KUN 1 IGJEN! Bygging igangsatt! Raufoss - Moderne eneboliger - Smart planløsning - Alt på ett plan - Sentralt beliggende i rolig strøk

Nærbykroken 15, 2830 RAUFOSS

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 3
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 86 - 126 m2
  • Eierform Selveier
  • Energimerking C
  • Soverom 2 - 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Gjøvik
2816
gjovik@boligpartner.no
Tlf: 478 01 700

Last ned

Nabolagsprofil Naerbykroken 15 A 2830 Raufoss

Fremdrift

Bygging igangsatt! Ta kontakt med salgskontoret for mer informasjon.

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Bredbåndstilknytning, Balansert ventilasjon, Turterreng, Sentralt

Prosjektbeskrivelse

Det gode liv på Raufoss!

Er du på jakt etter en moderne og lettstelt bolig på Raufoss?

Boligene som BoligPartner planlegger i Nærbykroken ligger fint til like i utkanten av tettstedet Raufoss, og består av 3 eneboliger i kjede - tilpasset alle aldersgrupper.

Beliggenhet

Beliggenhet

Boligene ligger på Grimås på Raufoss. Området ligger fritt og luftig og er meget barnevennlig. Barnehage og friområder ligger i tilknytning til området og barneskole ligger i gangavstand. Ski-/tur-løype passerer like inntil området.

Det er ca. 2 km til Raufoss sentrum, og 13 km til Gjøvik. Raufoss har alt du trenger; badeland, kjøpesenter, videregående skoler og fotballag for alle aldre. Når det gjelder kommunikasjon så går ringruta gjennom Raufoss, retning Lena og Gjøvik hele dagen. Det er også kort vei til jernbanestasjon med kommunikasjon til Oslo og Gjøvik.


Adkomst

Fra Strandgata, Gjøvik til Nærbykroken, Raufoss. Bil 16 min (12.8 km)
1. Start retning sør på Strandgata, kjør 96 m
2. Sving venstre og fortsett på Strandgata, kjør 227 m
3. Ta til høyre i rundkjøringa første avkjøring. Kjør inn på Lillehammervegen (4), kjør 291 m
4. Kjør rett fram i rundkjøringa første avkjøring. Fortsett på Lillehammervegen (4), kjør 332 m
5. Kjør rett fram i rundkjøringa første avkjøring. Kjør inn på Strandgata (4), kjør 1.6 km
6. Hold venstre og fortsett på 4, kjør 1.2 km
7. Ta til venstre i rundkjøringa andre avkjøring. Fortsett på 4, kjør 4.7 km
8. Hold høyre, kjør 1 km
9. Ta til venstre i rundkjøringa tredje avkjøring. Kjør inn på Storgata, kjør 931 m
10. Kjør rett fram i rundkjøringa andre avkjøring. Fortsett på Storgata, kjør 997 m
11. Sving til venstre inn på Løvåsbakken, kjør 302 m
12. Sving til høyre inn på Grimåsvegen, kjør 154 m
13. Sving til venstre inn på Framstadbakken, kjør 340 m
14. Sving til høyre inn på Vestbyvegen, kjør 271 m
15. Sving til venstre inn på Skogsrudvegen, kjør 32 m
16. Sving til høyre inn på Nærbyvegen, kjør 214 m

Innhold

BoligPartner har planlagt 3 fine eneboliger i kjede, der får alt du trenger på ett plan.
Boligene har god planløsning og passer like godt til nyetablerte, familier, og der barna har forlatt redet.
Vi byr på en romslig stue med åpen kjøkkenløsning. Her har vi satt inn ved ovn midt i rommet, som gir en god oppvarming på sene høst- og vinter kvelder.
For å tilby noe til et hvert behov, har vi laget 3 ulike løsninger. 2 av boligene har 2 soverom, mens den første boligen har hele 3 soverom.
Ellers har boligene flislagt gulv i entre, bad og en innvendig praktisk bod hvor varmtvannsbereder vil stå.
15A har egen overbygd carport, med egen sportsbod i bakkant. 15B og 15C har sportsbod i tilknytning til boligen, samt egen biloppstillingsplass. Sportsbodene er fin til både lagring av ved, sykler, hageredskaper og hva du ellers måtte ønske.

Standard

Leveransebeskrivelse

:
BoligPartner leverer boliger i tråd med vår visjon om kvalitet, design og dyktighet. Dette gjenspeiler seg i vår leveransebeskrivelse.
BoligPartner velger ut kvalitetsprodukter og materialer med lang levetid fra norske leverandører, slik at vi kan garantere at ditt hjem blir bygget med gjennomgående høy kvalitet.

Overflater / Kjøkken / Bad / Detaljer

Vegger:
Focus MDF skygge kostmalt hvit (S-0502Y) i alle tørre rom. Bad leveres med Fortissimo hvite våtromsplater. Bod har 3 bords faspanel hvit på vegger.

Himling:
Tak i alle rom kles med Huntonit ferdigmalte plater, av typen Classique. Disse er malt i hvitt og har en lett struktur.

Gulv:
Eikeparkett, HARO - 3 stav eik Natural i alle tørre rom. Kinetic Grey gulvflis på bad og bod. Zeus Negro gulvflis i entre.

Kjøkken:
Kvalitetskjøkkenet leveres fra Sigdal, med sin populære hvite front, Bello. Ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

Bad/ vask:
Innredning på baderom leveres fra Gjøvik Varme og Sanitær. Bad har baderomsinnredning med heldekkende servant, hvite fronter og speil med lys. Bad leveres med dusjvegger i buet utførelse og wc. Bad gjøres klart med opplegg til vaskemaskin.

Listverk:
Til alle boligrom leveres ferdigmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Dører:
Ytterdøren som leveres fra Jømna, er spesialdesignet og tilpasset øvrige eksteriørdetaljer på huset.
Innvendige dører leveres som hvitmalte fyllingsdører med slett speil, fra Kloppen Trevare. Karmer og utforinger leveres også hvitmalt.

Utvendig/ Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming / Parkering

Utvendig:
Boligene blir oppført med bindingsverk og etasjeskillere i tre. Utvendig kledd med liggende panel, grunnet og med et mellomstrøk fra fabrikk. Yttertak er tekket med folie. Alle vinduer har 3-lags superenergiglass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu og karm leveres hvitmalt. Utforinger levere hvitfoliert.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Antall punkter leveres iht. NEK 400 - 2010 og plassering fastsettes av elektroentreprenør.

Tv / bredbånd:
Boligene leveres forberedt for TV, bredbånd og IP-telefoni. Abonnement bestilles av kjøper.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinning. Frisk forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse. Kanalene for dette bygges inn i vegger og bjelkelag så langt det lar seg gjøre, men i enkelte tilfeller må kanalene kles inn i synlige kasser.

Oppvarming:
Boligen leveres med stålpipe med vedovn type Curve 100. Varmekabler i entre og bad. Forøvrig leveres panelovn på alle soverom, stue og kjøkken. For nærmere beskrivelse henvises til fullstendig prosjektbeskrivelse som kan fåes ved henvendelse til boligselger.

Isolasjon:
Ytterveggene isoleres med 20cm mineralull. Tak isoleres med 30-40cm mineralull. Utvendig panel leveres som vist på illustrasjonsbilde.

Brannsikring:
Boligen leveres med brannslokningsapparat og seriekoblede røykvarslere.

Utearealer:
Det vil bli lagt ferdigplen rundt boligene. Innkjøring, gårdsplass og carport blir gruslagt. Utearealer er felles for alle beboerne.

Parkering:
15A i egen carport. 15B og 15C har biloppstillingsplass.

Tilvalg:
Dette er prosjekterte boliger hvor det kan være mulig å gjøre enkelte endringer på oppgitt leveranse. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon.

Omkostninger / Kjøpsbetingelser / Generelle forhold

Eierforhold:
Selveiet tomt med gnr. 36 bnr. 536 i Vestre Toten kommune. Eiendommen vil bli seksjonert og utgjør sameiet Nærbykroken 15ABC som består av 3 stk eneboliger. Det er utarbeidet vedtekter for sameiet og kopi av disse kan fås ved henvendelse boligselger. Boligene blir tilkoplet offentlig vann og kloakk. Påkoblingsavgift for vann, avløp og strøm er inkludert i prisen.

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer i forbindelse med tinglysing. Dette utgjør 2,5% dokumentavgift beregnet av tomteverdien som beløper seg til kr. 9 167,- gebyr for tinglysning av skjøte kr. 525,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- og sluttattest kr. 172,-. Totalt utgjør dette kr. 10 389,- pr. bolig (forutsatt tinglysing av ett pantedokument).

Kjøpsbetingelser:
Boligene selges til fast pris etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til boligselger. Kjøpesummen skal betales i sin helhet før overtakelse.

Sikkerhet/Garantier:
Kjøpet følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser.
Garanti iht. bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 5% av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5% og gjelder i 5 år etter overtakelsen.
Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.

Reguleringsbestemmelser:
Prosjektering er i henhold til reguleringsplan for Nærbykroken i Vestre Toten Kommune, datert 9.11.2000, med endring vedtatt i kommunestyret 14.9.2006. Mindre endring vedtatt 11.11.2014. Kopi av disse kan oversendes på forespørsel.

Generelle forhold:
Beskrivelsen gir en orientering om byggeprosjektet. Vi gjør oppmerksom på at utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer/ justeringer som er nødvendig eller hensiktsmessige uten at standarden forringes nevneverdig. Oppgitte tegninger er kun illustrasjoner; stiplede løsninger, samt hvitevarer og møbler leveres ikke. Dersom det er avvik mellom tegninger og beskrivelser eller på internettside og leveransebeskrivelsen, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Leveransebeskrivelse og tegninger i målestokk 1:100 kan fås ved henvendelse boligselger. Utearealene kan bli ferdigstilt etter overlevering av boligene.
Det presiseres at alle bilder av boligene i prospektet er illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktisk leveranse.

Fremdrift:
Bygging igangsatt!

Bilder fra Vestre Toten Kommune:
En stor takk til Jørn Melnes i Vestre Toten Kommune, for utlån av flotte bilder.

Prospektdato:
1.9.17

Nærbykroken 15, 2830 RAUFOSS

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik