Varhaug | Opstadvegen | 5 flotte rekkehus og 2 horisontaldelte leiligheter

Varhaug | Opstadvegen | 5 flotte rekkehus og 2 horisontaldelte leiligheter

Opstadvegen 612, 4360 VARHAUG

Pris fra

kr 2 290 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 7
  • Boligtype Rekkehus
  • Bruksareal (BRA) 66 m2
  • Eierform Fast
  • Energimerking B
  • Soverom 1 - 2

Gå til salgskontor

BoligPartner Bryne
4340 Bryne
bryne@boligpartner.no
Tlf: 517 71 960

Last ned

Byggesøknadstegninger | Hus 1-3 Byggesøknadstegninger | Hus 4-5 | Leiligheter 6 - 7

Fasiliteter

Garasje/P-plass , Hage , Peis/Ildsted , Balkong/Terrasse , Kabel TV , Bredbåndstilknytning , Sentralt

Beskrivelse av boligen

Sentralt på Varhaug - 5 moderne rekkehus og 2 horisontaldelte leiligheter.

Beliggenhet

Varhaug er et av de største tettstedene i Hå kommune. Stedet ligger i naturskjønne omgivelser og i kort avstand til sjø og strender.

Opstadvegen 612 ligger sentralt med nærhet til skole, barnehager, butikker og flotte idrettsanlegg. Idrettsanleggene består av fotballbaner, volleyballbane, basketballbane og skateboardpark. Det er kort gangavstand til matvarebutikker og togstasjon.

Det er lett og ta seg frem i boligfeltet på gangstier som forbinder hele området slik at barn trygt kan gå til og fra aktiviteter og skole. Felles lekeplass i nærheten skal oppgraderes. Det er kort vei til flotte friluftsmuligheter både på sommer og vinterstid med skogstier og stranda i nærheten.

Planområdet ligger ca. 600m fra jernbanestasjon i luftlinje. Det er ca. 800 meter gåavstand til jernbanestasjonen og vil ta omkring 10 min å gå. Rett vest for jernbanen, langs Stasjonsvegen og Dysjalandsvegen ligger en rekke funksjoner som matvarebutikker, blomsterbutikk, gatekjøkken, bank, kommunekontoret, lensmannskontoret, frisør, og pub.
Kjøreavstander med bil til Nærbø 10 min., til Bryne 20 min., til Sola flyplass 40 min., til Egersund 45 min., til Stavanger 55 min.
Fra boligfeltet er det kort avstand til arbeidsplasser i Hå, Time, Klepp, Sandnes, Sola og Stavanger.

Beskrivelse

Innvendige overflater

Dører

Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I prosjektboliger leveres døra ”Hvit glatt, prosjekt”.

Vindu

I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert.

Vegger / tak og himling

I prosjektboliger leveres det hvitmalte trefiberplater i himlinger og ferdigmalte trefiberplater på veggene i alle tørre rom. I baderom leveres baderomsplater av typen Fortissimo 3091 F-01 HG Denver white. Se ellers eget romskjema.

Gulv

Gulv i soverom/stue/kjøkken og gang leveres med Boen 3-stavs hvit eikeparkett. Bad leveres med våtromsbelegg. Se ellers romskjema.

Listverk

Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper

Trapp leveres hvitmalt som type Fauna med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. Inntrinn i eikelasert furu.

Garderobe

Hvit slett med slagdører, hylle, stang, delevegg og hyller. Høyde 2100 mm. 1 stk. 1000 mm skap pr. sengeplass.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken

Kjøkken leveres iht egen tegning fra Norema

Bad/vaskerom

Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, gulvstående toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr, dusjvegger og baderomsinnredning med speil. Opplegg for vaskemaskin med kran og avløp i bad/vask u. etg.

Vannutkaster

Utvendig vannutkaster i bolig 1, 2, 3, 4, 5 og 6.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk

Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2010 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Elektriske varmekabler i alle bad. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker. Utelamper ved inngangsdør og ved balkonger . Lysarmatur i innvendig bod, garasje og sportsbod.

Telefon / tv / bredbånd

Det leveres opplegg for fiber til sikringsskap. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon

Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Oppvarming

Det leveres stålpipe og vedovn. I tillegg er det varmekabler i bad/vaskerom.

Grunn og betongarbeider

Uteområder

Gårdsrom, gulv i carporter og adkomstveg asfalteres. Hagerarealer leveres med maskinplanert stedlig masse.

Betongarbeider

Isolert ringmur, kjerneisolert grunnmur, isolert betonggulv med radonsperre i boliger. Uisolert betonggolv og ringmur i sportsbod.

Parkering

Alle boliger leveres med 1 stk. carport. I tillegg er det gjesteparkeringsplasser

Utvendig

Kledning

Kledning grunnet 1 strøk.

Yttertak

Tak tekkes med takfolie.

Terrasse/balkong

Balkonger i 2. etg leveres iht fasadetegninger. Leilighet 7 har terrasse på mark.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.


Opstadvegen 612, 4360 VARHAUG

Loading map...
Les mer om nabolaget
Bestill Prospekt
Dette feltet er påkrevd