Leira - Leilighet med alt på ett plan. Utsikt og gode solforhold

Månovegen 164 - Tomt 4, 2920 LEIRA I VALDRES

Pris fra

kr 2 390 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Enheter i prosjektet 2
  • Boligtype Prosjekt
  • Bruksareal (BRA) 82 m2
  • Eierform Selveier
  • Energimerking C
  • Soverom 2

Gå til salgskontor

BoligPartner Gjøvik
2816
gjovik@boligpartner.no
Tlf: 478 01 700

Last ned

Nabolagsprofil Sore Mano Manovegen 164 2017

Ferdigstillelse

Ta kontakt med salgskontoret for mer informasjon.

Fremdrift

Planlagt oppstart høsten 2017! Ta kontakt med salgskontoret for mer informasjon.

Fasiliteter

Garasje/P-plass, Peis/Ildsted, Aircondition/ventilasjon, Turterreng, Utsikt

Prosjektbeskrivelse

Er du på jakt etter en ny, moderne og lettstelt bolig på Leira, hvor du bare kan flytte rett inn?

I Månovegen på Leira har BoligPartner planlagt tomannsboligen Lera, med alt du trenger på ett plan.

Leilighetene inneholder i utgangspunktet to soverom, men her er det enkelt å tilpasse med et ekstra soverom. Dette er en vertikaldelt tomannsbolig på en etasje. Leilighetene er på 82 kvadratmeter.

Beliggenhet

Velkommen til Søre Måno på Leira!

Søre Måno har en flott beliggenhet på toppen av Månovegen, kun 4 minutter fra Leira sentrum. Tomten er sydvestvendt og høytliggende, og gir deg gode solforhold og utsikt over Strandefjorden.

Fra Leira 2 km (4 minutter). Fra E16/ Oslovegen i Leira sentrum. Ta til høyre i rundkjøringen. Start på Kongsvegen, ta til venstre inn på Månovegen. Fortsett på Månovegen.
Søre Måno ligger på høyre side av veien 2 km fra sentrum, rett nedenfor Månovegen 164.
Se også vedlagte kart i bildekarusellen over.

Leira er et tettsted i Nord-Aurdal kommune i Oppland. Tettstedet har 861 innbyggere per 1. januar 2014, og ligger ca. fire kilometer sørøst for kommunesenteret Fagernes. Leira er et knutepunkt for gjennomgangstrafikk på Europavei 16 samt veier mot Fagernes lufthavn, Leirin og fylkesvei 51 mot Gol.

Etter at Europavei 16 ble lagt utenom sentrum, er det meste av butikker og aktivitet flyttet fra hovedgata Kongsvegen til Valdres Storsenter på motsatt side av Europaveien. På Leira finner man også Valdres folkehøgskule og Valdres vidaregåande skule. Leira stasjon står igjen etter at Valdresbanen ble nedlagt – her er det i dag et restaureringsverksted for eldre ovner. I tillegg har Leira campingplasser, pensjonater, spisesteder og flere servicebedrifter i tillegg til tre matbutikker.

Fra tangen i Strandefjorden går det i dag gangbro over til boligområdet Førsøddin.

Kilde: Wikipedia

Generelle forhold


Nabolagsprofil

TILHØRIGHET
Kommune Nord-Aurdal
Grunnkrets Leira Sør-måno
Kirkesogn Tingnes

STEDER I NÆRHETEN
Leira 1.9 km
Gardlibygdi 4 km
Fagernes 5.6 km
Ranheimsbygdi 6.4 km

SKOLER, BARNEHAGER
Nord-Aurdal barneskole (1-7 kl.) 5.6 km
Skrautvål montessoriskule (1-4 kl.) 12.1 km
Nord-Aurdal ungdomsskole (8-10 kl.) 5.9 km
Valdres vidaregåande skule 1 km
Gol vidaregåande skule 47.7 km
Leira barnehage (1-5 år) 2 km
Skrautvål barnehage (1-5 år) 5.8 km
Ranheim barnehage (1-5 år) 5.5 km

TRANSPORT
Valdres videregående skole 1 km

SPORT
Leira gras 2.6 km
Fagernes stadion 5.8 km
Valdres Treningssenter 5.5 km

VARER/TJENESTER
AMFI Valdres 2.2 km
Fagernes Kjøpesenter 6 km
Spar Leira 2.2 km
Coop Extra Fagernes 5.8 km
Apotek 1 Leira 2.4 km
Vitusapotek Fagernes 6 km
Fagernes Vinmonopol 5.8 km
Bagn Vinmonopol 25 km
Spar Leira 2.2 km
Kiwi Leira 2.7 km
Narvesen Leira i Valdres 2.3 km
Mix Gotteriet 5.5 km
YX Leira 2.1 km
Shell Fagernes 5.2 km

Copyright © Eiendomsprofil AS 2017

Beskrivelse

Leveransebeskrivelse

Leveransebeskrivelse:
BoligPartner leverer boliger i tråd med vår visjon om kvalitet, design og dyktighet. Dette gjenspeiler seg i vår leveransebeskrivelse.
BoligPartner velger ut kvalitetsprodukter og materialer med lang levetid fra norske leverandører, slik at vi kan garantere at ditt hjem blir bygget med gjennomgående høy kvalitet.

Tomannsboligen Lera i Månovegen på Leira, er priset med følgende leveranse. Tilvalgsliste kan fåes om ønskelig, ta kontakt med selger.

Vegger:
MDF-veggpanel hvit (S-0502Y) i alle tørre rom. Bad leveres med Fortissimo hvite våtromsplater type 3091.

Himling:
Tak i alle rom kles med Huntonit ferdigmalte plater, av typen Classique. Disse er malt i hvitt og har en lett struktur.

Gulv:
Eikeparkett, HARO - 3 stav eik Natural i alle tørre rom. Vitra Kinetic 20x20 Grey på bad og bod. Zeus Negro 30 x 60 gulvflis i entre.

Dører:
Ytterdøren som leveres fra Jømna, er spesialdesignet og tilpasset øvrige eksteriørdetaljer på huset.
Innvendige dører leveres som hvitmalte fyllingsdører med slett speil, fra Kloppen Trevare. Karmer og utforinger leveres også hvitmalt.

Listverk:
Til alle boligrom leveres ferdigmalte hvite lister rundt dører, vinduer og langs tak og gulv. Sparkling og maling av spikerhull i lister må påregnes.

Kjøkken:
Kvalitetskjøkkenet leveres fra Sigdal, med den hvite fronten Bello. Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

Bad:
Bad har baderomsinnredning med heldekkende servant, hvite fronter og speil med lys. Bad leveres med dusjvegger i rett utførelse og wc. Bad gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Eventuelle tilvalg avtales direkte med rørlegger.

Elektrisk:
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2010 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

Oppvarming:
Leilighetene leveres med stålpipe med vedovn type Curve 100. Varmekabler i entre og bad. Forøvrig leveres panelovn på alle soverom, stue og kjøkken. For nærmere beskrivelse henvises til fullstendig prosjektbeskrivelse som kan fåes ved henvendelse til boligselger.

Brannsikring:
Leilighetene leveres med brannslokningsapparat og seriekoblede røykvarslere.

Utvendig:
Boligen blir oppført med bindingsverk og etasjeskillere i tre. Utvendig kledd med liggende panel, grunnet og med et mellomstrøk fra fabrikk. Yttertak er tekket med folie. Alle vinduer har 3-lags superenergiglass fra Norgesvinduet. Vinduene er barne- og tyverisikre. Vindu leveres hvitmalt.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med høyeffektiv varmegjenvinning. Frisk forvarmet og renset luft tilføres oppholdsrommene. Anlegget skal være i kontinuerlig drift og sørger for et sunt innemiljø med riktig fuktbalanse. Kanalene for dette bygges inn i vegger og bjelkelag så langt det lar seg gjøre, men i enkelte tilfeller må kanalene kles inn i synlige kasser.

Isolasjon:
Ytterveggene isoleres med 20cm mineralull. Tak isoleres med 30-40cm mineralull. Utvendig panel leveres som vist på illustrasjonsbilde.

Parkering:
Boligene har hver sin biloppstillingsplass.

Utearealer:
Det vil bli isådd plen rundt boligene. Innkjøring og gårdsplass blir gruslagt. Utearealer er felles for alle beboerne.

Tilvalg:
Dette er prosjekterte boliger hvor det kan være mulig å gjøre enkelte endringer på oppgitt leveranse. Ta kontakt med boligselger for tilvalgsliste og nærmere informasjon.

Omkostninger / Kjøpsbetingelser / Generelle forhold

Omkostninger / Tomt :
I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale offentlige gebyrer i forbindelse med tinglysing. Dette utgjør 2,5% dokumentavgift beregnet av tomteverdien som beløper seg til kr. 7.875,-, gebyr for tinglysning av skjøte kr. 525,-, evt. gebyr for tinglysning av pant kr. 525,- og sluttattest kr. 172,-. Totalt utgjør dette kr. 9.097,- (forutsatt tinglysing av ett pant).

Påkobling til privat vannverk blir tinglyst pr. tomt. Påkoblingsgebyr for vann, kloakk og strøm inngår i prisen.

Tomteprisen er inkludert i salgsprisen.

Sikkerhet/garanti:
Kjøpet følger Bustadoppføringslova som bl.a. stiller krav om at utbygger skal stille bankgarantier for oppfyllelse av kontraktens forpliktelser.
Garanti iht. bustadoppføringslovas (§12) inneholder bestemmelser hvor selger stiller garanti på 3 % av kjøpesummen fra kontraktsinngåelse og frem til overtakelse, deretter økes garantibeløpet til 5 % og gjelder i 5 år etter overtakelsen.
Midlertidig brukstillatelse blir utstedt før overtakelse. Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noe tid etter innflytting før ferdigattest er utstedt.

Kjøpsbetingelser:
Boligene selges etter først til mølla-prinsippet. Kjøpekontrakt inngås i henhold til Bustadoppføringslovens bestemmelser. Kopi av kjøpekontrakt med vedlegg kan fås ved henvendelse til boligselger.
Kjøpesummen skal betales i sin helhet før overtakelse.
Ta kontakt med salgskontoret for ytterligere informasjon.

Eierforhold:
Selveiet tomt i Nord Aurdal Kommune. Eiendommen vil bli seksjonert.

Vedtekter:
Det vil bli utarbeidet vedtekter for Månovegen. Disse kan fås ved henvendelse til boligselger.

Generell informasjon:
Beskrivelsen gir en orientering om byggeprosjektet. Vi gjør oppmerksom på at utbygger forbeholder seg retten til å foreta mindre endringer/justeringer som er nødvendig. Tegningene i prospektet er kun illustrasjoner; stiplede løsninger, samt hvitevarer og møbler leveres ikke. Dersom det er avvik mellom tegninger og beskrivelser i prospekt eller internettside og prosjektbeskrivelsen, er det den endelige prosjektbeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Prosjektbeskrivelse og tegninger i målestokk 1:100 kan fås ved henvendelse boligselger.
Det presiseres at alle bilder av boligen i prospektet er illustrasjonsfoto og kan vise elementer som avviker fra faktisk leveranse.
Utearealene kan bli ferdigstilt etter overlevering av boligene.

Reguleringsbestemmelser:
Prosjektering er i henhold til reguleringsplan for Nord-Aurdal kommune – Arealdelen til kommuneplanen 2012-2024, delplan for bygdene, datert 11.9.2014. Kopi av denne kan oversendes på forespørsel.

Forbehold:
Vi tar forbehold om offentlig godkjenning, oppnådd nødvendig forhåndssalg, finansiering og vedtak om oppstart.

Fremdrift:
Planlagt oppstart høsten 2017. Ta kontakt med salgskontoret for mer informasjon.

Prospektdato:
27.9.17

Månovegen 164 - Tomt 4, 2920 LEIRA I VALDRES

Loading map...
Les mer om nabolaget

Flere boliger fra BoligPartner Gjøvik

Signér før jul, så spanderer vi flytting og utvask!

For inntil 20.000 kr gir vi deg en behagelig og rimelig flytteprosess dersom du signerer kontrakt på utvalgte boliger innen 2018.