Moderne enebolig i populært og barnevennlig område. 4 sov, 2 bad, TV-stue og vaskerom.

Galterudskogen , 2614 LILLEHAMMER

Pris

kr 5 000 000,-

Neste visning

Etter avtale

  • Pris kr 5 000 000,-
  • Boligtype Enebolig
  • Bruksareal (BRA): 143 m2
  • Eierform Selveier
  • Soverom: 4

Gå til salgskontor

BoligPartner Lillehammer
2615 Lillehammer
lillehammer@boligpartner.no
Tlf: 478 06 700

Fasiliteter

Barnevennlig, Balkong/Terrasse, Offentlig vann/kloakk, Peis/Ildsted, Turterreng, Balansert ventilasjon, Sentralt, Bredbåndstilknytning, Bilvei frem, Innlagt strøm

Beskrivelse av boligen

Med inngangsmuligheter på begge plan er Assisi en tilpasningsdyktig bolig for de fleste skrå tomter. 1. etasjen har en åpen kjøkken- og stueløsning på drøye 40 kvadratmeter. I tillegg har denne etasjen soverom, bad og bod som gjør dette til en tilgjengelig bolig. I underetasjen finner du tre soverom, bad, vaskerom og bod. Tv-stuen i denne etasjen kan brukes til et femte soverom, hvis ønskelig. Assisi har også en delvis overbygget veranda.

Standard

OVERFLATER
I oppholdsrom gulv leveres det Laminat Eik highland matt, hvitmalte gips på vegger og tak. Overgang mellom vegg og tak blir listet. På bad, vaskerom og entre blir det flislagte gulv med varmekabler. Vegger bad og vask leveres med baderomsplater.
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon valgmuligheter på overflater (fargevalg, fliser, parkett).

KJØKKEN
Sigdal og Norema leverer kjøkkeninnredning til våre boliger - du står fritt til å velge det kjøkkenet du liker best. I prisen er det inkludert verdikort pålydende 85.000,-.
Ta kontakt med boligselger for nærmere informasjon om kjøkkenleveransen.

BAD OG VASKEROM
Bad får baderomsinnredning 100cm fra Villroy & Boch. Dusjvegger i rett utførelse og vegghengt WC. Vaskerom gjøres klart med opplegg til vaskemaskin. Eventuelle tilvalg avtales direkte med rørlegger.

ELEKTRISK
Det legges opp skjult elektrisk anlegg med brytere og kontakter i hvit utførelse. Automatsikringer, hovedsikring og målere i eget sikringsskap. Antall punkter leveres i henhold til den gjeldende standarden NEK 400 - 2014 og plassering fastsettes sammen med elektroentreprenør. Eventuelle tilvalg avtales direkte med elektriker.

FASADER
Fasader leveres med grunnet trepanel i henhold til tegninger. Maling av utvendig kledning må besørges av kjøper etter overtakelse. Trykkimpregnerte stolper, rekkverk og synlige dragere leveres ubehandlet.

BALKONGER OG TERRASSER
Terrasser/balkonger leveres med impregnerte terrassebord. Rekkverk levers som vist på illustrasjon.

OPPVARMING:
Stålpipe med peisovn type Curve 100.

KOSTNADER:
Følgende kostnader er ikke inkludert i prisen: byggestrøm, renovasjon, kommunale avgifter, dokumentavgift tomt, matjord/tilsåing og uavhengig kontroll.

Beskrivelse (type bolig)

Enebolig med sokkel

Galterudskogen , 2614 LILLEHAMMER

Loading map...
Les mer om nabolaget

Plantegninger

Flere boliger fra BoligPartner Lillehammer