VISNING! Nyoppført hytte ved Spåtind! Flott utsikt og lang solgang. Skiløyper og alpinbakke rett ved hytta.

Spåtind Hyttegrend - Panoramavegen 25, 2880 NORD-TORPA

Pris

kr 2 990 000,-

Neste visning

30.03.2019 kl.12:00-14:00

  • Pris kr 2 990 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 91 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking None

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillehammer
2615 Lillehammer
lillehammer@boligpartner.no
Tlf: 478 06 700

Last ned

Hytteprofil Spatind

Eksterne lenker

Se prospekt

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Fiskemulighet, Offentlig vann/kloakk, Parkett, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt, Bredbåndstilknytning, Alpinanlegg, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Bare 2,5 time fra Oslo ligger Spåtind, et vakkert fjellområde, med fantastisk utsikt over Synnfjorden og Synnfjellet.
Milevis med langrennsløyper, turstier i skog og fjell, og flere fiskevann. Hytta ligger i umiddelbar nærhet til Spåtind Sport Hotel, i Spåtind hyttegrend. Her kan du ta slalåmskiene på nakken og gå rett over veien til skiheisene, eller du kan ta på deg langrennsskiene og gå rett ut i 300 km med oppkjørte skiløyper, som starter utenfor hytteveggen din.

Eiendommen er stor og luftig, og har fin sydvestvendt beliggenhet i hellende terreng, som gir god solgang og panorama utsikt over Synnfjorden og Synnfjellet.

Spåtind Sport Hotel, er et høyfjellshotell med restaurant, pub med alle rettigheter og selskaps- og møtelokaler, catering, ulik underholdning, slalåmbakker med egen halfpipe og mere til. Se mer på www.spatind.no.

Som hytteeier i Spåtind hyttegrend kan du for bare 500 kr pr. mnd bli en «Spåtinder». Dette gir deg muligheter for TV/internett til hytta fra hotellet, samt bruk av prepperom, treningsrom, badeanlegg, møtelokaler m.m. på hotellet.

Spåtind er et attraktivt område i Synnfjellet, og ligger på 860 m.o.h. i Synnseterområdet. Her det kort avstand til Langsua Nasjonalpark med sine vakre fjell- og naturopplevelser.

I Synnfjellet er det over 300 km med høystandard skiløyper, og kan friste med et av Norges mest snøsikre og snørike områder. Se mer på http://skisporet.no/oppland/synnfjellspatind

Spåtind (1414 moh) er det høyeste punktet i fjellområdet Synnfjell. Området er en helårsopplevelse, og fra Spåtind har du vidsyn til storslått utsyn; I øst ser en til Rondane, nordover fra Glittertind opp mot Hurrungane, vestover mot Hallingskarvet og til Norefjell i sør. Turen opp til Spåtind tar ca. 2 timer, alt etter hvor du starter.

Synnfjellet er kalt forgården til Jotunheimen, og byr på ekte norsk hytteliv. Her er det flotte turmuligheter på beina, sykkelen, i kajakk og kano om sommeren, og på vinterstid ligger alpin- og skiløypene rett utenfor døra.

Synnfjellet ligger mellom Valdres og Lillehammer, bare 2,5 timers kjøretur fra Oslo, og 1 drøy time fra Lillehammer og Gjøvik. Nærmeste tettsted er Landsbyen Dokka.

Beskrivelse av boligen

Kontakt oss gjerne for å avtale visning av denne flotte hytta.

Nå kan du forlate asfalten i byen, sette deg i bilen, og kort tid etterpå spenne på deg skiene og nyte vakre Synnfjellet..
Alt du drømmer om - kun en drøy 1 time fra Lillehammer og Gjøvik, eller 2,5 time fra Oslo.

BoligPartner Lillehammer er stolt av å kunne presentere "Bukkespranget" – en innflyttingsklar og flott hytte med solrik tomt og vakker utsikt.

Bukkespranget er en romslig familiehytte, bygget for maksimal utnyttelse av lys- og solforhold.
Hytta rommer entré med garderobeplass, tre soverom, bad, innvendig bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning i tillegg til separat tv-stue.
Hytta har også hems, et perfekt sove- og lekested for de unge hyttegjestene.
I Bukkespranget får du en romslig hytte med en planløsning skreddersydd for storinnrykk av store og små.

Standard

Leveransebeskrivelse

Leveransebeskrivelse:
BoligPartner leverer boliger og hytter i tråd med vår visjon om kvalitet, design og dyktighet.
Dette gjenspeiler seg i vår leveransebeskrivelse. BoligPartner velger ut kvalitetsprodukter og materialer med lang levetid fra norske leverandører, slik at vi kan garantere at din hytte blir bygget med gjennomgående høy kvalitet.

Hytta leveres iht Tek 10 på byggetidspunkt.

Himling:
Alle himlinger har hvitpigmentert faspanel i furu, 12x120. Bod har OSB i himling.

Vegger:
Innvendig har alle tørre rom stående furupanel 14x145 skygge skrå, beiset med ett strøk i Jotun "Drivved".
Vegger på bad er flislagt med 20 x 40 cm store fliser, i "Plain White matt". Bod har OSB på vegger.

Gulv:
HARO 3-stavs Eik Family, brushed parkett på stue, kjøkken, hems og soverom. Gulvfliser med varmekabler i entré, Zeus Negro. Gulvfliser med varmekabler på bad, Kinetic grey 20 x 20. Gulvfliser på vask/ bod. Bod har pusset betongplate.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredningen er levert av Sigdal, med "Scala" fronter i en lekker grå farge. Hvitevarer medfølger også.

Bad:
Hvit, delikat baderoms innredning fra Viking Bad. Dusjvegger i rett utførelse og wc. Ellers komplett rørleggerleveranse med blant annet opplegg for vaskemaskin og 200 liter varmtvannsbereder.

Trapp:
Hestnes Trappefabrikk har levert en solid trapp opp til hemsen.

Vinduer:
Hytta har 2-lags superenergiglass med argongass. Karm, ramme og utforinger i MDF leveres hvitmalt.

Dører:
Ytterdøren er spesialdesignet av Jømna. Karm har samme farge som dørblad, hvit. Terassedøren har 2-lags superenergiglass med argongass og espagnolettlås. Dørblad, karm og utforinger er i hvitmalt MDF. Innvendige dører er levert av Kloppen Trevare, i heltre, hvit utførelse.

Listverk:
Alle oppholdsrom har ferdigmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Elektrisk:
Elektrisk anlegg er i henhold til NEK-400 med punkter i alle rom.

Oppvarming:
I stuen har vi montert en Curve 100 peisovn, med svartlakkert stålpipe. Vi har lagt varmekabler i entre og på badet. Panelovner er montert i stue, på kjøkken og på alle 3 soverom.

Ventilasjon:
Hytta har mekanisk avtrekk fra bad. Det er montert klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold.

Isolasjon:
Yttervegger i boligrom er bygget opp av 148 mm bindingsverk + 48 mm liggende påforing. På yttersiden er det montert vindtette plater, samt utlekting og utvendig kledning iht. tegning. Hjørner og overganger sikres med pappremser eller tilsvarende for å oppnå ekstra vindtetting. Mellomrommet mellom stolpene er fylt med 150 + 50 mm mineralull og det er montert inntrukket diffusjonssperre. Innvendig er veggene kledd med stående panel. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet.

Utvendig:
Utvendig panel på hytta er grunnet og beiset med mellomstrøk i fargen Jotun 9061 Jernvitrol.
Omramming og detaljer er grunnet, med mellomstrøk i hvit.
Taket er tekket med torvtaksmembran og torv.
Det er bygd platting i impregnert trevirke ved inngangsparti og utenfor balkongdør.
Utelamper ved inngangsparti og balkongdør.
Frostfri utekran.
Tretakrenner og kjetting nedløp.

Omkostninger/ Kjøpsbetingelser/ Generelle forhold

Diverse:
Festekontrakt: Grunneier Statsskog
Årlig festeavgift er p.t. kr 5470,- pr. mål (for 2017). Årlig indeksregulering. Avgift for 2018 er betalt.
Det ligger klart opplegg for bredbånd på området. Hytteeier dekker selv tilkobling og avgifter på dette.

Omkostninger:
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer i forbindelse med tinglysing. Dette utgjør 2,5% dokumentavgift beregnet av tomteverdien som beløper seg til kr. 20.000,-, gebyr for tinglysning av skjøte kr. 525,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- og sluttattest kr. 172,-.
Totalt utgjør dette kr. 21 722,- (forutsatt tinglysing av ett pantedokument). Omkostningene forfaller ved overskjøting av tomt. Overdragelsesgebyr fra statsskog ca. 5000 kr.

All infrastruktur er opparbeidet med helårsvei, vann/kloakk og strøm. Klargjort for fiber fra Eidsiva.

Kjøpsbetingelser:
Hytta selges til fast pris etter «først til mølla»-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Avhendingslovens bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til hytteselger. Kjøpesummen skal betales i sin helhet før overtakelse.

Generelle forhold:
Beskrivelsen i annonsen gir en orientering om byggeprosjektet. Dersom det er avvik mellom tegninger og beskrivelser på internettside og leveransebeskrivelsen, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Leveransebeskrivelse og tegninger i målestokk 1:100 kan fås ved henvendelse hytteselger.

Ferdigstillelse:
Det foreligger ferdigattest datert 22.2.17. Hytta er innflyttingsklar.

Eiendommens betegnelse:
Prosjektering er i henhold til reguleringsplan for Spåtind – Synnseterområdet i Nordre Land kommune., datert 04.12.2007. Kopi av denne kan oversendes på forespørsel.

Spåtind Sport Hotells fordelsprogram:
Fordelsprogrammet gir hver hytteeier og dennes familie følgende fordeler. Familie er definert som eiers ektefelle/samboer, barn, svigerbarn og barnebarn.
Gratis tilgang på hotellets svømmebasseng, prepperom, treningsrom, lekerom med bordtennis og biljard, kinorom – forutsatt at det er ledig kapasitet.
25 % rabatt på sesongkort og dagskort i alpinbakken.
25 % rabatt på skiutleie.
Gratis leie av tennisbane, 20 % rabatt på tennisutstyr.
Tilgang til lagring av kano/kajakk ved naustet.
25 % rabatt på leie av konferanserom/møterom.
20 % rabatt på kjøp av middag I hotellets restaurant.
20 % rabatt på kjøp av catering levert på hytta.
Mulighet for å bestille innkjøp av dagligvarer – vi fyller opp kjøleskapet ditt til du kommer på hytta.
Prisen for å delta i fordelsprogrammet er i 2016 kr. 500,- pr måned. Prisen justeres årlig etter endringen i KPI. Medlemskap er bindende for et år, men kan sies opp fra begge parter innen 30.09 for påfølgende år. Fordelsprogrammet faktureres to ganger pr. år. på forhånd.

Bilder:
Takk til Spåtind Sport Hotell for utlån av flotte bilder. Fotograf på Spåtind: Jan Tore Øverstad og Iren Øibakken


Adkomst

Fra Dokka: Kjør Rv. 250 mot Lillehammer. Fra E6: ta av mot rv 250 ved Vingrom. Sving inn Nord-Torpavegen til venstre etter ca 16,5 km (skiltet mot bl.a. Synnfjell) Følg denne vegen ca 6,5 km og ta til høyre inn på Synnfjellvegen (ved Joker butikken Fagerlund). Følg Synnfjellvegen ca 18,5 km til du kommer opp til Spåtind Sport Hotel. Ta av til venstre ved skiltet «Spåtind Hyttegrend» etter hotellet, og følg denne veien.

Tomten er merket med BoligPartner skilt. Nærmere angivelse av tomten kan fås ved henvendelse til hytteselger.

Avstander: Oslo S 182 km, Gardemoen 165 km, Lillehammer 62 km, Gjøvik 70 km, Dokka 45 km.

Spåtind Hyttegrend - Panoramavegen 25, 2880 NORD-TORPA

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer