Soltunet - 4 flotte rekkehus

Soltunet - 4 flotte rekkehus

Veslømøyvegen 15, 4365 NÆRBØ

Pris fra

kr 3 690 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 4
  • Boligtype Rekkehus
  • Bruksareal (BRA) 113 m2
  • Eierform Fast
  • Energimerking B
  • Soverom 4

Gå til salgskontor

BoligPartner Bryne
4340 Bryne
bryne@boligpartner.no
Tlf: 517 71 960

Last ned

Nabolagsprofil Prospekt

Fasiliteter

Garasje/P-plass , Hage , Balkong/Terrasse , Bredbåndstilknytning , Aircondition/ventilasjon , Turterreng , Sentralt

Beskrivelse av boligen

Sentralt på Nærbø har en nå muligheten til å skaffe seg en funksjonell bolig med mange kvaliteter.

Beliggenhet

Soltunet ligger rolig plassert sentralt på Nærbø. Det er kort veg til nye Bø-skule, barnehager og sentrum. I sentrum av Nærbø finner en et godt utvalg av butikker i flere sjangrer og togstasjonen med hyppige avganger sørger for å frakte deg raskt og behagelig langs hele Jærbanen.

For den aktive er Nærbø IL sitt flotte anlegg kun en spasertur unna. De har aktiviteter for de fleste. Norges fineste sandsstrender når en både med sykkel og bil.

Generelle forhold

Boligene leveres nøkkelferdige, men med muligheter for tilpasninger.

Det er ulike frister for tilvalg på bad, kjøkken og interiør. Dersom du ønsker muligheten til å gjøre dine tilvalg her, kan det være lurt å ikke vente så lenge med å kjøpe.

Eiendommen vil bli seksjonert. Alle boliger får ekslusiv bruksrett til private utearealer.

Til hver bolig følger det med egen garasje og sportsbod. I tillegg blir det felles sykkelskur og gjesteparkering.

Beskrivelse

Innvendige overflater

Dører

Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I prosjektboliger leveres døra ”Hvit glatt, prosjekt”.

Vindu

I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert.

Vegger / tak og himling

I prosjektboliger leveres det hvitmalte trefiberplater i himlinger og ferdigmalte trefiberplater på veggene i alle tørre rom. I baderom leveres baderomsplater av typen Fortissimo 3091 F-03 HG Denver white. Se ellers eget romskjema.

Gulv

Gulv i stue/kjøkken og gang leveres med Boen 3-stavs hvit eikeparkett. Bad leveres med våtromsbelegg. Se ellers romskjema.

Listverk

Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper

Trapp leveres hvitmalt som type Harmoni med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. Inntrinn i laminert lakkert eik.

Garderobe

Hvit slett med slagdører, hylle, stang, delevegg og hyller. Høyde 2100 mm. 1 stk. 1000 mm skap pr. sengeplass.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken

Kjøkken leveres iht egen tegning fra Norema

Bad/vaskerom

Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, gulvstående toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr, dusjvegger og baderomsinnredning med speil. Opplegg for vaskemaskin med kran og avløp i bad/vask 1. etg.

Vannutkaster

Utvendig vannkrane ved entre.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk

Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2010 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Elektriske varmekabler i alle bad. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker. Utelamper ved inngangsdør, terrassedør og takterrassedør. Lysarmatur i innvendig bod, garasje og sportsbod.

Telefon / tv / bredbånd

Det leveres opplegg for fiber til sikringsskap. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon

Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Oppvarming

Det leveres stålpipe avsluttet i himling, eventuell vedovn som tilvalg. I tillegg er det varmekabler i bad/vaskerom.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Grunn og betongarbeider

Uteområder

Gårdsrom og adkomstveg asfalteres. Hagerarealer leveres med maskinplanert stedlig masse.

Betongarbeider

Isolert ringmur, isolert betonggulv med radonsperre i boliger. Uisolert betonggolv og ringmur i sportsbod. Golv i garasje asfalteres.

Parkering

Parkeringsplasser asfalteres og merkes etter godkjent plan.

Lekeplass

Se utomhusplan

Diverse

Eget sykkelskur med stativ og tak. Oppstillingsplass for søppeldunker. Postkasser leveres montert.

Utvendig

Kledning

Dobbelfalset kledning grunnet 1 strøk

Yttertak

Takstein i betong.

Terrasse/balkong

I inntrukket parti i fasade foran kjøkken monteres spaltegolv i trykkimpregnert virke på underlag av singel. På balkong leveres membrantekking, spaltegolv i trykkimpregnert virke. Rekkverk med stolper i varmforsinket stål og herdet laminert glass.


Veslømøyvegen 15, 4365 NÆRBØ

Loading map...
Les mer om nabolaget
Bestill Prospekt
Dette feltet er påkrevd