Leilighet med 4 soverom, stort kjøkken- og stueområde, 2 bad og 3 innvendige boder. Barnevennlig og solrikt. Gode tog- og bussforbindelser.

Røstøen Nord - Tomt 24, 2840 REINSVOLL

Pris fra

kr 2 999 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 4
  • Bruksareal (BRA) 120 m2
  • Energimerking C
  • Soverom 4

Gå til salgskontor

BoligPartner Gjøvik
2816
gjovik@boligpartner.no
Tlf: 478 01 700

Last ned

Nabolagsprofil Rostoen Nord

Ferdigstillelse

Ta kontakt med salgskontoret for mer informasjon.

Fremdrift

Røstøen Nord i salg nå! Nytt prosjektert område. Oppstart avhenger av salg. Ta kontakt med salgskontoret for mer informasjon.

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Turterreng, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Røstøen Nord, er et nytt boligområde som BoligPartner skal bygge ut sammen med Betonmast Rotstigen. Røstøen Nord ligger fint til på Reinsvoll, ved siden av det etablerte boligområde Røstøen. Området ligger sørvestvendt, og byr på gode solforhold året rundt. Herfra er det gangavstand til skole, barnehage, dagligvare og bensinstasjon. Fra Reinsvoll er det kun 15 minutter med bil til Gjøvik, i tillegg er det tog- og bussforbindelse like ved.

Innhold

Er du på jakt etter en ny, moderne og lettstelt bolig på Reinsvoll, hvor du bare kan flytte rett inn?

På Røstøen Nord har BoligPartner planlagt 3 tomannsboliger, med alt du trenger på ett plan.

To boliger av typen Lera. Leilighetene inneholder i utgangspunktet to soverom, men her er det enkelt å tilpasse med et ekstra soverom. Dette er en vertikaldelt tomannsbolig på en etasje. Leilighetene er på 82 kvadratmeter.

Videre er det én Sira, en romslig, vertikaldelt tomannsbolig for deg som ønsker mer plass. Her har hver leilighet fire soverom, stort kjøkken- og stueområde, to bad og tre innvendige boder. Leilighetene er på 120 kvadratmeter.

Alle de tre boligene har god planløsning og passer like godt til nyetablerte, familier, og der barna har forlatt redet. Valget er ditt.

Standard

Leveransebeskrivelse

Leveransebeskrivelse:
BoligPartner leverer boliger i tråd med vår visjon om kvalitet, design og dyktighet. Dette gjenspeiler seg i vår leveransebeskrivelse.
BoligPartner velger ut kvalitetsprodukter og materialer med lang levetid fra norske leverandører, slik at vi kan garantere at ditt hjem blir bygget med gjennomgående høy kvalitet.

Tomannsboligen Sira på Røstøen Nord, er priset med følgende leveranse. Tilvalgsliste kan fåes om ønskelig, ta kontakt med selger.

Vegger:
MDF-veggpanel hvit (S-0502Y) i alle tørre rom. Bad leveres med Fortissimo hvite våtromsplater type 3091.

Himling:
Tak i alle rom kles med Huntonit ferdigmalte plater, av typen Classique. Disse er malt i hvitt og har en lett struktur.

Gulv:
Eikeparkett, HARO - 3 stav eik Natural i alle tørre rom. Vitra Kinetic 20x20 Grey på bad og bod. Zeus Negro 30 x 60 gulvflis i entre.

Dører:
Ytterdøren som leveres fra Jømna, er spesialdesignet og tilpasset øvrige eksteriørdetaljer på huset.
Innvendige dører leveres som hvitmalte fyllingsdører med slett speil, fra Kloppen Trevare. Karmer og utforinger leveres også hvitmalt.

Listverk:
Til alle boligrom leveres ferdigmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Kjøkken:
Kvalitetskjøkkenet leveres fra Sigdal, med den hvite fronten Bello. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

Bad:
Bad har baderomsinnredning med heldekkende servant, hvite fronter og speil med lys. Bad leveres med dusjvegger i rett utførelse og wc. Bad gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Eventuelle tilvalg avtales direkte med rørlegger.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2010 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Oppvarming:
Leilighetene leveres med stålpipe med vedovn type Curve 100. Varmekabler i entre og bad. Forøvrig leveres panelovn på alle soverom, stue og kjøkken. For nærmere beskrivelse henvises til fullstendig prosjektbeskrivelse som kan fåes ved henvendelse til boligselger.

Brannsikring:
Leilighetene leveres med brannslokningsapparat og seriekoblede røykvarslere.

Utvendig:
Boligen blir oppført med bindingsverk og etasjeskillere i tre. Utvendig kledd med liggende panel, grunnet og med et mellomstrøk fra fabrikk. Yttertak er tekket med folie. Alle vinduer har 3-lags superenergiglass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu leveres hvitmalt.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinning. Frisk forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse. Kanalene for dette bygges inn i vegger og bjelkelag så langt det lar seg gjøre, men i enkelte tilfeller må kanalene kles inn i synlige kasser.

Isolasjon:
Ytterveggene isoleres med 20cm mineralull. Tak isoleres med 30-40cm mineralull. Utvendig panel leveres som vist på illustrasjonsbilde.

Parkering:
Alle boligene har hver sin biloppstillingsplass.

Utearealer:
Det vil bli ferdigplen rundt boligene. Innkjøring og gårdsplass blir gruslagt. Utearealer er felles for alle beboerne.

Tilvalg:
Dette er prosjekterte boliger hvor det kan være mulig å gjøre enkelte endringer på oppgitt leveranse. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon.

Omkostninger / Kjøpsbetingelser / Generelle forhold

Omkostninger / Tomt :
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer i forbindelse med tinglysing. Dette utgjør 2,5% dokumentavgift beregnet av tomteverdien som beløper seg til kr. 8.750,-, gebyr for tinglysning av skjøte kr. 525,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- og sluttattest kr. 172,-. Totalt utgjør dette kr. 9.972,- (forutsatt tinglysing av ett pant).

Tomteprisen er inkludert i salgsprisen.

Sikkerhet/garanti:
Kjøpet følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser.
Garanti iht. bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3 % av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5 % og gjelder i 5 år etter overtakelsen.
Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.

Boligene bli tilknyttet offentlig vann og kloakk. Påkoblingsgebyr for vann, kloakk og strøm inngår i prisen. Kommunale avgifter er p.t. ikke fastsatt.

Kjøpsbetingelser:
Boligene selges etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til boligselger.
Kjøpesummen skal betales i sin helhet før overtakelse.
Ta kontakt med salgskontoret for ytterligere informasjon.

Eierforhold:
Selveiet tomt i Vestre Toten Kommune. Eiendommen vil bli seksjonert og utgjør sameiet Røstøen Nord som består av 3 stk tomannsboliger.

Vedtekter:
Det vil bli utarbeidet vedtekter for Røstøen Nord. Disse kan fås ved henvendelse til boligselger.

Generell informasjon:
Beskrivelsen gir en orientering om byggeprosjektet. Vi gjør oppmerksom på at utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer/justeringer som er nødvendig. Tegningene i prospektet er kun illustrasjoner; stiplede løsninger, samt hvitevarer og møbler leveres ikke. Dersom det er avvik mellom tegninger og beskrivelser i prospekt eller internettside og prosjektbeskrivelsen, er det den endelige prosjektbeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Prosjektbeskrivelse og tegninger i målestokk 1:100 kan fås ved henvendelse boligselger.
Det presiseres at alle bilder av boligen i prospektet er illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktisk leveranse.
Utearealene kan bli ferdigstilt etter overlevering av boligene.

Forbehold:
Vi tar forbehold om offentlig godkjenning, oppnådd nødvendig forhåndssalg, finansiering og vedtak om oppstart.

Fremdrift:
Nytt prosjektert område. Oppstart av Røstøen Nord, avhenger av salg. Ta kontakt med salgskontoret for mer informasjon.

Bilder fra Vestre Toten Kommune:
En stor takk til Jørn Melnes i Vestre Toten Kommune, for utlån av flotte bilder.

Prospektdato:
9.6.17

Nabolagsprofil

TILHØRIGHET
Kommune Vestre Toten
Grunnkrets Reinsvoll Sentrum

STEDER I NÆRHETEN
Reinsvoll 1 km
Bruflat 5.2 km
Bøverbru 4.6 km
Østvoll 5.5 km

SKOLER, BARNEHAGER
Reinsvoll skole (1-7 kl.) 1.7 km
Reinsvoll ungdomsskole (8-10 kl.) 1.6 km
Raufoss videregående skole 5 km
Lena-Valle vgs - avd. Valle 14.4 km
Reinsvoll barnehage (0-6 år) 2.2 km
Bøverbru barnehage (1-5 år) 4.7 km
Polaris FUS barnehage (0-6 år) 5.9 km

TRANSPORT
Oslo Gardermoen 87.5 km
Reinsvoll stasjon 1.2 km
Engelstadvegen 0.5 km

SPORT
Åklevoll fotballbane 1.5 km
Reinsvoll u.skole aktivitetsanlegg 1.7 km
Eina Trim og Trening 8 km
Toten Treningssenter Raufoss 6.2 km

VARER/TJENESTER
AMFI Raufoss 6.2 km
CC Gjøvik 16.9 km
YX Reinsvoll 0.7 km
Coop Marked Bøverbru 4.2 km
Vitusapotek Raufoss 5.5 km
Apotek 1 Raufoss 6.5 km
Raufoss Vinmonopol 6.5 km
Gjøvik Vinmonopol 16.9 km
Kiwi Reinsvoll 1.5 km
Coop Marked Bøverbru 4.2 km
Mix Lund's Kiosk 2.6 km
Bøverbru Kiosk 4.2 km
YX Reinsvoll 0.7 km
Shell/7-Eleven Raufoss 5.5 km

Copyright © Eiendomsprofil AS 2017

Røstøen Nord - Tomt 24, 2840 REINSVOLL

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik