Raufoss- 1 LEDIG - BYGGING IGANGSATT- God beliggenhet med kort vei til sentrum- 3 soverom og god planløsning.

Bjerkevegen 25, 2830 RAUFOSS

Pris fra

kr 3 450 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 113 m2
  • Eierform Selveier
  • Energimerking B
  • Soverom 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Gjøvik
2816
gjovik@boligpartner.no
Tlf: 478 01 700

Last ned

Nabolagsprofil Solgard

Fremdrift

Solgård i salg nå! Nytt prosjektert område. Oppstart avhenger av salg. Ta kontakt med salgskontoret for mer informasjon.

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Hage, Peis/Ildsted, Turterreng, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Velkommen til Solgård på Raufoss.

Noen få hundre meter fra Raufoss sentrum ligger Vestrumenga, et rolig og veletablert boligfelt med gangavstand til kjøpesenter, skoler, barnehager og togstasjon.
Herifra er avstanden til hovedstaden ca 1,5 time, og det er jevnlige buss- og togavganger retning Oslo og Gjøvik (14 minutter), noe som er perfekt for dem som pendler.

Nettopp her er vi i BoligPartner stolte av å kunne presentere et nytt boligprosjekt, Solgård.

På Solgård planlegger vi å bygge flere moderne leiligheter, med gode planløsninger som passer til alle.

- Tomannsbolig over to plan med hele 3 soverom og bruksareal på 113 kvadratmeter.
- Leiligheter i firemannsboliger med alt på ett plan, 1 soverom og bruksareal fra 50-62 kvadratmeter.
- Leiligheter i tremannsbolig med alt på ett plan, 1-3 soverom og bruksareal fra 55-109 kvadratmeter.

Avstandene på Raufoss er små, og det er godt tilrettelagt for at alle kan nyte gode dager her. Her er det plass nok til å utfolde seg, både for små og store – i jobb-, skole- og fritidssammenheng.

Solgård på Raufoss
• Moderne
• Lyst og trivelig
• Solrikt i veletablert villaområde
• Lite vindutsatt
• Lang solgang med et terreng som heller mot vest.
• ca 340 m.h.o.
• Fellesareal skjermet fra trafikkområder
• Sentralt på Raufoss
• Gangavstand til sentrum, alle servicetilbud, togstasjon, skoler og barnehager
• Gode togforbindelser med Gjøvikbanen
• Gode bussforbindelser med Ringruta hvert 20. minutt.
• 14 minutter (12 km) fra Gjøvik
• 1,5 time fra Oslo

Beliggenhet

Adkomst
Ca 900 meter fra Storgata i Raufoss (1 minutt med bil).
Fra Strandgata. Ta 2. høyre i rundkjøringen inn på Øverbyvegen (under undergangen). Hold deg på Øverbyvegen ca 850 meter og du er fremme.

Beskrivelse

Leveransebeskrivelse

Leveransebeskrivelse:
BoligPartner leverer boliger i tråd med vår visjon om kvalitet, design og dyktighet. Dette gjenspeiler seg i vår leveransebeskrivelse.
BoligPartner velger ut kvalitetsprodukter og materialer med lang levetid fra norske leverandører, slik at vi kan garantere at ditt hjem blir bygget med gjennomgående høy kvalitet.

Tomannsboligen - Hus C på Solgård, er priset med følgende leveranse. Tilvalgsliste kan fåes om ønskelig, ta kontakt med selger.

Vegger:
Huntonit Faspanel 8 bord kostemalt hvit (S-0502Y) i alle tørre rom. Begge bad leveres med hvite fliser, Cipreste Branco Mate 20x40 cm. Vaskerom leveres med våtromspanel Legato 110 S Hvit.

Himling:
Tak i alle rom kles med Huntonit ferdigmalte plater, av typen Classique. Disse er malt i hvitt og har en lett struktur.

Gulv:
Eikeparkett, HARO Eik family 3 stav matt i alle tørre rom. Vitra Kinetic 20x20 Grey på begge bad og på vaskerom. Vitra Kinetic 10x10 Grey i dusjsone. Zeus Negro 30 x 60 gulvflis i entre.

Dører:
Ytterdøren som leveres fra Jømna, er spesialdesignet og tilpasset øvrige eksteriørdetaljer på huset.
Innvendige dører leveres som hvitmalte fyllingsdører med slett speil, fra Kloppen Trevare. Karmer og utforinger leveres også hvitmalt.

Listverk:
Til alle boligrom leveres ferdigmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Kjøkken:
Kvalitetskjøkkenet leveres fra Sigdal. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

Bad:
Bad har baderomsinnredning med heldekkende servant, hvite fronter og speil med lys. Bad leveres med dusjvegger og wc. Vaskerom gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Eventuelle tilvalg avtales direkte med rørlegger.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2010 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Oppvarming:
Boligene leveres med stålpipe med vedovn type Curve 100. Varmekabler i entre og bad. Forøvrig leveres panelovn på alle soverom, stue og kjøkken. For nærmere beskrivelse henvises til fullstendig prosjektbeskrivelse som kan fåes ved henvendelse til boligselger.

Brannsikring:
Boligene leveres med brannslokningsapparat og seriekoblede røykvarslere.

Utvendig:
Boligen blir oppført med bindingsverk og etasjeskillere i tre. Utvendig kledd med liggende panel, grunnet og med et mellomstrøk fra fabrikk. Yttertak er tekket med folie. Alle vinduer har 3-lags superenergiglass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu leveres hvitmalt.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinning. Frisk forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse. Kanalene for dette bygges inn i vegger og bjelkelag så langt det lar seg gjøre, men i enkelte tilfeller må kanalene kles inn i synlige kasser.

Parkering:
Alle boligene har hver sin carport og utvendig sportsbod.

Utearealer:
Det vil bli lagt ferdigplen rundt boligene. Innkjøring og gårdsplass blir asfaltert. Utearealer er felles for alle beboerne.

Tilvalg:
Dette er prosjekterte boliger hvor det kan være mulig å gjøre enkelte endringer på oppgitt leveranse. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon.

Omkostninger / Kjøpsbetingelser / Generelle forhold

Omkostninger / Tomt :
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer i forbindelse med tinglysing. Dette utgjør 2,5% dokumentavgift beregnet av tomteverdien, samt gebyr for tinglysning av skjøte kr. 525,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- og sluttattest kr. 172,-. Se vedlagte prisliste for de aktuelle dokumentavgiftene pr.leilighet.

Tomteprisen er inkludert i salgsprisen.

Sikkerhet/garanti:
Kjøpet følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser.
Garanti iht. bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3 % av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5 % og gjelder i 5 år etter overtakelsen.
Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.

Boligene bli tilknyttet offentlig vann og kloakk. Påkoblingsgebyr for vann, kloakk og strøm inngår i prisen. Kommunale avgifter er p.t. ikke fastsatt.

Kjøpsbetingelser:
Boligene selges etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til boligselger.
Kjøpesummen skal betales i sin helhet før overtakelse.

Prisen gjelder nøkkelferdig leveranse av boligen og hvor BoligPartner står for finansieringen av byggingen frem til ferdigstillelse.

Ta kontakt med salgskontoret for ytterligere informasjon.

Eierforhold:
Selveiet tomt i Vestre Toten Kommune. Eiendommen vil bli seksjonert og utgjør sameiet Solgård.

Vedtekter:
Det vil bli utarbeidet vedtekter for Solgård. Disse kan fås ved henvendelse til boligselger.

Generell informasjon:
Beskrivelsen gir en orientering om byggeprosjektet. Vi gjør oppmerksom på at utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer/justeringer som er nødvendig. Tegningene i prospektet er kun illustrasjoner; stiplede løsninger, samt hvitevarer og møbler leveres ikke. Dersom det er avvik mellom tegninger og beskrivelser i prospekt eller internettside og prosjektbeskrivelsen, er det den endelige prosjektbeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Prosjektbeskrivelse og tegninger i målestokk 1:100 kan fås ved henvendelse boligselger.
Det presiseres at alle bilder av boligen i prospektet er illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktisk leveranse.
Utearealene kan bli ferdigstilt etter overlevering av boligene.

Forbehold:
Vi tar forbehold om offentlig godkjenning, oppnådd nødvendig forhåndssalg, finansiering og vedtak om oppstart.

Fremdrift:
Nytt prosjektert område. Oppstart av Solgård, avhenger av salg. Ta kontakt med salgskontoret for mer informasjon.

Bilder fra Vestre Toten Kommune:
En stor takk til Jørn Melnes i Vestre Toten Kommune, for utlån av flotte bilder.

Prospektdato:
9.11.17

Vestre Toten kommune

Ønsker du å bosette deg på Raufoss?:
Her er Vestre Toten sin egen presentasjon av kommunen:

Velkommen til oss!
I Toten-knivens “hjemland” ser vi framover og benytter de muligheter som finnes. Siden industriutbyggingen tok til på 1800-tallet har kommunen vært befolket av rotekte totninger i kombinasjon med kvaliteter utenfra. Vestre Toten er en åpen og inkluderende kommune, og har lang tradisjon for å ta imot innflyttere. Her har de funnet seg til rette, og enda er det plass til flere.

Vestre Toten, kommunen vår, ligger sentralt på indre Østlandet, 11 mil nord for Oslo og 6 mil sør for Lillehammer.
Landskapet i kommunen er karakterisert av varierte jordbruks­områder med innslag av større og mindre innsjøer og tjern og høyproduktive skogsområder. Hunnselva springer ut fra Einafjorden og renner ut i Mjøsa ved Gjøvik.

Riksveg 4 går gjennom kommunen, med forbindelse sørover til Oslo og nordover til Gjøvik/Trondheim. Jernbaneforbindelse har vi via Gjøvikbanen som stopper tre steder i kommunen (Eina, Reinsvoll og Raufoss).

Kultur og aktiviteter
Vestre Toten markerer seg ikke bare som en moderne industri­kommune, men også som en kommune med natur- og miljø­kvaliteter. Den årlige festivalen Friluftsliv for alle viser Vestre Totens muligheter for friluftsliv for store og små.
Vannaktiviteter året rundt? Totenbadet på Raufoss er stedet - badeland med svømmehall.
Det organiserte kulturlivet i Vestre Toten favner om lag og organisasjoner innen mange sjangrer.
Fyrverkeriet Kulturhus har storsal med 430 plasser, et par møterom, og en hyggelig foajé som brukes hyppig til mindre kulturarrangementer.
Biblioteket i kommunen holder til i samme hus.

Barnehager og skoler
Barnehagetjenesten er administrativ enhet for 12 barnehager. Disse er fordelt på 4 kommunale, 7 private + 1 privat familiebarnehage. Ca. 620 barn har barnehageplass i Vestre Toten.

I Vestre Toten kommune er det 6 barneskoler og 2 ungdomsskoler, som kommunen har ansvaret for. Fylkeskommunen har én videregående skole i Vestre Toten, Raufoss videregående skole.

Rekreasjons- og friluftsområder
Hunnselva som er den nest største sidevassdraget til Mjøsa renner gjennom Raufoss sentrum.
Det blir drevet et omfattende arbeid for at elva skal være attraktiv som fiskeelv.
Raufoss sentrum grenser til store skogområder mot vest. Her er det et omfattende nett av skiløyper om vinteren. Skogområdene dekkes av et omfattende stinett som i tillegg til vegsystemet kan brukes som turveger til fots eller på sykkel. I tillegg er det lysløyper og stier øst for sentrumsområdet, noen av disse har startpunkt ved Vestrumenga og strekker seg til Vindplassen på Gjøvik og til Lena i Østre Toten.

Kilde: www.vestre-toten.kommune.no

Raufoss har ellers alt du trenger innen servicetilbud, kjøpesenter, flotte idrettsanlegg og fotballag for alle aldre.

Nabolagsprofil Solgård:
TILHØRIGHET
Kommune Vestre Toten
Grunnkrets Vestrumenga
Kirkesogn Raufoss

STEDER I NÆRHETEN
Hunndalen 7.4 km
Reinsvoll 6.9 km

SKOLER, BARNEHAGER
Raufoss skole (1-7 kl.) 1.6 km
Korta skole (1-7 kl.) 1.9 km
Raufoss ungdomsskole (8-10 kl.) 2.2 km
Raufoss videregående skole 2.5 km
Gjøvik videregående skole 10.2 km
Vestrumenga miljøbarnehage 0.5 km
Veltmanåa barnehage (1-5 år) 1.4 km
Polaris FUS barnehage (0-6 år) 1.6 km

TRANSPORT
Oslo Gardermoen 92.9 km
Oslo S 113.8 km
Raufoss stasjon 1.3 km
Furulybakken 0 km*

SPORT
Raufoss skole aktivitetsanlegg 1.3 km
Raufoss stadion 1.8 km
Toten Treningssenter Raufoss 0.6 km
Toten Treningssenter Gjøvik 9.5 km

VARER/TJENESTER
AMFI Raufoss 0.6 km
CC Gjøvik 10.4 km
Coop Mega Raufoss 0.6 km
YX Reinsvoll 5.8 km
Apotek 1 Raufoss 0.6 km
Vitusapotek Raufoss 1.3 km
Raufoss Vinmonopol 0.6 km
Gjøvik Vinmonopol 10.4 km
Coop Mega Raufoss 0.6 km
Kiwi Raufoss 1 km
Arne Wangen Storkiosk 0.6 km
Shell/7-Eleven Raufoss 1.3 km
Uno-X Raufoss 0.6 km
Statoil Ica Express Service Raufoss 0.9 km

Copyright © Eiendomsprofil AS 2017

Generelle forhold

Hus C - Bjerkevegen 25 er en er moderne og lettstelt tomannsbolig med god planløsning.
Her har du alt du trenger på 113 kvadratmeter, over to plan.

Vi byr på en romslig stue med åpen kjøkkenløsning. Her har vi satt inn ved ovn midt i rommet, som gir en god oppvarming på sene høst- og vinter kvelder.
Boligene har flislagt gulv i entre, 3 soverom, 2 flislagte bad, eget vaskerom, innvendig bod og en balkong hvor kaffen kan nytes.
I tillegg har boligene inntilliggende sportsbod, som er fin til lagring av ved, sykler, redskaper og hva du ellers måtte ønske.

I tilknytning til boligene bygger vi overbygde carporter på et felles parkeringsareal.

Ta gjerne kontakt med vår boligkonsulent for mer informasjon om de ulike boenhetene.

Bjerkevegen 25, 2830 RAUFOSS

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik