Leilighet 2B

Fagervollvegen, 4260 TORVASTAD

Pris

kr 2 190 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 2 190 000,-
  • Boligtype Unknown
  • Bruksareal (BRA): 71 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 2
  • Energimerking B

Gå til salgskontor

BoligPartner Haugesund
5542 Karmsund
haugesund@boligpartner.no
Tlf: 902 788 88

Fasiliteter

Gjesteparkering, Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Balansert ventilasjon, Turterreng, Utsikt

Prosjektbeskrivelse

Velkommen hjem til Fagervolltunet


Ønsker du å bytte bolig? Hva med å kjøpe noe som er helt nytt? Tenk så herlig å kunne flytte rett inn i et hjem med moderne løsninger og ingen behov for oppussing. Nå kan du realisere denne drømmen på Torvastad i Karmøy kommune.

BoligPartner Haugesund er klare til å bygge 15 splitter nye hjem her på Litlasund, Fagervolltunet. Våre arkitekter har skreddersydd tre moderne firemannsboliger med leiligheter i ulike størrelser samt tre spennende eneboliger i kjede. Hvor stor plass trenger du? Alle boligene passer perfekt inn i det flate terrenget på tomta.

Et godt sted å bli stor
Fagervolltunet på Torvastad er et godt sted å leve og vokse opp. Se for deg raske barneføtter som klyver opp fjellene, løper over åsene, hopper opp på haugene og varmer seg i sanden på stranda. Bor dere her, får dere nærheten til alt dette. Fra tomteområdet i Fagervollvegen er det kort avstand til både barnehager og skoler. Espira Litlasund barnehage ligger kun et steinkast unna, mens Håland skole (1-7. klasse) når du på en fem minutters biltur. Har barna begynt på ungdomsskolen, ligger Bø ungdomsskole kun syv minutter unna deres nye hjem i Fagervollvegen.

Sol og sjø
Tomteområdet ligger flott til med gode solforhold og fin sjøutsikt. Fra noen av boligene kan du se rett til Karmsundet. Tenk å starte dagen med en god kopp kaffe mens øynene hviler på skipet som forlater havnen.

Et aktivt liv
Ta på deg gode sko. Like utenfor inngangsdøren til hjemmet ditt venter flotte turområder på besøk av deg. Her kan du gå, sykle eller løpe deg gjennom fin natur og koselige områder. Torvastad Idrettslag er en aktiv forening med tilbud innen både fotball, friidrett, orientering, volleyball og innebandy.

Flotte Bjørgene turområde ligger like i nærheten. Her er det småkupert og familievennlig. Velg mellom de mange stiene gjennom spennende skog, luftige sletter og myrområder. Gled deg til fine søndagsturer opp til toppunktet på Veten. Her lover vi deg en flott utsikt mot Feøy i vest, Haugesund og Røvær i nord, fastlands-Karmøy i øst og Karmøy i sør.

Nærhet til det du trenger
Våre nye boliger på Litlasund, Fagervolltunet har kort vei til alt det du trenger i din hverdag. Her er matbutikken kun tre minutter unna deg og det er kort avstand til Oasen Storsenter. Jobber du i Haugesund sentrum, tar det deg kun 12 minutter å kjøre på jobb. Helt perfekt!

Generelle forhold

Leilighetene i 1. etg. gir mulighet for inntil 80% Husbankfinansiering. Med rente i Husbanken pr. 01.03.2019 på 1,55 % kan du bo for netto kr. 1.686,- pr. mnd!! (eksempelet forutsetter 5-års avdragsfrihet og er regnet etter skattefradrag).

Fagervollvegen, 4260 TORVASTAD

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger