Praktisk familiehytte på solrik, flat tomt på Gålå! Nøkkelferdig, langrennski in/out, rett ved alpinanlegget.

Gudshaugen, tomt 22, 2646 GÅLÅ

Pris

kr 3 440 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 440 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 91 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillehammer
2615 Lillehammer
lillehammer@boligpartner.no
Tlf: 478 06 700

Fasiliteter

Balkong/Terrasse, Garasje/P-plass, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Alpinanlegg, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Tomteområdet Gudshaugen ligger fint til mellom Gålå hotell og Wadahl høyfjellshotell ved Gålåvannet. Solrikt og med flott utsikt mot Valsfjell, Feforkampen og over Gålåvannet. Det er skiløyper rett ved hytteveggen, og kort avstand til alpinanlegget på Valsfjell.

Gålå er området for deg som ønsker et bredt friluftsliv i uberørt fjellnatur hele året. Gålå 's skiløyper er et av landets beste. Her finner du ca 630 km velpreparerte skiløyper og 5 km lysløype. Du kan velge mellom løyper i skogsterreng, over tjern og myrer, blant spredd fjellbjørk og på snaufjellet. Korte, lange, lette og tyngre runder etter eget ønske. Løypenettet er knyttet sammen med Kvitfjell, Skei og Espedalen. Gålå Alpinanlegg kan tilby løyper med ulike vanskelighetsgrader, 15 nedfarter, fordelt på flere dalsider; Telemark, freestyle, snowboard, snø rafting m.m.
På Gålå finner man Gålå Handel med dagligvare og sportsutstyr, samt to hoteller.

Sommeren gir muligheter for flotte fotturer innover fjellene. Her finnes fjellvann med gode fiskemuligheter. Gålåvatnet innbyr til bading og båtliv. Området gir gode muligheter for fjellsykling, ridning mm. Gålå har også flere aktive setrer.
Gode bade- og fiskemuligheter i Gålåvannet, hvor også Peer Gynt spelet settes opp i august hvert år.

Beskrivelse av boligen

Midthø har et bruksareal på 78 kvadratmeter og passer godt inn på mindre tomter. Hytta rommer tre soverom, bad og en romslig inngangshall. I tillegg har Midthø en praktisk hems med ekstra sengeplasser slik at du enkelt kan invitere med deg familie og venner på hyttetur.
Takhøyden på nesten fem meter og mange, store vindusflater, skaper en lys og luftig følelse i det herlige kjøkken- og stueområdet i Midthø. Dette er den sosiale sona i denne tradisjonelle hytta, som har en meget smart og praktisk planløsning. Fra kjøkkenet er det også en direkte utgang til overbygget uteplass. Helt perfekt!

Dette er en flott familiehytte med plass til alt du trenger av ski, sykler og annet utstyr. Her får du egen sportsbod og fra inngangshallen er det dør direkte til en innvendig bod med god lagringsplass.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 78,4
Gulvareal hems: 10,3
Tilleggsareal utvendig: 12,3
Bruksareal bolig: 78,4
Totalt bruksareal: 90,7
Bebygd areal (BYA): 104,0

Innhold

Overflater

Innvendige vegger, tak og gulv:
Som standard leveres ubehandlet furupanel på vegg og i himling. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 3-stavs eikeparkett på tørre rom. Flis i vindfang. Det leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister i hvitmalt utførelse.
Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter.


Dører og vinduer:
Ytterdør leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør. Innvendige leveres hvitmalte heltre dører. Karm og utforinger leveres også hvitmalt. Vinduer har 3-lags superenergiglass med argongass. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Trapper:
Trapp og hemsstige inklusiv rekkverk leveres i lakkert furu. Som tilvalg kan spiler, håndrekke og vanger leveres som fabrikkmalt hvit med trinn i lakkert eik.

Utvendig kledning:
Grunnet utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg.

Taktekking:
Betongtakstein på tak. Tretak, torvtak, eller pappshingel kan leveres som tilvalg. Ta kontakt med selger for ytterligere detaljer.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Sigdal kjøkken. Blandebatteri og opplegg for oppvaskmaskin er inkludert. Hvitevarer kommer i tillegg.

Bad:
På baderom leveres baderomsinnredning og blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin. Vegger leveres med Trespo baderomspanel på bad og bad/vask. Fliser kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 20 x 20 cm fliser. I himling leveres ubehandlet furupanel. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Teknisk:
Antall elektriske punkt leveres iht. NEK 400:2014. Rørleggerarbeid utføres i forhold til utstyrsliste. Det leveres ventilasjon i form av elektriske vifter fra bad, bad/vask og WC. Ventiler i øvrige rom.

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifter på bad, WC og vaskerom. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Ildsted Curve 100 med glass. Svartlakkert stålpipe. Varmekabler på bad/vask og vindfang.

Forbehold:
Offentlige gebyrer og avgifter som eksempelvis dokumentavgift og tilknytningsavgift er ikke inkludert i prisen. Det samme gjelder byggestrøm og renovasjon i byggeperioden. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon og komplett økonomisk plan.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Byggeklar tomt

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Kortfattet leveransebeskrivelse

Hytten leveres innflytningsklar, og prisen inkluderer selveiertomt, grunnarbeid, betongleveranse, rørlegger- og elektrikerleveranse samt overflater og utstyr iht. leveransebeskrivelser/romskjema. Vi tar oss av hele søknadsprosessen og hjelper til med å få plassert hytten optimalt på tomten. Prisen i annonsen inkluderer en tomtekostnad på kr 750.000-. Grunnarbeider, graving, grunnmur, bunnledning og inntakskabel for strøm er estimert til kr. 410.000-. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter og komplett økonomisk plan.

Gudshaugen, tomt 22, 2646 GÅLÅ

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer