KAMPANJE! Høyset Panorama - Hyttedrøm på hele 125 kvm - 4 soverom og romslig oppstuggu. Stor og solrik tomt med panoramautsikt. Eldorado av snø. Flotte turomåder.

KAMPANJE! Høyset Panorama - Hyttedrøm på hele 125 kvm - 4 soverom og romslig oppstuggu. Stor og solrik tomt med panoramautsikt. Eldorado av snø. Flotte turomåder.

Høyset Panorama, Tomt 65, 2960 RØN

Pris

kr 4 400 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 4 400 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 145 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

BoligPartner Gjøvik
2821 Gjøvik
gjovik@boligpartner.no
Tlf: 478 01 700

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

VELKOMMEN TIL HØYSET PANORAMA
Høyset Panorama tilbyr store og solrike selveiertomter som ligger vendt mot sørvest, alle med panoramautsikt over vestfjella og inn i Jotunheimen, rundt 900-1050 meter over havet. Området ligger midt mellom alpindestinasjonene Beitostølen og Hemsedal, men Vaset har også et eget flott, familievennlig alpinanlegg i området.
Her finner du blant annet en stor, allsidig butikk, koselige fjellrestauranter, høyfjellshotell, hestesenter og stor leirskole med aktivitetssenter.
Hyttefeltet ligger i svakt hellende terreng, svært åpent, men med litt bjerkeskog. Grunnforholdene er svært gode.

VINTERAKTIVITETER FOR STORE OG SMÅ
Høyset Panorama ligger midt i et eldorado av snø, med et rikelig utvalg av preparerte skiløyper på 120 km rett utenfor hyttedøra. I hele vinterhalvåret byr dem på gode snøforhold, der du kan dyrke alt fra harde treningsøkter til påskekos med familien.
Løypenettet går inntil og gjennom deres områder, som er et av landets tidligste og mest snøsikre steder, noe som gjør at man faktisk kan spenne på seg skiene ved hytta og gå rett ut i løypa.
Vaset er en vinterdestinasjon med mengder av friluftsaktiviteter for store og små. Vaset Skiheiser er et flott alpinsenter som byr på spenning for hele familien, uansett om du trives best med slalåmski eller snøbrett under beina. Med beliggenhet kun 45 minutter unna Hemsedal og Beitostølen er det også kort vei til enda større bakker.

ET MANGFOLD AV SOMMERAKTIVITETER
Sommeren kan by på begivenhetsrike opplevelser på Høyset Panorama Vaset. Sykling og turgåing er svært populært blant det lokale hyttefolket. Men også fisking, leirskole og golf er blant aktiviteter som finnes i området for store og små.
Vasetområdet er perfekt for deg som liker å sykle. Prøv det varierte terrenget, eller ta med familien på en avslappende sykkeltur i de vakre omgivelsene. Hva med et minnerikt besøk på en av områdets mange støler?
Hvis du liker å gå tur, enten bortover eller oppover, er Valdres spekket av mange gode muligheter. Nyt utsikten fra en av de mange toppene i området med utsikt langt inn i de snøkledte fjellene i Jotunheimen, med mulighet for en god rast rundt hver sving.

TI GODE GRUNNER TIL Å REALISERE DIN HYTTEDRØM I VALDRES
1. Hyttetomter med panoramautsikt
2. Høystandard tomter med alle fasiliteter
3. 120 km med preparerte skiløyper og skøytetraséer
4. Sykling, fjelltur, jakt og fiske
5. Et av Norges mest snøsikre områder
6. Bredbånd
7. Alpinanlegg
8. Variert og fantastisk natur
9. Sentral beliggenhet
10. Frisk luft

FASILITETER:
■ Helårsvei
■ Strøm, kommunalt vann og avløp til tomtegrense
■ Tilrettelagt for bredbånd
■ Tilbud om vaktmestertjeneste
■ Panoramautsikt

Kilde: Høyset Panorama
www.hoyset.no

Beskrivelse av boligen

SLETTHØ – En families hyttedrøm

Med hele fire soverom og en meget romslig oppstuggu, er Sletthø mange familiers drømmehytte. Tenk deg følelsen av å sitte der oppe i den lune stua mens du lar øynene hvile på snødekte fjelltopper i horisonten.

De store vinduene, som strekker seg fra gulv til tak, tar naturen rett inn i hytta.
Med et bruksareal på 126 kvadratmeter er du sikret stor fleksibilitet og rom til å virkelig nyte herlige fridager på hytta.
Det åpne kjøkken- og stueområdet er på hele 45 kvadratmeter. Langbordet blir et naturlig sted å samle familie og venner mens et varmt lys sprer seg mykt inn i rommet fra den stemningsfulle peisovnen i hjørnet.

En terrassedør på stua tar deg direkte ut til den overbygde uteplassen. Slik at du kan nyte dagene utendørs, uansett vær.
Sletthø har også en praktisk sportsbod og en romslig inngangshall. Ønsker du ekstra lagringsplass, kan du fint ta i bruk plassen under trappa.


BoligPartner har mange hyttemodeller, så det er mulig å velge en annen modell. Om du ønsker å gjøre mye egeninnsats eller ønsker ferdig hytte, bestemmer du selv. Hytta er ikke bygd, så prosjektet kan skreddersys etter kundens ønsker.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende hytteprat, gjennomgang av økonomisk plan eller tomtebefaring.

Standard

Leveransebeskrivelse

Leveransebeskrivelse:
BoligPartner leverer boliger og hytter i tråd med vår visjon om kvalitet, design og dyktighet.
Dette gjenspeiler seg i vår leveransebeskrivelse. BoligPartner velger ut kvalitetsprodukter og materialer med lang levetid fra norske leverandører, slik at vi kan garantere at din hytte blir bygget med gjennomgående høy kvalitet.

Sletthø på tomt 65 i Høyset Panorama, er priset med følgende leveranse:

Vegger / tak:
Ubehandlet faspanel 12x120 som himlingskledning i boligrom.
Innvendig kles vegger med ubehandlet slettpanel. Hvite baderomsplater, type Fortissimo 3091 på vegger bad.
Sportsbod kles med OSB på vegger og i himling.

Gulv:
3 stavs parkett, Haro 4000 TC Eik Family børstet, matt i alle boligrom.
Gulvfliser Zeus Negro 30 x 60 i entre.
Kinetic grey flis, 20 x 20 på bad.
Sportsbod leveres med støpt betongplate.

Dører:
Ytterdøren er spesialdesignet for Karakter-serien. Karm har samme farge som dørblad, mens utforinger leveres i MDF hvitmalt. Utvendig bod leveres med isolert dør og karm i samme farge som hoveddør, karm med tetningslister, låskasse, sylinder og håndtak. Innerdører leveres med karm, foring, hardvedterskel, låskasse og dørvridere. Hvite dørblad med 3 speil, hvitmalt karm og utforinger i MDF.
Terrassedør leveres med karm og utforing, dørblad, 3-lag energispareglass med argon og varmkantspacer og espagnolettlås. Dørblad, karm og utforinger i MDF hvitmalt.

Vindu:
I våre hytter leverer vi 3-lags energispareglass med argongass og varmkantspacer. Vinduene leveres med spalteventil i toppkarm som standard. Karm, ramme og utforinger i MDF leveres hvitmalt.

Listverk:
Til alle boligrom leveres ferdigmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Bad:
På baderom, leveres bl.a. baderomsmøbler, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, dusjvegger, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett og opplegg for vaskemaskin. Ta kontakt med hytteselger for nærmere informasjon.

Kjøkken:
Ta kontakt med hytteselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

Utvendig bod:
Sletthø har en romslig sportsbod med plass til ski, sykler, ved og det du måtte trenge på hytta. 200 liter varmtvannsbereder plasseres her.

Utvending / Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming / Tilvalg

Elektrisk:
Elektrisk anlegg leveres i henhold til NEK-400:2014 med punkter og belysning i alle rom.

Ventilasjon:
Det leveres mekanisk avtrekk fra badet. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Ildsted Curve 100 med glassplate og svartlakkert stålpipe. Vi legger varmekabler i entre og på bad. Panelovner leveres i stuer, på kjøkken og på soverom.

Isolasjon:
Yttervegger i boligrom er bygget opp av 148 mm bindingsverk + 48 mm liggende påforing. På yttersiden monteres vindtette plater, samt utlekting og utvendig kledning iht. tegning. Hjørner og overganger sikres med pappremser eller tilsvarende for å oppnå ekstra vindtetting. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 150 mm + 50 mm mineraull og det monteres inntrukket diffusjonssperre. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet.

Utvending:
Grunnet transparent utvendig kledning. Dobbelfalset liggende 19 x 148.
Omramming og detaljer leveres med grunning.
Sletthø leveres med ca 14 kvm platting.

Tilvalg / endringer:
Dersom du ønsker annen innvendig standard, eller andre løsninger så ta kontakt med oss slik at vi kan oppgi pris på ønsket leveranse.

Tomt / Kjøpsbetingelser / Omkostninger / Generelle forhold

Tomt:
Det er i denne annonse tatt utgangspunkt i tomt nr. 65 på 1454 kvm, som ligger ca 993 moh.
Tomtene er selveiertomter. Kjøp av tomt skjer direkte med Høyset Panorama Vaset AS før arbeid på tomt igangsettes. Oppgjør av tomt skjer gjennom advokat.
Eget gnr og bnr tildeles ved fradeling.

Kjøpsbetingelser:
Kjøp av tomt forutsetter leveranse av hytte fra BoligPartner AS. Bestill vår hyttekatalog på http://www.boligpartner.no/hytter/

Hytta selges til etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til hytteselger.
Ta kontakt med salgskontoret for ytterligere informasjon og avtale tomtevisning om ønskelig.

Prisen gjelder nøkkelferdig leveranse av hytta, og forutsetter delinnbetalinger underveis i byggeperioden.
Graving og støpt plate er inkludert i totalsum og faktureres direkte fra entreprenør. Ta kontakt med selger for en gjennomgang av økonomisk plan.


Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer i forbindelse med tinglysing. Dette utgjør 2,5 % dokumentavgift beregnet av tomteverdien som beløper seg til kr. 28.750,-, gebyr for tinglysning av skjøte kr. 525,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- og sluttattest kr. 172,-. Totalt utgjør dette kr. 29.972,- (forutsatt tinglysing av ett pantedokument). Omkostningene forfaller ved overtakelse av tomt. Det tas forbehold om endringer av avgifter og gebyrer.

Generelle forhold:
Beskrivelsen gir en orientering om byggeprosjektet. Vi gjør oppmerksom på at utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer/ justeringer som er nødvendig eller hensiktsmessige. Oppgitte tegninger er kun illustrasjoner; stiplede løsninger, og møbler leveres ikke. Dersom det er avvik mellom tegninger og beskrivelser eller på internettside og leveransebeskrivelsen, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Leveransebeskrivelse og tegninger i målestokk 1:100 kan fås ved henvendelse hytteselger. Utearealene kan bli ferdigstilt etter overlevering av hytta. Det presiseres at alle bilder av hytta i prospektet er illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktisk leveranse.

Sikkerhet/garantier:
Kjøpet følger bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser.
Garanti ihht bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3% av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5% og gjelder i 5 år etter overtakelsen.
Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.

Forbehold:
Vi tar forbehold om offentlig godkjenning.

Fremdrift:
Ny prosjektert hytte. Oppstart av tomt 65 avhenger av salg. Ta kontakt med vår hytteselger for mer informasjon.

Takk:
Takk til Høyset Panorama Vaset AS for utlån av flotte bilder fra Vaset.

Adkomst

Du kjører E 16 til Fagernes, tar til venstre og kjører nordvestover rundt 10 km til Ulnes. Her tar du til venstre, kjører Panoramaveien, og følger denne til Vasetsenteret.
Ved Vasetsenteret fortsetter du mot høyre og kjører videre 5 km, der oppkjøringen til feltet starter.

Nærmere angivelse kan fås ved henvendelse til hytteselger, Bent Solberg.

Høyset Panorama, Tomt 65, 2960 RØN

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik