MODERNE ENEBOLIGER I KJEDE - FAGERVOLLTUNET PÅ TORVASTAD

Fagervollvegen, 4260 TORVASTAD

Pris fra

kr 2 990 000,-

Neste visninger

24.09.2019 kl.17:00-17:45

01.10.2019 kl.17:00-17:45

  • Enheter i prosjektet 3
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 109 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Haugesund
5542 Karmsund
haugesund@boligpartner.no
Tlf: 902 788 88

Eksterne lenker

Film-Torvastad

Ferdigstillelse

Etter avtale

Fremdrift

Gravearbeid igangsatt

Fasiliteter

Gjesteparkering, Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Balansert ventilasjon, Turterreng, Utsikt

Prosjektbeskrivelse

Velkommen hjem til Fagervolltunet


Ønsker du å bytte bolig? Hva med å kjøpe noe som er helt nytt? Tenk så herlig å kunne flytte rett inn i et hjem med moderne løsninger og ingen behov for oppussing. Nå kan du realisere denne drømmen på Torvastad i Karmøy kommune.

BoligPartner Haugesund er klare til å bygge 15 splitter nye hjem her på Litlasund, Fagervolltunet. Våre arkitekter har skreddersydd tre moderne firemannsboliger med leiligheter i ulike størrelser samt tre spennende eneboliger i kjede. Hvor stor plass trenger du? Alle boligene passer perfekt inn i det flate terrenget på tomta.

Et godt sted å bli stor
Fagervolltunet på Torvastad er et godt sted å leve og vokse opp. Se for deg raske barneføtter som klyver opp fjellene, løper over åsene, hopper opp på haugene og varmer seg i sanden på stranda. Bor dere her, får dere nærheten til alt dette. Fra tomteområdet i Fagervollvegen er det kort avstand til både barnehager og skoler. Espira Litlasund barnehage ligger kun et steinkast unna, mens Håland skole (1-7. klasse) når du på en fem minutters biltur. Har barna begynt på ungdomsskolen, ligger Bø ungdomsskole kun syv minutter unna deres nye hjem i Fagervollvegen.

Sol og sjø
Tomteområdet ligger flott til med gode solforhold og fin sjøutsikt. Fra noen av boligene kan du se rett til Karmsundet. Tenk å starte dagen med en god kopp kaffe mens øynene hviler på skipet som forlater havnen.

Et aktivt liv
Ta på deg gode sko. Like utenfor inngangsdøren til hjemmet ditt venter flotte turområder på besøk av deg. Her kan du gå, sykle eller løpe deg gjennom fin natur og koselige områder. Torvastad Idrettslag er en aktiv forening med tilbud innen både fotball, friidrett, orientering, volleyball og innebandy.

Flotte Bjørgene turområde ligger like i nærheten. Her er det småkupert og familievennlig. Velg mellom de mange stiene gjennom spennende skog, luftige sletter og myrområder. Gled deg til fine søndagsturer opp til toppunktet på Veten. Her lover vi deg en flott utsikt mot Feøy i vest, Haugesund og Røvær i nord, fastlands-Karmøy i øst og Karmøy i sør.

Nærhet til det du trenger
Våre nye boliger på Litlasund, Fagervolltunet har kort vei til alt det du trenger i din hverdag. Her er matbutikken kun tre minutter unna deg og det er kort avstand til Oasen Storsenter. Jobber du i Haugesund sentrum, tar det deg kun 12 minutter å kjøre på jobb. Helt perfekt!

Standard

Innvendige overflater

Dører:
Innvendige dører leveres slette hvitmalte fra kloppen trevare. Karm i MDF-utforinger leveres hvitmalt.

Vindu:
3-lags vinduer med energispareglass med argon og varmtspacer fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger i hvitbehandlet MDF.

Tak og vegger:
Tak har 60x120 cm hvitmalte takplater. Vegger i alle tørre rom leveres med faspanel 3-bord som standard. Se egen beskrivelse for våtrom. Sportsbod og carport leveres uisolert og uten vegg- og takplater.

Gulv:
Bad og entré leveres med 30x60 cm fliser på gulv. Bad med tilhørende mosaikkflis i dusjsone og sokkelflis. Bod/teknisk leveres med våtromsbelegg og øvrige rom leveres med flott 3-stav eikeparkett, hvitlasert. Sportsbod leveres med ubehandla betonggulv.

Listverk:
Til boligrom leveres lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv i hvitmalt utførelse. Gulvlist og gerikt i utførelsen 12x58. Sparkling og spikerhull er ikke medtatt. Terskellister til innvendige dører leveres i lakkert eik.

Kjøkken og bad

Kjøkken:
Moderne kjøkkeninnredning fra Norema med god skapplass ihht. egen kjøkkentegning. Mange muligheter i forskjellige fronter og benkeplater.

Bad:
Vegger leveres med baderomsplater med flismønster type Fortissimo 2094-F01 white som standard. Baderomsseksjon med to skuffer og speil med lys. Vegghengt toalett. Dusj med rette dusjvegger, blandebatteri, stang og dusjhode.

Generelt

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. På skillevegg mellom boenheter leveres utenpåliggende anlegg. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400-2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon/TV/Bredbånd:
Det leveres opplegg for bredbånd og TV type cat.5/6 i stue. Kjøper står selv for bestilling og tilkopling.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene.

Oppvarming:
I stue leveres vedovn type Uno 5 og svart stålpipe inkl. undelagsplate i klart glass. Varmekabler i entré og bad.

Isolasjon:
Yttervegger i boligen er isolert med 250 mm mineralull og yttertak isoleres med 400 mm mineralull.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Uteområde:
Gårdsrom og felles adkomstveg opparbeides med asfalt.
Hagearealer leveres med maskinplanert stedlige masser og isåes for plen.

Omkostninger


Følgende tilkommer utover kjøpesum per enhet og betales av kjøper:
Dokumentavgift ved tinglysning av skjøte 2,5% av tomteverdi.
Tinglysningsgebyr for skjøte kr 525,-


Fagervollvegen, 4260 TORVASTAD

Loading map...
Les mer om nabolaget