Familiehytte på stor solrik tomt i vakre Skåbu. Flott beliggende i fjellområdet mellom Jotunheimen og Gudbrandsdalen.

Øybekklia - tomt 1, 2643 SKÅBU

Pris

kr 3 690 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 3 690 000,-
  • Boligtype Hytte
  • Bruksareal (BRA): 91 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 3
  • Energimerking None

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillehammer
2615 Lillehammer
lillehammer@boligpartner.no
Tlf: 478 06 700

Fasiliteter

Fiskemulighet, Turterreng, Utsikt, Bilvei frem, Innlagt strøm, Innlagt vann

Beliggenhet

Øybekklia ligger 4 km sør for Skåbu sentrum.
Høystandardtomtene har helårsvei og er tilknyttet strømnett, vann og avløp. Hytteområdet ligger vestvendt på 900-950 m.o.h med gode solforhold hele dagen.
I Øybekklia møter du urørt natur, et yrende dyreliv, og perfekte turområder sommer som vinter.
Reisetid:
Fra Lillehammer ca 1t 20 min
fra Hamar, ca 2 timer
fra Oslo, ca 3 timer
fra Trondheim, ca 4,5 timer

Beskrivelse av boligen

I Øybekklia kan du sikre deg flotte, store selveiertomter.
Denne annonsen gjelder tomt 1.
Tomtene ligger på rundt 950 m.o.h, i vakre og rolige Skåbu, Nord-Europas høystliggende bebodde bygd. Her er det snøsikkert, og en fantastisk solgang og panoramautsikt til fjellområdene rundt. Midt i mellom Jotunheimen og Rondane. Preparerte skiløyper, tur og sykkelstier ligger inn i feltet i tilknytning til bla. Dalseter, Ruten og Fefor Høyfjellshotel. Øybekklia er ett etablert hyttefelt. Området ligger i ett lett turterreng med gode jakt og fiskemuligheter. For flotte bilder fra området se dronefilm fra området (klikk inn på link i denne annonsen) eller se hjemmesiden til tomteselskapet; www.totomt.no

Midthø har et bruksareal på 78 kvadratmeter og passer godt inn på mindre tomter. Hytta rommer tre soverom, bad og en romslig inngangshall. I tillegg har Midthø en praktisk hems med ekstra sengeplasser slik at du enkelt kan invitere med deg familie og venner på hyttetur.
Takhøyden på nesten fem meter og mange, store vindusflater, skaper en lys og luftig følelse i det herlige kjøkken- og stueområdet i Midthø. Dette er den sosiale sona i denne tradisjonelle hytta, som har en meget smart og praktisk planløsning. Fra kjøkkenet er det også en direkte utgang til overbygget uteplass. Helt perfekt!

Dette er en flott familiehytte med plass til alt du trenger av ski, sykler og annet utstyr. Her får du egen sportsbod og fra inngangshallen er det dør direkte til en innvendig bod med god lagringsplass.

Arealer (kvm):
Hovedplan: 78,4
Gulvareal hems: 10,3
Tilleggsareal utvendig: 12,3
Bruksareal bolig: 78,4
Totalt bruksareal: 90,7
Bebygd areal (BYA): 104,0

Standard

Overflater

Innvendige vegger, tak og gulv:
Som standard leveres ubehandlet furupanel på vegg og i himling. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 3-stavs eikeparkett på tørre rom. Flis i vindfang. Det leveres tak-, gulv-, dør- og vinduslister i hvitmalt utførelse. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon om tilvalgsmuligheter.


Dører og vinduer:
Ytterdør leveres ferdig behandlet, med låskasse, sylinder og håndtak. Ved levering av bod, leveres isolert dør og karm med samme farge som hoveddør. Innvendige leveres hvitmalte heltre dører. Karm og utforinger leveres også hvitmalt. Vinduer har 3-lags superenergiglass med argongass. Vindu, karm og utforinger leveres hvitmalt.

Trapper:
Det leveres sambatrapp

Utvendig kledning:
Grunnet utvendig kledning iht. tegning 1:100. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Kledning er mulig å få levert med mellomstrøk som tilvalg.

Taktekking:
Pappshingel type mørk skrå leveres som standard. Tretak, torvtak, eller betongtakstein kan leveres som tilvalg. Ta kontakt med selger for ytterligere detaljer.

Kjøkken / Bad / Vaskerom

Kjøkken:
Du får med et verdikort fra Sigdal slik at du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. Blandebatteri og opplegg for oppvaskmaskin er inkludert. Hvitevarer kommer i tillegg.

Bad:
På baderom leveres baderomsinnredning og blandebatteri, veggbatteri med termostat og dusjutstyr, gulvmontert toalett, varmtvannsbereder og kran for vaskemaskin. Vegger leveres med Trespo baderomspanel på bad og bad/vask. Fliser kan leveres som tilvalg. På gulv leveres 20 x 20 cm fliser. I himling leveres ubehandlet furupanel. Ferdigbehandlet furupanel kan leveres som tilvalg.

Elektrisk / Ventilasjon / Oppvarming

Teknisk:
Antall elektriske punkt leveres iht. NEK 400:2014. Rørleggerarbeid utføres i forhold til utstyrsliste. Det leveres ventilasjon i form av elektriske vifter fra bad, bad/vask og WC. Ventiler i øvrige rom.

Ventilasjon:
Det leveres avtrekksvifter på bad, WC og vaskerom. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Oppvarming:
Ildsted Curve S 100 med glass. Svartlakkert stålpipe. Varmekabler på bad/vask og vindfang.

Forbehold:
Offentlige gebyrer og avgifter som eksempelvis dokumentavgift og tilknytningsavgift er ikke inkludert i prisen. Det samme gjelder byggestrøm og renovasjon i byggeperioden. Ta kontakt med selger for ytterligere informasjon og komplett økonomisk plan.

Generelle forhold:
Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Adkomst

Fra Lillehammer kjører du Fv 255 gjennom Gausdal og Espedalen mot Skåbu, fram til du tar av til høyre opp mot Skåbubaklia. Til slutt svinger du videre opp Øybekklivegen til høyre. Kjøreturen fra Oslo til Skåbu tar ca. 3-3,5 timer.

Alternativt kjører du Fv 255 fra Vinstra til Skåbu og videre mot Gausdal. Det er vinterbrøyta vei helt fram til tomtene.

I sommerhalvåret kan du også komme til Skåbu via Valdresflya og vakre Jotunheimvegen. I samme tidsrom er det direktevei til Skåbu fra Sjoa - Flekkmoveien, som også gir lett adgang til Glittertind. Om sommeren kan du dessuten kjøre Peer Gynt-veien fra Gålå eller Skei.

Beskrivelse (type bolig)


Øybekklia - tomt 1, 2643 SKÅBU

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer