Dette er kun en illustrasjon av tenkt bolig på tomten. Illustrasjonen vil vike fra virkeligheten og gjengir ikke korrekt tomt og beliggenhet.
Fagervollvegen, 4260 TORVASTAD

Fagervolltunet/Torvastad - Moderne leiligheter med mulighet for Husbankfinansiering. Bo for kun kr. 2.186,- pr. mnd!

Pris fra

kr 2 090 000,-

 • Boligtype
  Other
 • Bruksareal (BRA)
  71 m2
 • Soverom
  2
 • Antall enheter
  4
Ferdigstillelse
Etter avtale
Fremdrift
Gravearbeid igangsatt
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Kontakt

Boligene

Boligtype
BRA
Soverom
Totalpris
Other 71 m2 2 kr 2 090 000,-
Other
BRA 71 m2 Soverom 2 Totalpris kr 2 090 000,-

Leilighetsnummer

2
Other 71 m2 2 kr 2 190 000,-
Other
BRA 71 m2 Soverom 2 Totalpris kr 2 190 000,-

Leilighetsnummer

3
Other 71 m2 2 kr 2 190 000,-
Other
BRA 71 m2 Soverom 2 Totalpris kr 2 190 000,-

Leilighetsnummer

4
Other 71 m2 2 kr 2 090 000,-
Other
BRA 71 m2 Soverom 2 Totalpris kr 2 090 000,-

Leilighetsnummer

1

Fagervollvegen
4260 TORVASTAD

Loading map...

Om prosjektet

Velkommen til en trygg visning:
I BoligPartner tilrettelegger vi for trygge visninger med så lav smitterisiko som mulig. Derfor arrangerer vi ikke fellesvisninger nå, men inviterer deg på privat visning. Vi gleder oss til å møte deg, men denne gangen håndhilser vi ikke. I tillegg holder vi oss på 1,5 meters avstand fra hverandre. Kontakt oss først, så finner vi et tidspunkt som passer og løsninger sammen slik at visningen blir en trygg og god opplevelse for oss alle.
Husk at vi gjerne også gjennomfører videomøter med deg slik at du kan snakke med oss direkte fra din egen stue. Du kan også nå oss på telefon, e-post og evt. chat. Vi er tilgjengelige for deg og skal gjøre alt vi kan for å holde en tilnærmet normal fremdrift gjennom denne krevende tiden.


Velkommen hjem til Fagervolltunet!

Ønsker du å bytte bolig? Hva med å kjøpe noe som er helt nytt? Tenk så herlig å kunne flytte rett inn i et hjem med moderne løsninger og ingen behov for oppussing. Nå kan du realisere denne drømmen på Torvastad i Karmøy kommune.

BoligPartner Haugesund er klare til å bygge 15 splitter nye hjem her på Litlasund, Fagervolltunet. Våre arkitekter har skreddersydd tre moderne firemannsboliger med leiligheter i ulike størrelser samt tre spennende eneboliger i kjede. Hvor stor plass trenger du? Alle boligene passer perfekt inn i det flate terrenget på tomta.

Et godt sted å bli stor
Fagervolltunet på Torvastad er et godt sted å leve og vokse opp. Se for deg raske barneføtter som klyver opp fjellene, løper over åsene, hopper opp på haugene og varmer seg i sanden på stranda. Bor dere her, får dere nærheten til alt dette. Fra tomteområdet i Fagervollvegen er det kort avstand til både barnehager og skoler. Espira Litlasund barnehage ligger kun et steinkast unna, mens Håland skole (1-7. klasse) når du på en fem minutters biltur. Har barna begynt på ungdomsskolen, ligger Bø ungdomsskole kun syv minutter unna deres nye hjem i Fagervollvegen.

Sol og sjø
Tomteområdet ligger flott til med gode solforhold og fin sjøutsikt. Fra noen av boligene kan du se rett til Karmsundet. Tenk å starte dagen med en god kopp kaffe mens øynene hviler på skipet som forlater havnen.

Et aktivt liv
Ta på deg gode sko. Like utenfor inngangsdøren til hjemmet ditt venter flotte turområder på besøk av deg. Her kan du gå, sykle eller løpe deg gjennom fin natur og koselige områder. Torvastad Idrettslag er en aktiv forening med tilbud innen både fotball, friidrett, orientering, volleyball og innebandy.

Flotte Bjørgene turområde ligger like i nærheten. Her er det småkupert og familievennlig. Velg mellom de mange stiene gjennom spennende skog, luftige sletter og myrområder. Gled deg til fine søndagsturer opp til toppunktet på Veten. Her lover vi deg en flott utsikt mot Feøy i vest, Haugesund og Røvær i nord, fastlands-Karmøy i øst og Karmøy i sør.

Nærhet til det du trenger
Våre nye boliger på Litlasund, Fagervolltunet har kort vei til alt det du trenger i din hverdag. Her er matbutikken kun tre minutter unna deg og det er kort avstand til Oasen Storsenter. Jobber du i Haugesund sentrum, tar det deg kun 12 minutter å kjøre på jobb. Helt perfekt!

Innhold

Hvor ofte har du ikke savnet varme i gulvene en kald vinterdag? Dette er noe vi vet betyr mye for folk og derfor leverer vi leilighetene i 1. etg. med vannbåren varme i gulv i kjøkken/stue, bad og entré.

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres slette hvitmalte fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
3-lags vinduer med energispareglass med argon og varmkantspacer fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger i hvitbehandlet MDF.

Tak og vegger:
Tak har 60x120cm hvitmalte takplater. Vegger i alle tørre rom leveres med faspanel 3-bord som standard. Se egen beskrivelse for våtrom. Sportsbod leveres uisolert og uten vegg- og takplater.

Gulv:
Bad og entre leveres med 30x60 cm fliser på gulv. Bad med tilhørende mosaikkflis i dusjsone og sokkelflis. Øvrige rom leveres med flott 3-stavs eikeparkett, hvitlasert. Sportsbod leveres med ubehandla betonggulv.

Listverk:
Til boligrom leveres lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv i hvitmalt utførelse. Gulvlist og gerikt i utførelsen 12x58. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes. Terskellister til innvendige dører leveres i lakkert eik.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Det leveres kjøkkenpakke fra Norema med verdi kr. 45.000,-inkl. montering hvor kunden selv, sammen med Norema sin kjøkkenkonsulent, kan påvirke utforming, farge- og materialvalg. Da blir kjøkkenet akkurat slik DU ønsker.

Bad:
Vegger leveres med flismønstret Fortissimo 2094-F01 S white som standard. Baderomsseksjon med to skuffer og speil med lys, vegghengt toalett. Dusj med rette dusjvegger, blandebatteri, stang og dusjhode.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd:
Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene.

Oppvarming:
Leiligheter i 1.etg leveres med vannbåren varme i gulv i kjøkken, stue, bad og entre. I 2.etg leveres vedovn type Uno 5 og svart stålpipe inkl. underlagsplate i klart glass. Varmekabler i entré og på bad.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull og yttertak isoleres med 400 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Uteområdet:
Gårdsrom og felles adkomstveg opparbeides med asfalt. Hagearealer leveres med maskinplanert stedlige masser og isåes for plen.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.