Vaset - Høyset Panorama - Midthø "premiehytta fra Farmen" Stor og solrik tomt med panoramautsikt.

Høyset Panorama, Tomt 65, 2960 RØN

Pris

kr 3 700 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 700 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 78 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking C

Gå til salgskontor

BoligPartner Gjøvik
2816
gjovik@boligpartner.no
Tlf: 478 01 700

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

VELKOMMEN TIL HØYSET PANORAMA
Høyset Panorama tilbyr store og solrike selveiertomter som ligger vendt mot sørvest, alle med panoramautsikt over vestfjella og inn i Jotunheimen, rundt 900-1050 meter over havet. Området ligger midt mellom alpindestinasjonene Beitostølen og Hemsedal, men Vaset har også et eget flott, familievennlig alpinanlegg i området.
Her finner du blant annet en stor, allsidig butikk, koselige fjellrestauranter, høyfjellshotell, hestesenter og stor leirskole med aktivitetssenter.
Hyttefeltet ligger i svakt hellende terreng, svært åpent, men med litt bjerkeskog. Grunnforholdene er svært gode.

VINTERAKTIVITETER FOR STORE OG SMÅ
Høyset Panorama ligger midt i et eldorado av snø, med et rikelig utvalg av preparerte skiløyper på 120 km rett utenfor hyttedøra. I hele vinterhalvåret byr dem på gode snøforhold, der du kan dyrke alt fra harde treningsøkter til påskekos med familien.
Løypenettet går inntil og gjennom deres områder, som er et av landets tidligste og mest snøsikre steder, noe som gjør at man faktisk kan spenne på seg skiene ved hytta og gå rett ut i løypa.
Vaset er en vinterdestinasjon med mengder av friluftsaktiviteter for store og små. Vaset Skiheiser er et flott alpinsenter som byr på spenning for hele familien, uansett om du trives best med slalåmski eller snøbrett under beina. Med beliggenhet kun 45 minutter unna Hemsedal og Beitostølen er det også kort vei til enda større bakker.

ET MANGFOLD AV SOMMERAKTIVITETER
Sommeren kan by på begivenhetsrike opplevelser på Høyset Panorama Vaset. Sykling og turgåing er svært populært blant det lokale hyttefolket. Men også fisking, leirskole og golf er blant aktiviteter som finnes i området for store og små.
Vasetområdet er perfekt for deg som liker å sykle. Prøv det varierte terrenget, eller ta med familien på en avslappende sykkeltur i de vakre omgivelsene. Hva med et minnerikt besøk på en av områdets mange støler?
Hvis du liker å gå tur, enten bortover eller oppover, er Valdres spekket av mange gode muligheter. Nyt utsikten fra en av de mange toppene i området med utsikt langt inn i de snøkledte fjellene i Jotunheimen, med mulighet for en god rast rundt hver sving.

TI GODE GRUNNER TIL Å REALISERE DIN HYTTEDRØM I VALDRES
1. Hyttetomter med panoramautsikt
2. Høystandard tomter med alle fasiliteter
3. 120 km med preparerte skiløyper og skøytetraséer
4. Sykling, fjelltur, jakt og fiske
5. Et av Norges mest snøsikre områder
6. Bredbånd
7. Alpinanlegg
8. Variert og fantastisk natur
9. Sentral beliggenhet
10. Frisk luft

FASILITETER:
■ Helårsvei
■ Strøm, kommunalt vann og avløp til tomtegrense
■ Tilrettelagt for bredbånd
■ Tilbud om vaktmestertjeneste
■ Panoramautsikt

Kilde: Høyset Panorama
www.hoyset.no

Standard

Leveransebeskrivelse:
BoligPartner leverer boliger og hytter i tråd med vår visjon om kvalitet, design og dyktighet.
Dette gjenspeiler seg i vår leveransebeskrivelse. BoligPartner velger ut kvalitetsprodukter og materialer med lang levetid fra norske leverandører, slik at vi kan garantere at din hytte blir bygget med gjennomgående høy kvalitet.

Midthø på tomt 65 i Høyset Panorama, er priset med følgende leveranse:

Prisen
Hytten leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 1.100.000,-. Grunnarbeider, graving, grunnmur, bunnledning og inntakskabel for strøm er estimert til kr. 300.000,-. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

Innvendige vegger, tak og gulv
Som standard leveres ubehandlet furupanel på vegg og i himling. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 3-stavs eikeparkett på tørre rom. Flis i vindfang. Det leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister i hvitmalt utførelse.
Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter.

Kjøkken
Du får med et verdikort fra Norema eller Sigdal slik at du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Blandebatteri og opplegg for oppvaskmaskin er inkludert. Hvitevarer kommer i tillegg.

Bad
På baderom leveres baderomsinnredning og blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin. Vegger leveres med FIBO baderomspanel på bad og bad/vask. Fliser kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 20 x 20 cm fliser. I himling leveres ubehandlet furupanel. Ferdigbeiset furupanel kan leveres som tilvalg.

Oppvarming
Peisovn med svartlakkert stålpipe. Varmekabler på bad, bad/vask og vindfang.

Trapp / hemsstige
Trapp og hemsstige inklusiv rekkverk leveres i lakkert furu. Som tilvalg kan spiler, håndrekke og vanger leveres som fabrikkmalt hvit med trinn i lakkert eik.

Dører og vinduer
Ytterdør leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør. Innvendige leveres hvitmalte heltre dører. Karm og utforinger leveres også hvitmalt. Vinduer har 3-lags superenergiglass med argongass. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Utvendig kledning
Grunnet utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg.

Taktekking
Pappshingel type mørk skrå leveres som standard. Tretak, torvtak, eller betongtakstein kan leveres som tilvalg. Ta kontakt med selger for ytterligere detaljer.

Teknisk
Antall elektriske punkt leveres iht. NEK 400:2014. Rørleggerarbeid utføres i forhold til utstyrsliste. Det leveres ventilasjon i form av elektriske vifter fra bad, bad/vask og WC. Ventiler i øvrige rom.

Forbehold
Offentlige gebyrer og avgifter som eksempelvis dokumentavgift og tilknytningsavgift er ikke inkludert i prisen. Det samme gjelder byggestrøm i byggeperioden. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon og komplett økonomisk plan.

Generelle forhold
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Ta kontakt med selger for en gjennomgang av økonomisk plan.


Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer i forbindelse med tinglysing. Dette utgjør 2,5 % dokumentavgift beregnet av tomteverdien som beløper seg til kr. 27.500,-, gebyr for tinglysning av skjøte kr. 525,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- og sluttattest kr. 172,-. Totalt utgjør dette kr. 28.722,- (forutsatt tinglysing av ett pantedokument). Omkostningene forfaller ved overtakelse av tomt. Det tas forbehold om endringer av avgifter og gebyrer.

Generelle forhold:
Beskrivelsen gir en orientering om byggeprosjektet. Vi gjør oppmerksom på at utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer/ justeringer som er nødvendig eller hensiktsmessige. Oppgitte tegninger er kun illustrasjoner; stiplede løsninger, og møbler leveres ikke. Dersom det er avvik mellom tegninger og beskrivelser eller på internettside og leveransebeskrivelsen, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Leveransebeskrivelse og tegninger i målestokk 1:100 kan fås ved henvendelse hytteselger. Utearealene kan bli ferdigstilt etter overlevering av hytta. Det presiseres at alle bilder av hytta i prospektet er illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktisk leveranse.

Sikkerhet/garantier:
Kjøpet følger bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser.
Garanti ihht bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3% av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5% og gjelder i 5 år etter overtakelsen.
Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.

Forbehold:
Vi tar forbehold om offentlig godkjenning.

Fremdrift:
Ny prosjektert hytte. Oppstart av tomt 65 avhenger av salg. Ta kontakt med vår hytteselger for mer informasjon.

Takk:
Takk til Høyset Panorama Vaset AS for utlån av flotte bilder fra Vaset.

Innhold

Vf, bod, bad, kjøkken/spisestue, stue, 3 soverom og utvendig sportsbod

Adkomst

Du kjører E 16 til Fagernes, tar til venstre og kjører nordvestover rundt 10 km til Ulnes. Her tar du til venstre, kjører Panoramaveien, og følger denne til Vasetsenteret.
Ved Vasetsenteret fortsetter du mot høyre og kjører videre 5 km, der oppkjøringen til feltet starter.

Nærmere angivelse kan fås ved henvendelse til hytteselger, Morten E. Stene.

Regulering

Se vedlegg

Beskrivelse (type bolig)

Midthø er premiehytta i Farmen 2018. Denne populære hyttemodellen har et bruksareal på 78 kvadratmeter og passer godt inn på mindre tomter.

Dette er den flotte hytta som i 2018 deltakere i Farmen på TV2 kjemper om å vinne.

Hytta rommer tre soverom, bad og en romslig inngangshall. I tillegg har Midthø en praktisk hems med ekstra sengeplasser slik at du enkelt kan invitere med deg familie og venner på hyttetur. Gulvarealet til hemsen er på 10,3 kvadratmeter.

Takhøyden på nesten fem meter og mange, store vindusflater, skaper en lys og luftig følelse i det herlige kjøkken- og stueområdet i Midthø. Dette er den sosiale sona i denne tradisjonelle hytta, som har en meget smart og praktisk planløsning. Fra kjøkkenet er det også en direkte utgang til overbygget uteplass. Helt perfekt!

Dette er en flott familiehytte med plass til alt du trenger av ski, sykler og annet utstyr. Her får du egen sportsbod og fra inngangshallen er det dør direkte til en innvendig bod med god lagringsplass.

Oppvarming

Vedovn i stue ellers elektrisk

Ferdigattest

Blir utstedt ved overtagelse

Hvitevarer/tilbehør

Ikke inkludert i prisen

Overtakelse

Etter nærmere avtale

Høyset Panorama, Tomt 65, 2960 RØN

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik