Varhaug | Sentralt plasserte boliger nær skole og idrettsanlegget

Varhaug | Sentralt plasserte boliger nær skole og idrettsanlegget

Opstadvegen 612, 4360 VARHAUG

Pris fra

kr 2 290 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 7
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 66 - 116 m2
  • Eierform Selveier
  • Energimerking B
  • Soverom 1 - 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Bryne
4340 Bryne
bryne@boligpartner.no
Tlf: 517 71 960

Last ned

17324 Byggesoknadstegninger 2017 12 07 0

Ferdigstillelse

ett år etter oppstart

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Bredbåndstilknytning, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Sentralt på Varhaug - 5 moderne rekkehus og 2 horisontaldelte leiligheter.

Beliggenhet

Varhaug er et av de største tettstedene i Hå kommune. Stedet ligger i naturskjønne omgivelser og i kort avstand til sjø og strender.

Opstadvegen 612 ligger sentralt med nærhet til skole, barnehager, butikker og flotte idrettsanlegg. Idrettsanleggene består av fotballbaner, volleyballbane, basketballbane og skateboardpark. Det er kort gangavstand til matvarebutikker og togstasjon.

Det er lett og ta seg frem i boligfeltet på gangstier som forbinder hele området slik at barn trygt kan gå til og fra aktiviteter og skole. Felles lekeplass i nærheten skal oppgraderes. Det er kort vei til flotte friluftsmuligheter både på sommer og vinterstid med skogstier og stranda i nærheten.

Planområdet ligger ca. 600m fra jernbanestasjon i luftlinje. Det er ca. 800 meter gåavstand til jernbanestasjonen og vil ta omkring 10 min å gå. Rett vest for jernbanen, langs Stasjonsvegen og Dysjalandsvegen ligger en rekke funksjoner som matvarebutikker, blomsterbutikk, gatekjøkken, bank, kommunekontoret, lensmannskontoret, frisør, og pub.
Kjøreavstander med bil til Nærbø 10 min., til Bryne 20 min., til Sola flyplass 40 min., til Egersund 45 min., til Stavanger 55 min.
Fra boligfeltet er det kort avstand til arbeidsplasser i Hå, Time, Klepp, Sandnes, Sola og Stavanger.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Beskrivelse

Generelle forhold

På leilighet 1 kan vi tilby husbanklån 80% av kjøpesum til 1,41% rente* (*rente pr. desember 2018).

Boligene er delt inn i 2 bygg hvor Bygg 1 er 3 rekkehus over to etasjer. Bygg 2 har 2 rekkehus over 2 etasjer og 2 horisontaldelte leiligheter.

Rekkehusene har 2-3 soverom og leilighetene har 1-2 soverom.

Opstadvegen 612, 4360 VARHAUG

Loading map...
Les mer om nabolaget