Røstøen Nord - Rolig og barnevennelig

Røstøvegen, 2840 REINSVOLL

Pris fra

kr 2 425 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 4
  • Bruksareal (BRA) 114 - 179 m2
  • Energimerking B
  • Soverom 3 - 4

Gå til salgskontor

BoligPartner Gjøvik
2816
gjovik@boligpartner.no
Tlf: 478 01 700

Prosjektbeskrivelse

På det nye Røstøen Nord-feltet på Reinsvoll kan du enten bygge drømmehuset eller flytte rett inn i en ny og prisgunstig tomannsbolig. Her bor du solrikt og landlig med felles tun og kort vei til barnehage, skole og dagligvare.

På Røstøen Nord tilbyr BoligPartner i første byggetrinn fire solrike tomter der du kan velge ditt drømmehus fra vår innholdsrike portefølje. Midt på feltet anlegges et nesten tre mål stort tun med felles lekeplass og oppholdsareal. Her blir det godt å bo for både liten og stor.

Tenk for en luksus å alltid kunne løpe ut døra og finne noen å leke med. Med det store leke- og oppholdsarealet i midten av Røstøen Nord ligger alt til rette for en sosial og aktiv hverdag for alle på feltet.

Beliggenhet

Røstøen Nord-feltet ligger fint til på Reinsvoll, ved siden av det etablerte boligområdet Røstøen. Området ligger sørvestvendt, og byr på meget gode solforhold året rundt. Her bor du landlig og fint, med kort avstand til Raufoss og Gjøvik.

Reinsvoll togstasjon: 900 meter
Nærmeste busstasjon: 200 meter
Raufoss: 6 km
Gjøvik: 17 km
Oslo: 107 km
Gardermoen: 84 km

Innhold

De fire eneboligtomtene som selges i første byggetrinn har en god plassering helt nederst på det nye feltet. Det vil bli et smalt grøntområde mellom husene på nyfeltet og det eksisterende Røstøen-feltet. Området ligger sørvestvendt, og byr på meget gode solforhold året rundt.

Tomtene er fra 645 til 830 kvadratmeter store, og det er helt opp til deg hvilket BoligPartner-hus du velger - såfremt det innfrir kravene i reguleringsplanen med tanke på størrelse, høyde osv. Om du ønsker å legge ned en innsats selv, eller foretrekker et nøkkelferdig hus som du kan flytte rett inn i, er helt opp til deg.

Røstøvegen 21: (830 kvm): Kr. 595.000,-
Røstøvegen 19: (695 kvm): Kr. 550.000,-
Røstøvegen 17: (645 kvm): Kr. 550.000,-
Røstøvegen 15: (795 kvm): Kr. 595.000,-

Standard

Ta kontakt med oss for en gjennomgang

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Kjøpsbetingelser

Tomt, graving, grunnmur, varmekabler, utvendig rørlegger, utvendig elektriker, kommunale avgifter, og gebyrer for tinglysing inngår ikke i prisen. Kontakt selger ved spørsmål.

Kjøp av tomt skjer før arbeid på tomt igangsettes ihht. avhendingsloven.

Kjøpekontrakt for bolig inngås ihht. Bustadoppføringslovens bestemmelser.

Prisen gjelder vårt forslag til leveranse og forutsetter delinnbetalinger underveis i byggeperioden.

Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om betalingsbetingelser og kontrakt.


Røstøvegen, 2840 REINSVOLL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik