Illustrasjon av bolig som er prosjektert på tomten, kan unnvike fra virkelighet
Dukkelunden 7, 5518 HAUGESUND

Eneboligen Savoia - Lekker funkisbolig med attraktiv beliggenhet

Pris

kr 5 390 000,-

  • Boligtype
    Enebolig
  • Bruksareal (BRA)
    158 m2
  • Soverom
    3
Ferdigstillelse
Etter avtale
Neste visning

Etter avtale

Passer ikke oppsatt visning?

Avtal visning
Kontakt

Dukkelunden 7
5518 HAUGESUND

Loading map...

Plantegninger

Kort om eiendommen

Dukkelunden er et veletablert og barnevennlig boligområdet med flere lekeområder og mange etablerte barnefamilier. Her har man flott vestlandsnatur rundt seg på alle kanter for turer enten det er til fots eller på sykkelen. Det er eget buss stopp rett utenfor feltet som bringer deg raskt og effektivt til jobb eller fritidsaktiviteter. Sentrum er en spasertur unna. Det er barneskole på Gard samt barnehager i umiddelbar nærhet. Om du ønsker mer informasjon ta kontakt med Antonie Pettersen.

Tomten, merket tomt 1 på vedlagt bildet, er ca. 556kvm og er regulert til bolig. Eldre enebolig som er vist på bilder av tomta er fjernet og tomten er byggemodnet.

Om boligen

Den lekre eneboligen Savoia er et eksempel på hva som kan bygges på denne tomta (merket tomt 1 på vedlagt bilde). Den har i utgangspunktet alt en familie kan ønske seg men vi tilpasser den gjerne slik at den blir 100% slik du vil ha den og kanskje den også må speilvendes for å passe optimalt på tomta? Alle tilpassingene tar vi sammen med deg som kunde før bygging slik at den blir akkurat slik du vil ha den! Ekstra kostnader for endringer kan tilkomme.

Gravekostnader er estimert og justeres etter endelig valg av hustype og plassering på tomta. I vedlagt økonomisk plan sees kostnader medtatt i salgspris for grunnarbeid/graving og betongarbeid. Det oppfordres også til at kunde henter inn priser på dette selv.

Savoia er en ideell bolig for deg som liker luft, komfort og luksus. 1. etasje har tre gode soverom, bad, vaskerom og innvendig bod. Så godt som hele 2. etasje er viet kjøkken og stue i en åpen løsning med utgang til en fantastisk terrasse med pergola. Herfra har du utsikt i hele tre himmelretninger. Savoia har carport og sportsbod
integrert i bygningskroppen.

Innhold

1. etasje:
3 store soverom, det ene med utgang direkte til hagen. Soverommene har god garderobeplass. Bad og eget vaskerom. Bod/teknisk og entré med praktisk garderobeplass. Utvendig sportsbod og carport

2. etasje:
Luftig kjøkken/stue med ekstra takhøyde på 2,7m. Bad og gang (som gjerne kan integreres i badet ved behov). Mulighet for et ekstra soverom evnt. kontor.

Standard

Boliger fra BoligPartner har samme gode standard enten det er en stor herskapelig villa eller en koselig liten leilighet. Alle våre boliger bygges bl.a. med 25cm. isolasjon i yttervegger, 40cm. i yttertak og med ekstra fokus på god vindtetting som vil minimere oppvarmingsbehovet i boligen.

I denne boligen har vi gjort følgende valg som vi vet mange vil sette pris på:
- Ekstra takhøyde, opp til 2,7m.
- Nydelig trapp med stålspiler og hvitlaserte eiketrinn fra Stryntrappa
- Hvitlasert 3-stav eikeparkett
- 60x30cm. fliser på gulv i våtrom
- Flott moderne kjøkken fra Norema med overskap til tak og mange fargemuligheter på fronter og benkeplate.
- Trendy svarte ytterdører og vindu

Parkering

På egen tomt

Antall parkeringer

2

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Oppvarming

Vedovn i kjøkken/stue og varmekabler i entré, bad og vaskerom.

Ta kontakt med oss

Gå til salgskontor

Meld interesse

Jeg vil gjerne bli kontaktet og holdt oppdatert om dette prosjektet.