Sirevåg - flotte rimelige familieboliger -

Sirevåg - flotte rimelige familieboliger -

Havraskaret 5, 4364 SIREVÅG

Pris fra

kr 2 690 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 5
  • Boligtype Flermannsbolig
  • Eierform Fast
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

BoligPartner Bryne
4340 Bryne
bryne@boligpartner.no
Tlf: 517 71 960

Fasiliteter

Garasje/P-plass , Peis/Ildsted , Turterreng

Beskrivelse av boligen

Like ved Sirevåg havn skal BoligPartner Bryne oppføre 4 stk romslige rekkeboliger og 1 enebolig . Her er det muligheter å skaffe seg familieboliger til en veldig gunstig pris. Eneboligen leveres med 3 soverom, mens i rekkehusene er det muligheter for 4 soverom om ønskelig. Alle boligene har carport/garasje med sportsbod.

Beliggenhet

Boligene ligger sentralt i Sirevåg. Barnehagen finnes rett over gata.
Det er gangavstand til jernbanestasjon med avganger mot Stavanger hver halvtime morgen og ettermiddag. Her behøver man ikke stresse med bilkøer. I Sirevåg finnes det egen nærbutikk og bakervarene fra Roxmanns bakeri er kjent over hele distriktet. Her kan det kjøpes fristelser fra kl. 06. 30 om morgenen. I nærområdet er det flotte turmuligheter og skulle sommerværet vise seg fra sin beste side er det flere idylliske badeviker i nærheten.

Generelle forhold

I Sirevåg er det ikke boplikt, så boligene kan også brukes som fritidsboliger. "Hus og hytte i ett - det er fett."

Beskrivelse

Innvendige overflater

Dører

Innvendige dører leveres som hvitmalte heltre dører fra Kloppen Trevare. Karm og MDF-utforinger leveres hvitmalt. I prosjektboliger leveres døra ”Hvit glatt, prosjekt”.

Vindu

I samtlige husserier leveres 3-lags vinduer med superenergiglass med argongass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger leveres hvitfoliert. Velux leverer vedlikeholdsfrie takvinduer med 3-lags sikkerhetsglass til våre boliger.

Vegger / tak og himling

I prosjektboliger leveres det hvitmalte trefiberplater i himlinger og ferdigmalte trefiberplater på veggene i alle tørre rom. I baderom leveres baderomsplater av typen Fortissimo 3091 F-5 HG Denver white. Se ellers eget romskjema.

Gulv

Gulv i tørre rom leveres med parkett i eik. Bad leveres med våtromsbelegg. Se ellers eget romskjema.

Listverk

Til alle boligrom leveres fabrikkmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Trapper

Trapp leveres hvitmalt som type Bris med forskriftsmessig rekkverk eller håndrekke på begge sider. Inntrinn i laminert lakkert eik. Trappene i rekkeboligene er tette - ellers samme type.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken

Kjøkken leveres iht egen tegning fra Norema

Bad/vaskerom

Utstyr leveres i henhold til 1:100-tegninger for den enkelte bolig, som for eksempel servanter, gulvstående toaletter, ettgreps blandebatteri til servanter, dusjutstyr, dusjvegger og baderomsinnredning med speil leveres. Opplegg for vaskemaskin med kran og avløp

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Elektrisk

Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2010 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Telefon / tv / bredbånd

Det leveres opplegg for telefon, bredbånd og TV. Kjøper står selv for bestilling og tilkobling.

Ventilasjon

Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinner. Frisk, forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse.

Oppvarming

Det leveres vedovn type Westfire 15 + stålpipe. I tillegg er det varmekabler i bad/vaskerom.

Isolasjon

Yttervegger i boligen er bygget opp av 198 mm bindingsverk. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineralull. Yttertak isoleres med 400 mm mineralull og innervegger mellom boligrom isoleres med 100 mm mineralull.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Grunn og betongarbeider

Uteområder

Gårdsrom og adkomstveg asfalteres. Hagerarealer leveres med maskinplanert stedlig masse.

Betongarbeider

Isolert ringmur i rekkeboliger. Kjerneisolert grunnmur i enebolig. Isolert betonggulv med radonsperre i boliger. Uisolert betonggolv i sportsbod. Golv i carrport rekkeboliger asfalteres, mens gulvet i enebolig leveres i betong.

Utvendig

Kledning

Dobbelfalset kledning grunnet 1 strøk

Yttertak

Membrantekking


Havraskaret 5, 4364 SIREVÅG

Loading map...
Les mer om nabolaget
Bestill Prospekt
Dette feltet er påkrevd