Fasade mot sør
Fagervolltunet 3, 4260 TORVASTAD

Lettstelt innflyttingsklar 2-mannsbolig med mulighet for Husbankfinansiering. Bo for kun kr. 2.393,- pr. mnd.!!

Pris fra

kr 2 290 000,-

 • Boligtype
  Tomannsbolig
 • Bruksareal (BRA)
  78 m2
 • Soverom
  3
 • Antall enheter
  2
Ferdigstillelse
Innflyttingsklar
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Boligene

Boligtype
BRA
Soverom
Totalpris
Leilighet 1 78 m2 3 kr 2 290 000,-
Tomannsbolig
BRA 78 m2 Soverom 3 Totalpris kr 2 290 000,-

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Balansert ventilasjon

Beskrivelse

Tellus er en tradisjonell og fin tomannsbolig på et plan. Her får du en god og effektiv planløsning som passer for mange.

Leilighetene på 78 kvm inneholder en åpen kjøkken- stueløsning. Her er vinduene store, noe som gir mye lys og en fin kontakt med naturen utenfor. Det er romslig bad og to soverom. Leilighetene har en fleksibel løsning som gjør at du kan velge om det er to eller tre soverom som passer best for deg. Her får du også en koselig uteplass, som er noe tilbaketrukket. Det gjør at du får en lun fin uteplass, med mindre innsyn.

Innhold

Underetasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

1. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

2. etasje:
Beskrivelse av antall/typer rom i denne etasjen.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Leilighetsnummer

1

Fagervolltunet 3
4260 TORVASTAD

Loading map...

Om prosjektet

Velkommen til en trygg visning:
I BoligPartner tilrettelegger vi for trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Derfor arrangerer vi ikke fellesvisninger nå, men inviterer deg på privat visning. Vi gleder oss til å møte deg, men denne gangen håndhilser vi ikke. I tillegg holder vi oss på 1,5 meters avstand fra hverandre. Kontakt oss først, så finner vi et tidspunkt som passer og løsninger sammen slik at visningen blir en trygg og god opplevelse for oss alle.
Husk at vi gjerne også gjennomfører videomøter med deg slik at du kan snakke med oss direkte fra din egen stue. Du kan også nå oss på telefon, e-post og evt. chat. Vi er tilgjengelige for deg og skal gjøre alt vi kan for å holde en tilnærmet normal fremdrift gjennom denne krevende tiden.


Velkommen hjem til Fagervolltunet

Ønsker du å bytte bolig? Hva med å kjøpe noe som er helt nytt? Tenk så herlig å kunne flytte rett inn i et hjem med moderne løsninger og ingen behov for oppussing. Nå kan du realisere denne drømmen på Torvastad i Karmøy kommune.

BoligPartner Haugesund er klare til å bygge 13 splitter nye hjem her på Litlasund, Fagervolltunet. Våre arkitekter har skreddersydd to moderne 4-mannsboliger med leiligheter i ulike størrelser, en 2-mannsbolig samt tre spennende eneboliger i kjede. Hvor stor plass trenger du? Alle boligene passer perfekt inn i det flate terrenget på tomta.

Et godt sted å bli stor
Fagervolltunet på Torvastad er et godt sted å leve og vokse opp. Se for deg raske barneføtter som klyver opp fjellene, løper over åsene, hopper opp på haugene og varmer seg i sanden på stranda. Bor dere her, får dere nærheten til alt dette. Fra tomteområdet i Fagervollvegen er det kort avstand til både barnehager og skoler. Espira Litlasund barnehage ligger kun et steinkast unna, mens Håland skole (1-7. klasse) når du på en fem minutters biltur. Har barna begynt på ungdomsskolen, ligger Bø ungdomsskole kun syv minutter unna deres nye hjem i Fagervollvegen.

Sol og sjø
Tomteområdet ligger flott til med gode solforhold og fin sjøutsikt. Fra noen av boligene kan du se rett til Karmsundet. Tenk å starte dagen med en god kopp kaffe mens øynene hviler på skipet som forlater havna.

Et aktivt liv
Ta på deg gode sko. Like utenfor inngangsdøren til hjemmet ditt venter flotte turområder på besøk av deg. Her kan du gå, sykle eller løpe deg gjennom fin natur og koselige områder. Torvastad Idrettslag er en aktiv forening med tilbud innen både fotball, friidrett, orientering, volleyball og innebandy.

Flotte Bjørgene turområde ligger like i nærheten. Her er det småkupert og familievennlig. Velg mellom de mange stiene gjennom spennende skog, luftige sletter og myrområder. Gled deg til fine søndagsturer opp til toppunktet på Veten. Her lover vi deg en flott utsikt mot Feøy i vest, Haugesund og Røvær i nord, fastlands-Karmøy i øst og Karmøy i sør.

Nærhet til det du trenger
Våre nye boliger på Litlasund, Fagervolltunet har kort vei til alt det du trenger i din hverdag. Her er matbutikken kun tre minutter unna deg og det er kort avstand til Oasen Storsenter. Jobber du i Haugesund sentrum, tar det deg kun 12 minutter å kjøre på jobb. Helt perfekt!

Innhold

Alt på ett plan med 3 gode soverom, flott bad med opplegg for vaskemaskin. Stue/kjøkken med utgang til egen adskilt hage. Innvendig bod/teknisk rom samt utvendig sportsbod.

Standard

Hvor ofte har du ikke savnet varme i gulvene en kald vinterdag? Dette er noe vi vet betyr mye for folk og derfor har vi lagt inn vannbåren varme i gulv i denne boligen.

Pent opparbeidet uteområdet med asfalterte parkeringsplasser/tun og mulighet for framtidig carport/garasje. Ferdigplen på hageareal.

Innvendige overflater:

Dører:
Innvendige dører leveres slette hvitmalte fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
3-lags vinduer med energispareglass med argon og varmkantspacer fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger i hvitbehandlet MDF.

Tak og vegger:
Tak har 60x120cm hvitmalte takplater. Vegger i alle tørre rom har ferdigmalte panelplater.
Sportsbod leveres uisolert og uten vegg- og takplater.

Gulv:
Bad, entré og bod/teknisk har 30x60 cm fliser på gulv. Øvrige rom har 3-stavs eikeparkett. Sportsbod leveres med ubehandla betonggulv.

Bad:
Vegger har flotte baderomsplater type Grey Sahara 4746-M6040 STN. Baderomsseksjon med to skuffer og speil med lys, vegghengt toalett. Dusj med rette dusjvegger, blandebatteri, stang og dusjhode.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull og yttertak isoleres med 400 mm mineralull.


Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Parkering

På egen grunn

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.