meg byggeplaner, drømmen om å skape ditt eget hjem? I Lynghaugvegen i Skudesneshavn, like ved barnehagen har vi for salg en nydelig tomt. Her kan du bygge dette flotte huset! I prospektet ligger mer utfyllende informasjon om hva som er inkludert i prisantydning.

Dette er ett forslag til hus men kjøper kan også velge hustype selv, tomten selges da med byggeklausul til BoligPartner.

Innhold:
Vår hustype Prato er ett praktisk og innholdsrikt hus, det er innredet over to etasjer.

I første etasje finner man en romslig entre, her er det god plass til garderobeskap. Like innenfor finner man vaskerommet og en bod i bakkant. Her kan veggen lett tas bort for ett større vaskerom. Kanskje ønsker du en bi-inngang?
I første etasje finner man og ett romslig soverom og baderom. Stue og kjøkken har delvis åpen løsning men er delt av i to soner, det er store vinduer fra stuen som gir ett lyst og trivelig rom. Kjøkkenet er hjertet i huset, ett stort allrom med god plass til spisebord og åpner opp for ulike kjøkkenløsninger. Over spisebordet er det god takhøyde, det er store vinduer og utgang ut til hage.

I husets andre etasje er det delt av til en praktisk foreldresone med garderoberom og i tilknytning til ett stort bad. Det er en barnesone med to soverom og bod. I midten finner man en romslig stue.

Beliggenhet

Tomten ligger rolig til i barnevennlige omgivelser like ved barnehagen. Det er trygg skolevei like nedenfor tomten. Fra eiendommen er det gåavstand til sentrum med de fleste servicetilbud.

Diverse

Om du ønsker å gjøre mye egeninnsats eller ønsker nøkkelferdig hus, bestemmer du selv. Tomta er ikke bebygd, så prosjektet kan skreddersys etter dine ønsker, ihht tomtens muligheter og gjeldende planverk.
Ta kontakt med Antonie Pettersen , tlf 90775746 for veiledning.

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.
Det tas forbehold om kommunal godkjenning av huset.

Oppvarming

Vedovn og varmekabler på bad.

Overtakelse

Tomten kan overdras når eiendommen er ferdig utskilt.

Forbehold

Selger tar forbehold om kommunal godkjenning.

Egenerklæring konsesjonsfrihet

Det kreves egenerklæring om konsesjonsfrihet for overdragelse av ubebygd tomt.

Vei/Vann/Kloakk

Kjøper må betale tilknytningsavgift for vann og avløp. Denne kostnaden ligger i prisantydningen.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Tomten er nylig utskilt, det vil bli foretatt en ny oppmåling da grensene er feil. Det tas forbehold om at dette blir i orden. Dette skal ordnes før eiendommen skjøtes over på kjøper. Tomtearealet er ikke eksakt og vil avvike ved oppmåling, arealet er hentet fra oppmåling i kart og ikke på plassen.

Regulering

Tomten er regulert til frittliggende småhusbebyggelse. U: 0,25, og maks gesimshøyde 3,5m fra tilstøtende terreng høyeste punkt.
For å bygge ett hus over 2 etasjer må man søke dispensasjon fra byggehøyde.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.