Ny pris! Knippeset - Vaset. Her kan vi bygge din hyttedrøm! Be med deg familie og venner på hytta. 3 sov + hems. Flotte ski- og fotturområder.

Knippeset - Vaset - Tomt 33, 2960 RØN

Pris

kr 3 250 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 250 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 89 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3

Gå til salgskontor

BoligPartner Gjøvik
2816
gjovik@boligpartner.no
Tlf: 478 01 700

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Barnevennlig, Parkett, Fiskemulighet

Beliggenhet

Vaset er et av de mest attraktive hytteområdene i Valdres og kan tilby spennende aktiviteter både sommer og vinter. Vaset ligger i Vestre Slidre kommune og grenser mot Hemsedal, ca. 18 km nord-vest for regionsenteret Fagernes og 200 km fra Oslo. Panoramavegen over til Hemsedal gjør tilgjengeligheten til Vaset god, også mot vest, samtidig som en kjøretur langs denne legendariske veien er en opplevelse i seg selv.

Med sin grense til Stølsvidda er Vaset det flotteste sykkelområdet i Valdres. Lite kuperte løyper i et fantastisk kulturlandskap med åpne støler, flott utsikt og en rolig atmosfære. En god strekning av Sykkelruta Mjølkevegen passerer igjennom dette idylliske høyfjellsområde. På Vaset kan man enkelt kombinere sykling, vandring, stølsbesøk, fiske og bading i et slående flott landskap.

På Stølsvidda har tre støler gått sammen om et "stølimellom" konsept. Her kan du vandre eller sykle mellom stølene og kombinere opplevelsen med stølsbesøk, med eller uten overnatting. På stølene kan du få nærkontakt med dyrene, tilbud om å delta på fjøsstellet, samt smake på skikkelig stølskost.

Jakt og fiske er populært i dette området og det aller meste av fjellområdene i Vestre Slidre er statsallmenning. For småviltjakt må det søkes på forhånd mens stangfiske er gratis for alle under 21 år. Du kan fiske etter ørret og abbor i totalt 20 vann og ti elver med et felles allmenningskort.

På grunn av Vaset sin beliggenhet er det også alltid gode skiforhold tidllig i sesongen og du finner godt preparerte langrennsløyper så langt øye kan se. Området har også et lite alpinsenter og flere andre aktivitetstilbud.


Kilde:
www.valdres.no

Beskrivelse av boligen

I denne annonsen har vi lagt ut hyttemodellen Midthø:

Takhøyden på nesten fem meter og mange, store vindusflater, skaper en lys og luftig følelse i det herlige kjøkken- og stueområdet i Midthø.
Dette er den sosiale sona i denne tradisjonelle hytta, som har en meget smart og praktisk planløsning.
Fra kjøkkenet er det også en direkte utgang til overbygget uteplass. Helt perfekt!
Midthø har et bruksareal på 78 kvadratmeter og passer godt inn på mindre tomter. Hytta rommer tre soverom, bad og en romslig inngangshall.
I tillegg har Midthø en praktisk hems med ekstra sengeplasser slik at du enkelt kan invitere med deg familie og venner på hyttetur.
Dette er en flott familiehytte med plass til alt du trenger av ski, sykler og annet utstyr.
Her får du egen sportsbod og fra inngangshallen er det dør direkte til en innvendig bod med god lagringsplass.


I totalprisen inngår komplett hytte inkludert graving- og betongarbeider og selveiertomt.

Vi kan bygge din hyttedrøm!
Hytta er blitt vårt andre hjem. Både du og din familie skal trives.
Med ekte, solid og varig håndverk bygger vi våre hytter. Hytter med ulik og unik design.
Hytter som sikrer flotte opplevelser – nå, og i fremtiden.

BoligPartner har mange flotte hyttemodeller. Om du ønsker å gjøre mye egeninnsats eller ønsker ferdig hytte, bestemmer du selv. Hver hytte kan skreddersys etter deres ønsker.
Resultatet skal bli en hytte der tiden og øyeblikkene fanges. Et sted der tiden nytes – sammen.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende hytteprat eller tomtebefaring.

Standard

Leveransebeskrivelse

Leveransebeskrivelse:
BoligPartner leverer boliger og hytter i tråd med vår visjon om kvalitet, design og dyktighet.
Dette gjenspeiler seg i vår leveransebeskrivelse. BoligPartner velger ut kvalitetsprodukter og materialer med lang levetid fra norske leverandører, slik at vi kan garantere at din hytte blir bygget med gjennomgående høy kvalitet.

Midthø er priset med følgende leveranse:

Dører:
Ytterdøren er spesialdesignet Karakter-serien hos BoligPartner. Karm har samme farge som dørblad, mens utforinger leveres i MDF hvitmalt. Utvendig bod leveres med isolert dør og karm i samme farge som hoveddør, karm med tetningslister, låskasse, sylinder og håndtak. Innerdører leveres med karm, foring, hardvedterskel, låskasse og dørvridere. Hvite dørblad med slett speil, hvitmalt karm og utforinger i MDF.

Vindu:
I våre hytter leverer vi 3-lags energispareglass med argongass og varmkantspacer. Vinduene leveres med spalteventil i toppkarm som standard. Karm, ramme og utforinger i MDF leveres hvitmalt.

Vegger / tak:
Ubehandlet faspanel 12x120 som himlingskledning i boligrom.
Innvendig kles vegger med ubehandlet slettpanel.
Hvite baderomsplater, type Fortissimo 3091 på vegger bad.
Utvendig bod kles med OSB på vegger og i himling.

Gulv:
3 stavs parkett, Haro 4000 TC Eik Family børstet, matt i alle oppholdsrom.
Gulvfliser Zeus Negro 30 x 60 i entre. Kinetic grey flis, 20 x 20 på bad. Utvendig bod leveres med støpt betongplate.

Listverk:
Til alle boligrom leveres ferdigmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Bad/ vask:
På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, kran for vaskemaskin. Dusjvegger fra Alterno Picto. Hvit baderomsinnredning.

Kjøkken:
Kvalitetskjøkken fra Sigdal. Ta kontakt med hytteselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

Trapp:
Trappen opp til hemsen leveres av Hestnæs Trappefabrikk.

Utvendig bod:
Midthø har en romslig utvendig bod med plass til ski, sykler, ved og det du måtte trenge på hytta. 200 liter varmtvannsbereder plasseres her.

Utvending / Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming / Tilvalg

Elektrisk:
Elektrisk anlegg leveres i henhold til NEK-400:2014.

Ventilasjon:
Det leveres mekanisk avtrekk fra badet. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Ildsted Curve 100 med glassplate og svartlakkert stålpipe. Vi legger varmekabler i entre og på bad. Panelovner leveres i stue, på kjøkken og på soverom.

Isolasjon:
Yttervegger i boligrom er bygget opp av 198 mm bindingsverk. På yttersiden monteres vindtette plater, samt utlekting og utvendig kledning iht. tegning. Hjørner og overganger sikres med pappremser eller tilsvarende for å oppnå ekstra vindtetting. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm mineraull og det monteres diffusjonssperre. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet.

Utvending:
Grunnet transparent utvendig kledning, dobbelfalset liggende 19 x 148.
Omramming og detaljer leveres med grunning.
Taket tekkes med pappshingel.

Tilvalg / endringer:
Dersom kjøperne ønsker annen innvendig standard, eller andre løsninger så ta kontakt med oss slik at vi kan oppgi pris på ønsket leveranse.

Tomt / Kjøpsbetingelser / Omkostninger / Generelle forhold

Tomt:
Det er i denne annonse tatt utgangspunkt i tomt nr. 33 på ca 1300 kvm, som ligger ca 921 moh.
Kjøp av tomt på Knippeset skjer direkte med grunneier Lise Lundby før arbeid på tomt igangsettes. Oppgjør av tomt skjer gjennom megler.
Tomta er selveiertomt, ferdig fradelt med eget gnr og bnr.

Kjøpsbetingelser:
Kjøp av tomt forutsetter leveranse av hytte fra BoligPartner AS. Bestill vår hyttekatalog på http://www.boligpartner.no/hytter/

Hytta selges til fast pris etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til hytteselger.
Ta kontakt med salgskontoret for ytterligere informasjon og avtale tomtevisning om ønskelig.

Prisen gjelder nøkkelferdig leveranse av hytta, og forutsetter delinnbetalinger underveis i byggeperioden.

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer i forbindelse med tinglysing. Dette utgjør 2,5% dokumentavgift beregnet av tomteverdien som beløper seg til kr. 13.750,-, gebyr for tinglysning av skjøte kr. 525,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- og sluttattest kr. 172,-. Totalt utgjør dette kr. 14.972,- pr. bolig (forutsatt tinglysing av ett pantedokument).

Omkostningene forfaller ved overtakelse av tomt. Det tas forbehold om endringer av avgifter og gebyrer.

Boring etter vann og etablering av avløpsanlegg kommer i tillegg, og har en estimert pris på ca 200 000,-

Sikkerhet/garantier:
Kjøpet følger bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser.
Garanti ihht bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3% av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5% og gjelder i 5 år etter overtakelsen.
Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.

Generelle forhold:
Beskrivelsen gir en orientering om byggeprosjektet. Vi gjør oppmerksom på at utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer/ justeringer som er nødvendig eller hensiktsmessige. Oppgitte tegninger er kun illustrasjoner; stiplede løsninger, og møbler leveres ikke. Dersom det er avvik mellom tegninger og beskrivelser eller på internettside og leveransebeskrivelsen, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Leveransebeskrivelse og tegninger i målestokk 1:100 kan fås ved henvendelse hytteselger. Utearealene kan bli ferdigstilt etter overlevering av hytta. Det presiseres at alle bilder av hytta i prospektet er illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktisk leveranse.

Takk:
Takk til Lise Lundby for utlån av flotte bilder fra Knippeset.

Forbehold:
Vi tar forbehold om offentlig godkjenning.

Fremdrift:
Ny prosjektert hytte. Oppstart avhenger av salg. Ta kontakt med vår hytteselger for mer informasjon.

Adkomst

Fra Tyinvegen/ E16. Sving høyre inn på Fosheimvegen og over Fossheim bru. Sving høyre inn på Vestsidevegen, kjør 1,5 km. Sving venstre inn på Haugrudvegen, kjør 8,5 km. Sving høyre, kjør ca 600 meter. Tomt 33 og 37 er markert på kart i bildene over.

Nærmere angivelse av tomtene kan fås ved henvendelse til hytteselger, Bent Solberg.

Knippeset - Vaset - Tomt 33, 2960 RØN

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik