Varhaug | Sentralt plasserte boliger nær skole og idrettsanlegget

Opstadvegen 612, 4360 VARHAUG

Pris fra

kr 2 390 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 7
  • Bruksareal (BRA) 86 - 142 m2
  • Energimerking B
  • Soverom 1 - 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Bryne
4340 Bryne
bryne@boligpartner.no
Tlf: 517 71 960

Eksterne lenker

Prospekt

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Bredbåndstilknytning, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Sentralt på Varhaug, med det meste av Varhaugs fasiliteter innen en radius av 1 km har vi for salg 7 enheter fordelt på 2 bygninger.

Bygg 1 har 3 rekkehus over to etasjer, 2 soverom og med integrert garasje.

Bygg 2 har 2 rekkehus over to etasjer og 2 horisontaldelte leiligheter. Bygg 2 har en felles garasje hvor hverav boligene har hver sin plass.

Beliggenhet

Varhaug er et av de største tettstedene i Hå kommune. Stedet ligger i naturskjønne omgivelser og i kort avstand til sjø og strender.

Opstadvegen 612 ligger sentralt med nærhet til skole, barnehager, butikker og flotte idrettsanlegg. Idrettsanleggene består av fotballbaner, volleyballbane, basketballbane og skateboardpark. Det er kort gangavstand til matvarebutikker og togstasjon

Det er lett og ta seg frem i boligfeltet på gangstier som forbinder hele området slik at barn trygt kan gå til og fra aktiviteter og skole. Felles lekeplass i nærheten skal oppgraderes. Det er kort vei til flotte friluftsmuligheter både på sommer og vinterstid med skogstier og stranda i nærheten.

Planområdet ligger ca. 600m fra jernbanestasjon i luftlinje. Det er ca. 800 meter gåavstand til jernbanestasjonen og vil ta omkring 10 min å gå. Rett vest for jernbanen, langs Stasjonsvegen og Dysjalandsvegen ligger en rekke funksjoner som matvarebutikker, blomsterbutikk, gatekjøkken, bank, kommunekontoret, lensmannskontoret, frisør, og pub.
Kjøreavstander med bil til Nærbø 10 min., til Bryne 20 min., til Sola flyplass 40 min., til Egersund 45 min., til Stavanger 55 min.
Fra boligfeltet er det kort avstand til arbeidsplasser i Hå, Time, Klepp, Sandnes, Sola og Stavanger.---------------------------------------------------------------------------------------------

Innhold

Hus 1-3:
1.etg: Garasje, sportsbod, gang/trapp, bad/vask, bod og 1 soverom
2.etg: Stue/kjøkken med utgang til balkong, 1 soverom og bod

Hus 4-5
1.etg: Gang/trapp, bad, vask/bod, 3 soverom
2.etg: Stue/kjøkken, bod, wc og utgang til stor overbygd balkong

Hus6-7 (leilighetene)
Hus 6 (leilighet 1.etg), Sportsbod, entre, bad/vask, bod, 2 soverom, stue/kjøkken med utgang til hage/terrasse
Hus 7 (leilighet 2.etg), Sportsbod, entre, bad/vask, bod, 1 soverom, stue/kjøkken med utgang til overbygd balkong (mulighet for ekstra soverom i del av stue/kjøkken)

Standard

Boligene leveres klar for egeninnsats på gulv og maling. Våtrom leveres ferdig med fiboplater på vegg og våtromsvinyl på gulv. Boligene kan leveres komplett mot tillegg.

Veier og garasjer leveres med asfalt mot grunn. Grøntareal leveres med maskinplannert jord.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.---------------------------------------------------------------------------------------------

Oppvarming

I hovedsak elektrisitet og stålpipe med avslutning mot himling.

Adkomst

Per i dag har eiendommen adkomst via Opstadvegen, men når prosjektet er ferdig skal denne veien stenges og boligene får adkomst via Svanevegen og Måkevegen.

Parkering

På egen tomt og i garasje

Kjøpsbetingelser

Betalingsplan:
Kr 0,- ved kontrakt
10% ved oppstart
90% av kontraktssum + evt endringsavtaler ved overtakelse

Opstadvegen 612, 4360 VARHAUG

Loading map...
Les mer om nabolaget