Designperle! Muligheter for båtplass og sjøbod!

Lysåsen 45 , 4139 FISTER

Pris

kr 4 590 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 590 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 99 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

Boligpartner Stavanger
4313 Sandnes
stavanger@boligpartner.no
Tlf: 481 11 700

Beliggenhet

Ved sjøen

Beskrivelse av boligen


Åtte glass er en særegen designperle - en konsepthytte bestående av en hovedhytte i tillegg til valgfrie moduler. Som standard leveres Åtte Glass med hovedhytte pluss en modul bestående av to soverom og bad. Ytterligere tilleggsmoduler kan ellers romme det du måtte ønske deg. Hovedenheten består av en stor kjøkken- og stueløsning med peisovn og spiseplass til 10 personer, bad/vaskerom og 2 soverom, samt en teknisk bod. I ytterveggen er det brukt foldedører som er designet for å kunne åpne opp hytta og slippe uterommet inn.

Standard

Dører:
Ytterdøren er spesialdesignet til de ulike hytteseriene som leveres med hver sin farge som standard. Karm har samme farge som dørblad, mens utforinger leveres i ubehandlet laminert furu. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør, karm med tetningslister, låskasse, sylinder og håndtak. Terassedører leveres med 2-lags superenergiglass med argongass og espagnolettlås og dørblad, karm og utforinger er i hvitmalt MDF. Innvendige dører leveres i ubehandlet dørblad med 3 speil og med ubehandlet karm, utforinger, hardvedterskel, låskasse og dørvridere.

Vindu:
I våre hytter leverer vi 2-lags superenergiglass med argongass. Vinduene leveres med spalteventil i toppkarm som standard. Karm, ramme og utforinger i MDF leveres hvitmalt.

Vegger / tak og himling:
Som standard leveres utvendig kledningen med grunning.Paneltypen som benyttes varierer i de ulike hytteseriene. 1:100-tegninger og leveransebeskrivelse gir mer nøyaktig info om de ulike paneltypene. Standard taktekking er pappshingel av typen Valdres eller tilsvarende. Annen type taktekking som tretak eller torvtak leveres som tilvalg.

Listverk:
Utvendig leveres listene med transparent grunning i henhold til fasadetegningene. Innvendig leveres tak-, gulv, dør- og vinduslister i hvitmalt furu. Utvendig og innvendig belistning utføres etter egne detaljer iht. boligens signatur. Som sidelister på vinduer, dører monteres profilert omramming og hjørner monteres justert kledning, transparent grunnet. Som vannbrett under og over vinduer og dører monteres trykkimpregnerte ubehandlede bord.

Trapper:
Trapp, spiler, håndrekke, vanger og trinn leveres i lakkert furu. Hvis ønskelig kan dette fås fabrikkmalt som tilvalg. Andre treslag i trinn kan også fås som tilvalg. Hemsstige leveres også i lakkert furu, men kan også fås fabrikkmalt som tilvalg.

Kjøkken:
Kjøkken leveres ferdig montert fra Norema eller Sigdal. På kjøkken leveres ettgreps kjøkkenbatteri med svingbar kran og separat kobling for oppvaskmaskin. Under oppvaskmaskin og kjøkkenbenk monteres automatisk lekkasjestopp, tilkobling av benkebeslagog ev utstyr i henhold til plantegning i målestokk 1:100.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, 120 liter varmtvannsbereder (i kjøkkenbenken) og kran for vaskemaskin.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Omkostninger:
Dokumentavgift, 2.5% av tomteverdi: 23 250,-kr
Tinglysningsgebyr skjøte : 525,-kr
Tinglysingsgebyr pantedokument : 525,-kr
Attestgebyr : 206,-kr
Kartforretning : 6 848,-kr
Tilknytning til vann og kloakk etter satser i Hjelmeland kommune
Rymi hytterenovasjon: 1 690,-krElektrisk:
Installasjon utføres av registrert installatør som sørger for fagmessig utførelse. Antall punkt leveres iht. NEK 400 2010.

Ventilasjon:
Det leveres mekanisk avtrekk fra bad, WC og vaskerom. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Isolasjon:
Yttervegger i boligrom er bygget opp av 198 mm bindingsverk. På yttersiden monteres vindtette plater, samt utlekting og utvendig kledning iht. tegning. Hjørner og overganger sikres med pappremser eller tilsvarende for å oppnå ekstra vindtetting. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull og det monteres diffusjonssperre. Innvendig kles veggene med liggende panel. Grunnet transparent utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet.

Regulering

Regulert til fritidsbolig

Oppvarming

Boligene leveres med stålpipe og vedovn. Varmekabler i begge bad. For nærmere beskrivelse henvises til fullstendig prosjektbeskrivelse som kan fåes ved henvendelse til hytteselger.

Parkeringsforhold

Parkering på felles parkeringsplass like ved tomta

Overtakelse

Etter avtale

Lysåsen 45 , 4139 FISTER

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra Boligpartner Stavanger