REINSVOLL - Nye, arealeffektive leiligheter! 1 SOLGT!

Røstøen, 2840 REINSVOLL

Pris fra

kr 2 495 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 6
  • Bruksareal (BRA) 78 - 119 m2
  • Soverom 3 - 4

Gå til salgskontor

BoligPartner Gjøvik
2816
gjovik@boligpartner.no
Tlf: 478 01 700

Prosjektbeskrivelse

På det nye Røstøen Nord-feltet på Reinsvoll kan du flytte rett inn i en ny og prisgunstig tomannsbolig. Her bor du solrikt og landlig med felles tun og kort vei til barnehage, skole og dagligvare.

Her bygger vi tre tomannsboliger med til sammen seks smarte og prisgunstige leiligheter. Midt på feltet anlegges et nesten tre mål stort tun med felles lekeplass og oppholdsareal. Her blir det godt å bo for både liten og stor.

Tomannsboligene bygges på tomt 24. Dette er en stor, L-formet tomt beliggende helt inntil det flotte fellestunet på nesten 3 mål. PS: Alle tomannsboligene får hver sin frittstående carport og utebod.

Tenk for en luksus å alltid kunne løpe ut døra og finne noen å leke med. Med det store leke- og oppholdsarealet i midten av Røstøen Nord ligger alt til rette for en sosial og aktiv hverdag for alle på feltet.

Beliggenhet

Reinsvoll er et tettsted med cirka 1100 innbyggere i Vestre Toten kommune i Oppland. Kommunesenteret Raufoss ligger bare seks kilometer unna, og gode tog- og bussforbindelser gjør det enkelt å komme seg dit på få minutter. Togturen til Gjøvik tar også bare et kvarter.

Nærmeste bussholdeplass ligger kun et par hundre meter fra Røstøen Nord-feltet, mens gåturen til Reinsvoll togstasjon tar deg 6-7 minutter. Om du slenger deg på sykkelen er du der på to! Med nærmeste dagligvarebutikk - en ny og flott Kiwi-butikk - bare 500 meter fra feltet ligger alt til rette for en enkel hverdag.

Både barne- og ungdomsskolen ligger i gåavstand, og gode gangstier sørger for en trygg skolevei. Om ettermiddagene kan Reinsvoll idrettslag friste med blant annet fotballtreninger, turn- og skitreninger.

Fra Røstøen Nord er dessuten veien kort til gode turopplevelser året rundt. Her kan du ta skiene på skuldra og glede deg til flotte turer et steinkast fra boligen din.

Velkommen til et sosialt og aktivt samfunn - her vil du trives!

Standard

Inkludert i prisen er bl.a.:
- Carport og sportsbod
- Komplett kvalitetskjøkken fra Sigdal
- Moderne bad med hvite fronter
- Laminat på alle gulv
- Grå fliser på baderoms- og bodgulv
- Vegger med hvite kostmalte panelplater
- Fliser på vegger på bad/vaskerom
- Ferdigmalte hvite plater i taket
- Vedovn, varmekabler i gangen og på bad/vaskerom
- Kledning leveres med grunning + ett strøk fra fabrikk.

TILVALG
Er du tidlig ute kan du ha mulighet til å gjøre endringer i leveransen. Kontakt boligkonsulenten for informasjon om mulige tilvalg/endringer, feks:
- oppgradering av kjøkken
- innvendige overflater (gulv, vegger, etc)
- belysning og elektriske punkter

UTEAREALER:
Det vil bli lagt ferdigplen rundt boligene. Innkjøring og gårdsplass blir asfaltert. Utearealer er felles for alle beboerne.

Generelle forhold

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Røstøen, 2840 REINSVOLL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik