Raufoss - Sentrumsnære leiligheter med flott utsikt! Kun en innflytningsklar igjen! KAMPANJE*

Bjerkevegen 27, 2830 RAUFOSS

Pris fra

kr 2 499 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 9
  • Bruksareal (BRA) 55 - 113 m2
  • Soverom 1 - 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Gjøvik
2816
gjovik@boligpartner.no
Tlf: 478 01 700

Last ned

Situasjonsplan 171201

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Balansert ventilasjon, Turterreng, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

KAMPANJE: Kjøp bolig innen 1/11 og få med gavekort pålydende kr 40 000,- fra IKEA!

Velkommen til koselige Solgård sentralt på Raufoss. Her bygger BoligPartner én tomannsbolig, én tremannsbolig og én firemannsbolig med til sammen 9 moderne selveierleiligheter. Feltet vil få et stort tun i midten som kan brukes av alle beboerne – her blir det koselig å bo!

BOLIGENE:
Bjerkevegen 23 A-D: Firemannsbolig (3 SOLGT)
Bjerkevegen 25 A-B: Tomannsbolig (1 SOLGT)
Bjerkevegen 27 A-C: Tremannsbolig (2 SOLGT)

Inkludert i prisen er bl.a.:
- Carport og sportsbod
- Komplett kvalitetskjøkken fra Sigdal
- Moderne bad med hvite fronter
- Laminat på alle gulv
- Grå fliser på baderoms- og bodgulv
- Vegger med hvite kostmalte panelplater
- Fliser på vegger på bad/vaskerom
- Ferdigmalte hvite plater i taket
- Vedovn, varmekabler i gangen og på bad/vaskerom
- Kledning leveres med grunning + ett strøk fra fabrikk.

TILVALG
Er du tidlig ute kan du ha mulighet til å gjøre endringer i leveransen. Kontakt boligkonsulenten for informasjon om mulige tilvalg/endringer, feks:
- oppgradering av kjøkken
- innvendige overflater (gulv, vegger, etc)
- belysning og elektriske punkter

UTEAREALER:
Det vil bli lagt ferdigplen rundt boligene. Innkjøring og gårdsplass blir asfaltert. Utearealer er felles for alle beboerne.

Beliggenhet

De tre husene i Solgård-prosjektet bygges midt i Vestrumenga, som er et etablert og rolig boligområde beliggende noen få hundre meter fra Raufoss sentrum. Med gangavstand til kjøpesenteret, togstasjonen, sentrum, barnehager, skoler, idrettsanlegg og treningssenter har du alt du trenger i umiddelbar nærhet. Med en Kiwi-butikk rett nedenfor feltet, og flere andre matbutikker i nærheten, ligger alt til rette for en enkel hverdag. At den nærmeste barnehagen er 500 meter unna er også et stort pluss for familier med små barn.

Solgård er virkelig et passende navn for et boligfelt som heller mot vest, og har sola nesten hele dagen. Stedet er lite vindutsatt, så her kan du virkelig nyte sommerdagene på uteplassen din – eller på det koselige og skjermede fellestunet i midten.

Om du vurderer å pendle ligger togstasjonen en ti minutters gåtur unna Solgård. Eller hiv deg på sykkelen, så er du der på tre! Togturen til Gjøvik tar 10 minutter, mens turen inn til Oslo tar halvannen time. Det er også gode bussforbindelser med Ringruta hvert 20. minutt.

Generelle forhold

Denne annonsen er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i annonsen kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran denne annonsen der det måtte være avvik.

Oppvarming

Boligene leveres med stålpipe med vedovn type Curve 100. Varmekabler i entre og bad. Forøvrig leveres panelovn på alle soverom, stue og kjøkken. For nærmere beskrivelse henvises til fullstendig prosjektbeskrivelse som kan fåes ved henvendelse til boligselger.

Adkomst

Ca 900 meter fra Storgata i Raufoss (1 minutt med bil).
Fra Strandgata. Ta 2. høyre i rundkjøringen inn på Øverbyvegen (under undergangen). Hold deg på Øverbyvegen ca 850 meter og du er fremme.

Parkering

Alle boligene har egen parkering i carport. I tillegg er det flere gjesteparkeringer på området.

Kjøpsbetingelser

10% av kjøpesummen betales ved kontraktsinngåelse og resterende beløp betales når boligen står ferdig og er overlevert.

Omkostninger / Tomt :
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer i forbindelse med tinglysing. Dette utgjør 2,5% dokumentavgift beregnet av tomteverdien, samt gebyr for tinglysning av skjøte kr. 525,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- og sluttattest kr. 172,-. Se vedlagte prisliste for de aktuelle dokumentavgiftene pr.leilighet.

Diverse

Der det er brukt illustrasjoner vil bildene avvike fra virkelig miljø og omgivelser.

Bjerkevegen 27, 2830 RAUFOSS

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik