Moderne bolig i barnevennlig boligområde med kort vei til natur, skole og barnehage. Mulighet for hybel.

Galterudskogen, 2614 LILLEHAMMER

Pris

kr 5 490 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 5 490 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 160 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillehammer
2615 Lillehammer
lillehammer@boligpartner.no
Tlf: 478 06 700

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Kabel TV, Offentlig vann/kloakk, Peis/Ildsted, Turterreng, Sentralt, Bredbåndstilknytning

Fremdrift

Forslag til bolig som kan plasseres på tomten.

Beliggenhet

Skogenområdet er et populært område på Søre Ål - tilrettelagt for alle aldersgrupper, med gangavstand til skole, butikk, idrettsanlegg og bussholdeplass rett i nærheten.
Skiløype ligger like ved tomten. Hvis man ønsker en kort tur med barna kan man gå 4-5 km inn i denne løypa til en gapahuak.

Fra boligområdet går det en trygg gang- og sykkelsti inn til Lillehammer sentrum.

Ingen reservasjon av tomt: "førstemann til mølla prinsippet"

Ta gjerne kontakt med boligkonsulent for nærmere info!

Beskrivelse av boligen

Hils på Marsala – et fleksibelt og moderne hus med alt hva en familie ønsker seg. Her er det rom for fire soverom, tre bad, en romslig kjøkken- og stueløsning, egen tv-stue samt overbyggde uteplasser. Ønsker dere utleie, kan to av soverommene i underetasjen benyttes til hybler. Lettvint og enkelt. Marsala er tilpasset skrå tomt. Her kan du selv velge hovedatkomst til huset – enten fra underetasjen eller 1. etasje.

Innhold

OVERFLATER
I alle tørre rom leveres det laminat Contura Steingrå utenom vindfang hvor det leveres flis 30x60. Alle innvendige vegger leveres med panelplater utenom bad hvor det leveres baderomsplater type Marcato. Alle innvendige tak leveres med sparklet/malt gips. Overgang mellom vegg og tak blir listet. Gulv på bad leveres med flis 20x20.

Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

KJØKKEN
Sigdal og Norema leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. I prisen er det inkludert verdikort pålydende 150.000,-.
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG VASKEROM
Bad har baderomsinnredning 100cm og 60cm fra Villroy & Boch. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt WC.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Varmekabler leveres på alle bad og vindfang. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

FASADER
Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til tegninger. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord. Rekkverk levers som vist på illustrasjon.

OPPVARMING:
Stålpipe med peisovn type Circel S.

KOSTNADER:
Følgende kostnader er ikke inkludert i prisen: byggestrøm, kommunale avgifter, dokumentavgift tomt, matjord/tilsåing og uavhengig kontroll.

Beskaffenhet/Tomtebeskrivelse

Lett skrående tomt. Grunn og betongarbeider og inkludert med maskinplanering av stedlig masser på tomten. Eventuelt matjord og tilsåing er ikke inkludert.

Diverse

Dette prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik.

Galterudskogen, 2614 LILLEHAMMER

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer